The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich?
Andrzej Duda 147 85,96%
Bronisław Komorowski 24 14,04%
Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Mati_
Senior Member

Od: 03.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.04.2015, 18:41
fialo napisał(a):Wyświetl post
No ja się np kieruje i co mi zrobisz ? Typ, który obraża Wislę i Wislaków dla mnie nie istnieje, poza tym żydowski sympatyk na najwyższym stołku w państwie otwiera zupełnie nowe pole machinacji dla tego klubiku, nie mówiąc już o zbiorowej masturbacji - był klub papieski, teraz będzie prezydencki? W moim światopoglądzie i zasadach nie mieści się głosowanie na zdeklarowanego zyda, choćby mi obiecał mega dostanie życie, nowego Aventadora w garażu, a także roczny pobyt na jachcie u Dana Blizeriana z wszystkimi przyjemnosciami z tego płynącymi.

Spokojnie. Duda interesuje się piłką tak jak obecny prezydent Komorowski, który najpierw chwalił Polonię Warszawa, a potem mówił, że jest kibicem Legii Warszawa.

Nie rozumiem Waszego oburzenia. Co Wy myślicie, że jak Duda będzie prezydentem to zacznie chodzić w szaliku Cracovii ? Z niego taki kibic Cracovii jak ze mnie Papież

Sam na wybory się nie wybieram, ale gdybym głosował, to na pewno kierowałbym się dzisiejszą wypowiedzią. Ponoć potem na Twitterze tłumaczył się z tego, że Wiśle też kibicuje.

Dla mnie przede wszystkim ważne jaką Polskę widzi prezydent. Oczywiście, ważne to jest, komu kibicuje, ale nie ustawiajmy tego na piedestale.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów