|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Nie ma co się podniecać ligą, w której o punktach w co drugim meczu decydują sędziowie, wypaczając wyniki meczów swoimi decyzjami. Ta durna reforma sprawia że różnice w punktach się zacierają i trzeba sobie otwarcie powiedzieć, że to błędy sędziowskie w dużej mierze decydują o pozycji zespołu w tabeli na koniec sezonu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Brawa dla Moskala za posadzenia pozorantów i klientów biur podróży z obstalowanymi wczasami na ławce.
Choć z braku ławki nie wszystkich dało się usadzić. Dało się zagrać przyzwoity mecz z wolą zwycięstwa. Wejście Brożka zakończyło mecz. Akcja na 2:0 to sabotaż i nikt mnie nie przekona, że Garguła nie zrobił tego celowo. Do końca sezonu widzę ten skład bez Garguły i Boguskiego. Wchodzi Donald i Barientos. Ewentualnie juniorzy. I tak już nie mamy nic do ugrania. W tej sytuacji wolę surowego Stępińskiego, ale biegającego niż klikę pozorantów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Wystarczyło kilka sekund wcześniej wrzuć przed niego piłkę. A była możliwość. No cóż... wygląda na to, że nasi piłkarze w większości grają o nowe kontrakty... w innych klubach. Prezentują się dobrze, każdy prezes, prawie każdego klubu mógłby śmiało na nich postawić. A że wpadają w końcówce brami? No cóż... pewnie wina Moskala i... pecha. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wkłady do koszulek pokazały znów, że mogą wszystko.
Nawet Moskalowi. Drużyna powinna być przebudowana, połowa do wyjebania na czele z Gargułą. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A Facebook Wisła Kraków SA czyści komentarze i tablice z zawrotną prędkością.
Teraz ostatnim newsem jest gol Burligi. Wstyd!!!!!!!! ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
ja uważam że bez przesady ze spalonym... kolesie- dziś w białych koszulkach- rypią nas od dawna a my udajemy że nic się nie stało...dlaczego? bo w 99% klubów w Polsce rządzą kopacze... (vide sąsiadka). Jak Wojciechowski zrobił w wawie klub kokosa to wszyscy się spuszczali jaki to on niedobry.... a szybkie pytanie: ilu by dziś potraktowało tak Gargułę
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Znowu wyciągnęli wnioski, tylko teraz przegrali...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Garguła celowo zwalnia akcję, a potem podaje do Brożka jak jest na 2-metrowym spalonym, oddaje piłkę rywalowi.
Ciekaw jestem, czy Moskal już się domyślił, że robią go w buca czy jeszcze ma złudzenia? ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
iiYama: ma złudzenia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Glowa, Brozek, Gula emerytura. Stilic i Dudka bye. Kto zostanie nie wiem, ale to scierwo do korzeni nalezy wyczyscic, bo hanbia imie Wisly.
![]()
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
pilkarzyki pajacyki wypierdalac, przynosicie wstyd i nic wiecej
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaki jest mail do sekretariatu Wisły?
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
problemem nie jest Brożek, Głowa czy inny Kowalski.... oni są wynikiem problemów... problemem jest co innego, ale że po IP można zobaczyć kto pisze to się zamknę...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Jak zobaczyłem skład na początku meczu poczułem wielki szacunek dla Kazia Moskala. Powiedziałem sobie, że wybaczę nawet wtopę 3 bramek. W trakcie meczu apetyt wzrósł i końcówka zabolała. Mimo wszystko nie mam żalu. Jeszcze raz dziękuję trenerowi Moskalowi za wystawiony skład!!! Głowa do góry trenerze. Pokazałeś, że jesteś gość!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Ewentualnie można dać też dupy i prze.......ic w ostatnich minutach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Piłkarzyki chcą odejść z klubu, więc tracą punkty. Bez pucharów, czyli ewentualnych dochodów, Wisła będzie zaciskać pasa i rozwiązywać umowy lub ich nie przedłużać.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
... bukmacherka rzadzi ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Jedynie do Kazia Moskala pretensja, za sciaganie Boguskiego z boiska. Jak on ma nabrac pewnosci siebie, skoro niezaleznie od tego jak gra jest zmieniany jako pierwszy.. to juz mi zakrawa na zlosliwosc, a zlosliwosc rzeczywiscie przynosi pecha... I na koniec, 'żal ' mi tych, którzy PO KAŻDYM MECZU jechali po Buchaliku, no bedziecie musieli zmienić zdartą płyte. ![]()
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing) |
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Liga nauczyła, klub nauczył.. To już nie jest kwestia trenera, ale grajków. Pewnie z sentymentu, ale wolę Wisłę Kazia, niż pana Smudy. Tylko ciężko o coś więcej mając takich terrorystów w drużynie. Mam nadzieję, że zarząd w końcu to dostrzeże
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Przejdziemy przez to razem.
