fialo napisał(a):

|
No ja się np kieruje i co mi zrobisz ? Typ, który obraża Wislę i Wislaków dla mnie nie istnieje, poza tym żydowski sympatyk na najwyższym stołku w państwie otwiera zupełnie nowe pole machinacji dla tego klubiku, nie mówiąc już o zbiorowej masturbacji - był klub papieski, teraz będzie prezydencki? W moim światopoglądzie i zasadach nie mieści się głosowanie na zdeklarowanego zyda, choćby mi obiecał mega dostanie życie, nowego Aventadora w garażu, a także roczny pobyt na jachcie u Dana Blizeriana z wszystkimi przyjemnosciami z tego płynącymi.
|
Spokojnie. Duda interesuje się piłką tak jak obecny prezydent Komorowski, który najpierw chwalił Polonię Warszawa, a potem mówił, że jest kibicem Legii Warszawa.
Nie rozumiem Waszego oburzenia. Co Wy myślicie, że jak Duda będzie prezydentem to zacznie chodzić w szaliku Cracovii

? Z niego taki kibic Cracovii jak ze mnie Papież
Sam na wybory się nie wybieram, ale gdybym głosował, to na pewno kierowałbym się dzisiejszą wypowiedzią. Ponoć potem na Twitterze tłumaczył się z tego, że Wiśle też kibicuje.
Dla mnie przede wszystkim ważne jaką Polskę widzi prezydent. Oczywiście, ważne to jest, komu kibicuje, ale nie ustawiajmy tego na piedestale.