|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
sezon 06/07 - 1 spotkanie (debiut) 90 minut w 1/2 puchary ekstraklasy sezon 07/08 - 11 spotkań - 635 minut (2 EK+8 PE + 1PP) sezon 08/09 - 6 spotkań - 362 minuty (5 PE + 1 SP) sezon 09/10 - 8 spotkań - 107 minut (6 ek + 2 PP) źródło 90minut.pl Ok też coś mi się źle zsumowało i oficjnalnych spotkań w barwach Wisły rozegrał 26. Ówczesne spotkania pucharu ekstraklasy to również były oficjalne spotkania. A to, że ich marka byłą słaba to inna sprawa. Super, piszę o wprowadzaniu sukcesywnie po 1 młodym zawodniku na ostatnie 20 minut, a Ty bredzisz o wystawianiu rezerw w Lublinie. Z kogo chcesz zrobić idiotę? Nie przypuszczałem że Mąka zrobi karierę jaką zrobi, ale widziałem w nim zawodnika o potencjału co najmniej Jirsaka, który wtedy u nas grał. Przestań manipulować moimi wypowiedziami, bo w ten sposób rozmawiać nie będziemy. |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|