Wszyscy na Śląsk! ![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Bez ambicji grają, świetny ruch Moskala, na Ległę chciałbym zobaczyć Kuczaka, Lecha itd.
I tak o nic nie gramy, a młodym chociaż będzie sie chcieć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Ale chwilę wcześniej nie był i pan Łukasz G celowo powoził piłkę kilka sekund dłużej żeby Brożek się znalazł na spalonym i dopiero wtedy mu podał.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Moskal spadaj, Smuda wracaj
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Przecież po boisku, nosząc nasze koszulki, biegają goście z reprezentacyjnym doświadczeniem. Oni nie takie mecze już wygrywali. Dzisiejsza (wczorajsza) sytuacja Garguły i Brożka to chwila, o której marzą młodzi piłkarze. W tym wypadku została koncertowo położona, niemalże z predmedytacją. Mam dwie teorie. Albo piłkarze odpuszczają, bo nie dostają kasy (o czym można poczytać), albo ktoś w kontrakcie Moskala umieścił klauzulę o pucharach, a teraz chce się go pozbyć. Wnioski są dwa: 1. Zasługujemy na Oscara (nawet kilka). 2. Nie warto iść na następny mecz. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dlaczego my prowadzac jedną bramką, a gdy do zakonczenia meczu jest 5 / 10 minut nie szanujemy piłki? Skandal urwa...
![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
kolejny dyzma polskiej piłki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obawiam się, że znów nastąpi wysyp podobnych wynalazków/ lub uaktywni się piąta kolumna.
Co do meczu i ogólnej sytuacji, moje dwa pytania: - czy Moskal będzie równie bezradny jak Smuda, który ostatni mecz na wiosnę w roli trenera oglądał bez emocji i oparty w bezruchu wiedząc co się święci? - czy w proceder jest zamieszany też Głowacki? Zastanawia mnie jego interwencja z meczu z Pogonią, gdy w 93' dogonił Murawskiego w polu karnym, ale nie zaryzykował ani wślizgu ani ryzykownego odbioru. Poprostu go dogonił, przebiegł przez jego nosem, i zatrzymał się przed Buchalikiem. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Czas zrobić z tym porządek. Zawodnicy nie mogą rządzić klubem i trzeba to ukrócić. Za wszelka cenę! Inaczej cały czas będziemy się babrać w tym szambie, a każdy kto będzie się starał coś zrobić, zostanie zgnojony. Co do Głowy... No właśnie nie rozumiem tego, że cały mecz jeździ na dupie, a jednak w tych straconych bramkach jest gdzieś tam zamieszany (to chyba on powiniene kryć Tuszyńskiego?) Inna sprawa, że to niewiarygodne, że mając 2 celne strzały w meczu, Jaga strzela dwa gole. Nie potrafię racjonalnie wytłumaczyć tego, że tracimy bramki w 90 minutach. Bez nich liderowalibyśmy razem z Lechem.
Ostatnio edytowane przez piotek : 23.05.2015 o godz. 23:24.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
przy 2 bramce dla Jagi spalony i ręka
|
|