Cytat:
Więc jeszcze raz. Dla nie największym kurestwem, bandziorami, s....ysynami którzy okradają ten kraj i którego jestem naocznym świadkiem, jest ta mafia z Pomorza. Chodź sam mam w dupie PIS zagłosuje na niego z zamkniętymi oczami- bo mam ogromną nadzieję, że te jebane szmaty z PO zostaną rozliczone w ten sposób, że ludzie ich na widłach wyniosą. A jeśli ktoś porównuje PiS do PO to dla mnie z calym szacunkiem jest agitatorem na rzecz aktualnego systemu, bo ....a od Stonogi, Brauna po Sumińskiego przyznają, że z Kaczorami chociaż dało się rozmawiać i przynajmniej nie wkładali łba do koryta.
Zrozum, jeśli porównujesz PIS do PO to obrażasz inteligencję obecnych tu ludzi- żadna partia- oprócz SLD i tego czegoś od palikota nie zasługuję na tego typu porównania.
|
Myślimy podobnie z tymże ja stawiam kolejny krok w tym myśleniu i uważam, że PiS nikogo nie osądzi, że nie rozwali układu. I nie głosuję na prożydowskich polityków bo tu jest Polska a nie Izrael czy inne Niemcy.
Ale mam podejście takie jak Ty, na zasadzie "a niech wygrywają, może coś zmienią", tylko ja swojej łapy do tego dokładał nie będę z powyższych względów.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.