The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.11.2015, 21:06
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Za Cywke odpowiada Moskal, o czym pisałem wielokrotnie jak mógł mu dać pozytywną rekomendacje? I tak. Moskal odpowiada za formę, wyniki i styl druzyny. Nie wiem czy celowo to ominąłeś czy nie, ale Wisła swój styl posiada.

wiosna 2015 kadra najslilniejsza od 3 lat? Wg jakiego wzoru to wywnioskowałeś, gdzie jest jakaś wykładnia?
Co do Kuczaka, to tak, bede dalej typował go na koniec kariery tak samo jak Zająca. Nie wiem skąd pomysł o uwłacaniu klubowi i zawodnikowm, ale tak to jest jak się o klubie tylko czyta w internecie. Stan na dziś jest taki ze obiecujący jest Handzlik i tyle. Zreszta, nie wiem dlaczego ktoś oczekuje ze Wisła kogoś wyszkoli skoro od kilkunastu lat tego nie zrobiła z ...nikim ? WTF?
O porównaniu do Arsenalu pisał zbyt duzo nie bede, bo w czym my mozemy sie do Arsenalu równać? Licze ze mi wskażesz podobienstwa dzięki którym kluby mozna stawiac sobie na równi, bo ja wspolnego mianownika nie widze. Owszem również uprawiają sport piłka nożna, ale to jedyne co Nas łączy...
A co do przykładów w lidze polksiej z przyjemnościa poczytam który to klub mający nóz na gardle w meczu remisowym wpuszcza młodziutkiego debiutanta? Ale ze piszesz ze przykłady w naszej lidze mozna mnozyc, licze ze bede miał na czym się dokształcić.
ad1) ze składu jesień 2014 nikt nie odszedł, a dodatkowo doszedł Jovic Barrientos i po kontuzji Stjepanovic.. Poza tym to moje zdanie i mam do niego takie samo prawo jak ty do odmiennego.

Obiecujący Handzik i tyle? I kto tu czyta o klubie tylko w internecie. Wiesz, że istnieją w tym klubie inne roczniki poza naszymi rezerwami? coś Ci mówią nazwiska Plewka, Banik? Albo na jakiej podstawie skreślasz kategorycznie Wąsikowskiego?

Nikogo nie wyszkoliła od kilkunastu lat? A Mączyński? Chrapek? Burliga? Magiera? Małecki? A Buksa i Stolarski to gdzie trenowali? jak mówisz kilkanaście to wypada również wspomnieć o innych nazwiskach, ale z przyzwoitości nie będę ciągnął tego wątku.

Skoro już tak bardzo pragniesz się dokształcić to proszę bardzo.
klub porównywalny: Jagiellonia Białystok - dane z sezonów 14/15 oraz 15/16

Zawodnicy debiutujący w przegranym/zremisowanym meczu w wieku juniora:
Karol Świderski - debiutował w wieku 17 lat w przegranym meczu ze Śląskiem. Obecnie 22 występy na koncie
Bartłomiej Drągowski - debiutował w wieku 16 lat w zremisowanym meczu z Koroną.
Jan Pawłowski - debiutował w wieku 17 lat w przegranym meczu z Ruchem Chorzów
Michał Pawlik - debiutował w pierwszym składzie w wieku 20 lat w przegranym meczu z Koroną Kielce
Emil Gajko - debiutował w wieku 19 lat w przegranym meczu z Koroną Kielce
Emil Łupiński - debiutował w wieku 19 lat w przegranym meczu z Koroną Kielce
Przemysław Mystkowski - debiutował w wieku 17 lat w przegranym meczu z Koroną Kielce
Damian Kądzior - debiutował w wieku 21 lat w zremizowanym meczu z Lechią Gdańsk
Paweiej Sawicki - debiutował w wieku 19 lat w przegranym meczu z Koroną Kielce
Adam Waszkiewicz - debiutował w wieku 19 lat w przegranym meczu z Górnikiem Zabrze

więcej wymieniać mi się nie chce, chyba, że kolega dalej ma jakieś wątpliwości?

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów