The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
pomeran
Senior Member

Od: 07.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2015, 19:51
Drozd napisał(a):Wyświetl post
W dupie mam innych trenerów, co mnie obchodzą inni trenerzy skoro mamy swojego dobrego Moskala który pracując raptem 10 tygodni potrafi zmienić zastany po Smudzie katastrofalny obraz gry. I to od pierwszego meczu po przejęciu zespołu. Wygrywaliśmy do 90 minuty na Legii jakbyś nie pamiętał i wynik 2:2 został przyjęty jako porażka. Może przypomnisz jakie orgazmy przeżywano po 2:2 Smudy rok wcześniej. Jak ktoś jest uprzedzony albo ma swój propagandowy cel to każdej bzdury będzie bronił. Tak jak Ty twierdząc że gramy obecnie piach. Albo kolego jesteś niewidomy albo nienormalny.

Myślisz, że w pierwszej lidze to łatwiej? I dwa pudła z wiejską drużyną nazywasz klęskami? Przestań siać ferment cwaniaczku bo wszyscy wiedzą komu zależy żeby Moskala nie było.

Bredzisz jak potłuczony. Bez ładnej gry wyników nie będzie chyba, że raz na ruski rok fartem. Bo gdybyś nie rozumiał ładna gra nie jest ładna bo się tak nazywa tylko jest ładna bo przynosi korzyść przy jednoczesnej płynności. Tylko debil będzie szedł na mecz wiedząc ze zapłaci za kopaninę. A bez kibiców to se można....

Z Moskalem nie było wyników ostatnio? A kto wyszedł z grupy LE? I nie pieprz o pierwszej lidze bo sam taki jesteś kibic, że się nawet na okręgówkę nie nadajesz...

Ja Ci wytłumaczę, odkąd Cupiał stworzył w Wiśle przyzwoite warunki jest wielu sku....synów, którzy chcą z tych warunków korzystać, mając w dupie samą Wisłę. I jeżeli pojawia się ktoś komu na Wiśle zależy i jeszcze zajmuje miejsce które umożliwia dojenie klubu to takiego kogoś należy usunąć. I wstawić tam słupa który będzie doił i się dzielił. Wystarczy mieć dojście do bossa i umieć bajerować. Engel, Liczka, Okuka, Probierz, Smuda co mają ze sobą wspólnego? Otóż winni słabej gry prowadzonych przez nich zespołów byli słabi zawodnicy. Przeciwną grupę stanowią, Kasperczak, Petrescu, Maaskant, Moskal którzy to jednoosobowo odpowiadają za wyniki. Wnioski należą do każdego.
Język - poziom rynsztok.. ale cóż. Trudno. Widocznie dyskusja na argumenty niektórych przerasta. Ja odpowiem bez obrażanie ciebie tylko i wyłącznie za twoje wypatrzone, i ubogie w argumenty zdanie.

Jeżeli uważasz, że Moskal wyszedł z grupy to nie mamy o czym rozmawiać. Przypisywanie mu całości tych zasług to bardzo duże nadużycie. Tak. nazywam klęską dawanie d... z drużyną, która była pewna awansu. Miała najlepszy personalnie skład i wszystko na tacy żeby awansować. Jak mogę porównywać 1 lige ? Ach, rozumiem. Czyli ktoś może być fatalnym trenerem w I czy też niższej lidze ale w ekstraklasie będzie super. Tok rozumowania ameby.
Moskal jest osobiście odpowiedzialny za stratę punktów w końcówkach z Jagiellonią 2x i z Pogonią. Jeśli ktoś tego nie widzi.. to po prostu nie chce widzieć. A co do Legii.. Legia w tym roku a Legia w tamtym to niebo a ziemia. Ta z tamtego roku wbiła by nam ze 3 bramki. Obrona nie istnieje. Wygląda to fatalnie. ale ku.. gramy 'krakowską piłkę' ...

Możesz być zwolennikiem Moskala jako trenera, ja mogę być przeciwnikiem. Grunt to potrafić rozmawiać. Na argumenty. Na razie na obronę masz jedynie to, że nie przepracował okresu i nie można go rozliczyć. Ok. rozliczysz go za 3 miesiące jak będziemy zajmować po kilku kolejkach ostatnie miejsce bez zwycięstwa

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów