The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
cudlaty
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.10.2015, 18:41
szprotson napisał(a):Wyświetl post
.... Po za tym tak do końca nie rozumiem casus Stępińskiego, prosiłbym jeśli można o rozjaśnienie sprawy, bo chyba nie napiszesz ze przeszedł do Ruchu i tam strzela a mógłby u nas.
To Ci rozjaśnię... Ile Stępiński grał meczów od pierwszej minuty? Ile razy grał ogony, a jeśli już to nie na swojej pozycji? To jest casus Stępińskiego. Nie chodzi mi tu o niepodpisanie przez niego z nami umowy a o to, iż nie dano mu tak naprawdę szansy pokazania się w Wiśle. Bo chyba nie uznasz za szanse grania końcówek, a jeśli już zagrał jeden mecz bodajże cały od początku, chyba w PP, to było to raz i to tylko wtedy gdy "chcieliśmy" odpaść... tak samo było z Bitonem, tak samo z kilkoma innymi grajkami. Już pomijam fakt, że Stępiński przy naszej propozycji kontraktu dla niego, mocno się zastanowił i skorzystał z oferty Ruchu. Z opinii kilku osób i mojej zresztą też, Crivellaro ma potencjał, tyle tylko, że my mamy super trenejra, który boi się dokonać jakichkolwiek zmian w meczu a co dopiero wpuścić gościa po to by się ogrywał... Mam nadzieję, że nowy trener, który przyjdzie do Wisły, porządnie przeglądnie nasze kadry i wtedy mam nadzieję się okaże, ze nieśmiertelny Boguski usiądzie na ławie, a zagrają i Crivellaro i Marszalik a i Cywka pokaże na co go stać, bo go stać.
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY!

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów