The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2015, 22:13
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Uryga gra taki hamulec ze glowa boli, wiecej ryzyka chlopaku.
.
A mi dzisiaj kilka razy bardzo zaimponował. To już nie ten sam nieporadny chłopak co 1 czy 2 lata temu. Co wcale nie znaczy, że to odpowiedni rozmiar kapelusza na nasze aspiracje.

Nie wiem co to się dziś działo przy stałych fragmentach gry, ale kryminał to mało powiedziane. Rozumiem, że bronimy się systemem 1 na 1, ale jak to możliwe, że w obrębie pola karnego zostawało 2-3 niepilnowanych zawodników? Za bramkę na 2-2 komuś należy się 10 kółek wokół błoń.

Co zrobił Guerrier w 90 minucie chyba tylko on raczy nam wytłumaczyć. To po prostu musiał być gol.

Popović - nie wiem czy skróty pierwszej ligi były zmontowane w zwiększonej prędkości, czy facet przeżywa jakiś okres przekwitania, ale to również wprost nieprawdopodobne, jak można było mieć tak fantastyczne statystki w 1 lidze będąc naczelnym hamulcowym drużyny. Nie wierzę, że ten facet nie potrafi zagrać szybkiej piłki. Trema? Aklimatyzacja? Problemy w komunikacji?

I słowo do sędziego - rozumiem, że terminy do specjalisty są często na kilka miesięcy do przodu, ale to już w interesie związku by wysłał Pana do okulisty w trybie "na wczoraj". Fatalne sedziowanie!

Obawiam się, że jeśli w najbliższych 2 meczach, nie zgarniemy co najmniej 4 punktów, to Moskal może już pakować walizki. Pomimo mojej ogromnej sympatii do niego trzeba to jasno powiedzieć - ma fatalny bilans trenerski w Wiśle!
Ostatnio edytowane przez Karherop : 16.08.2015 o godz. 22:15.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów