The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2015, 16:53
szprotson napisał(a):Wyświetl post
I sprawdzam. Piszesz ze 43 ja na wikipedii mam w sumie 12 spotkań przez cały jego pobyt w Wiśle no ale widocznie masz lepsze info tak jak o złotych dzieciach które jeszcze nimi nie zostały.
Licze ze dziś na Lubin wyjdziemy rezerwami zamiast pierwszym składem. W końcu jeden mecz degradacji nam nie zrobi a nóż widelec ktoś błyśnie.

Po co gadac na meczu 1 druzyny skoro bedziemy mówic o ludziach ktorych nie widzimy. Lepiej konfrontować to w meczu rezerw w ktorym to w/w grają badz grać udają.

Jak odchodził Mączyński z Wisły to biłem brawo. Nie sadziłem ze bedzie z niego chociazby ktoś a`la Surma bo jak odchodził z Wisły to podawał maks na 5 metrów i to było wszystko. No ale Ty byłeś mądrzejszy i po nim płakałeś, widziałes w nim talent. Gratulacje, nie każdy ma takie oko...
Nie wiem skąd wy bierzecie takie liczby.

sezon 06/07 - 1 spotkanie (debiut) 90 minut w 1/2 puchary ekstraklasy
sezon 07/08 - 11 spotkań - 635 minut (2 EK+8 PE + 1PP)
sezon 08/09 - 6 spotkań - 362 minuty (5 PE + 1 SP)
sezon 09/10 - 8 spotkań - 107 minut (6 ek + 2 PP)
źródło 90minut.pl

Ok też coś mi się źle zsumowało i oficjnalnych spotkań w barwach Wisły rozegrał 26. Ówczesne spotkania pucharu ekstraklasy to również były oficjalne spotkania. A to, że ich marka byłą słaba to inna sprawa.

Super, piszę o wprowadzaniu sukcesywnie po 1 młodym zawodniku na ostatnie 20 minut, a Ty bredzisz o wystawianiu rezerw w Lublinie. Z kogo chcesz zrobić idiotę?

Nie przypuszczałem że Mąka zrobi karierę jaką zrobi, ale widziałem w nim zawodnika o potencjału co najmniej Jirsaka, który wtedy u nas grał.

Przestań manipulować moimi wypowiedziami, bo w ten sposób rozmawiać nie będziemy.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów