|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
A mi dzisiaj kilka razy bardzo zaimponował. To już nie ten sam nieporadny chłopak co 1 czy 2 lata temu. Co wcale nie znaczy, że to odpowiedni rozmiar kapelusza na nasze aspiracje.
Nie wiem co to się dziś działo przy stałych fragmentach gry, ale kryminał to mało powiedziane. Rozumiem, że bronimy się systemem 1 na 1, ale jak to możliwe, że w obrębie pola karnego zostawało 2-3 niepilnowanych zawodników Co zrobił Guerrier w 90 minucie chyba tylko on raczy nam wytłumaczyć. To po prostu musiał być gol. Popović - nie wiem czy skróty pierwszej ligi były zmontowane w zwiększonej prędkości, czy facet przeżywa jakiś okres przekwitania, ale to również wprost nieprawdopodobne, jak można było mieć tak fantastyczne statystki w 1 lidze będąc naczelnym hamulcowym drużyny. Nie wierzę, że ten facet nie potrafi zagrać szybkiej piłki. Trema? Aklimatyzacja? Problemy w komunikacji? I słowo do sędziego - rozumiem, że terminy do specjalisty są często na kilka miesięcy do przodu, ale to już w interesie związku by wysłał Pana do okulisty w trybie "na wczoraj". Fatalne sedziowanie! Obawiam się, że jeśli w najbliższych 2 meczach, nie zgarniemy co najmniej 4 punktów, to Moskal może już pakować walizki. Pomimo mojej ogromnej sympatii do niego trzeba to jasno powiedzieć - ma fatalny bilans trenerski w Wiśle!
Ostatnio edytowane przez Karherop : 16.08.2015 o godz. 22:15.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|