The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.11.2015, 11:01
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Trenują po to że taki jest wymóg. Klub musi posiadać sekcje młodzieżowe, w końcu krzewi kulture fizyczną.

Mnie tak najbardziej zaskakujecie Wy aniżeli Moskal.
Mamy kadrę dość wąska, co wiadomo od 2 lat, a tutaj jeden z drugim krzyczy dlaczego pan X nie został zmieniony. no ....a ?
Bo nie mamy zmienników? Ile meczy musicie zobaczyć by sie zorientować ze Cywka czy Krzywejajo to w tej lidze furory nie zrobią? Ze Kuczak jest mały i podzieli los Szewczyka czy Kamińskiego.
Jankowski jest prze tragiczny a gra, wiec czy nie jest to odpowiedź na wszystko?
To pytanie o Cywke to raczej powinno byc skierowane do Moskala, bo nie kto inny jak on testowal go miesiac przed podpisaniem kontraktu.

Jesli Moskal podjął sie prowadzenia drużyny odpowiada za formę zawodników i wyniki drużyny. Jeśli jest inaczej to mnie popraw.

A na wiosne 2015 mieliśmy slaba kadrę Wez mnie nie rozsmieszaj. Mieliśmy najsilniejszą kadre od 3 lat i najpierw Smuda, a później Moskal spartolili nam sezon wzorowo.

I ostatnia adnotacja. Pilkarze o warunkach Kuczaka nie robia kariery? A to tylko jeden Kuczak rokuje w akademii w ktorej się obecnie szkoli kilkunastu (z mlodzikami kilkuset) zawodników? Uwlaczasz temu klubowi i tym zawodnikom.

Krystian Bielik jest zapewne slabszy od 30 innych zawodnikow Arsenalu, ale to jakos nie przeszkadza Wengerowi w postawieniu na obiecującego pilkarza. Takich przykładów i w polskiej lidze można mnożyć.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów