The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich?
Andrzej Duda 147 85,96%
Bronisław Komorowski 24 14,04%
Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.04.2015, 16:04
Smuga przeczytaj sobie swój podpis, a później z czystym sumieniem idź zagłosuj na dude (celowo z małej). I nie sądzę żeby ktokolwiek tu z odrobiną oleju w głowie głosował na Komora. Ode mnie też ignor.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 22.04.2015, 16:04
Smuga robił tutaj zwyczajną agitkę przez rok i teraz ciężko mu się z tego wycofać na ostatniej prostej kampanii.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 22.04.2015, 16:09
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 22.04.2015, 17:00
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Smuga robił tutaj zwyczajną agitkę przez rok i teraz ciężko mu się z tego wycofać na ostatniej prostej kampanii.
Emj a Ty z ciekawosci. Na kogo zagłosujesz w I turze?

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 22.04.2015, 17:05
Ja na Wilka, na którego spotkaniu będę za circa 10 minut
Odpowiedz cytując
ziuk_NYC
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 22.04.2015, 17:22
jesli ktos wybierajac prezydenta Kraju kieruje sie jego sympatiami klubowymi to ja moge tylko wspolczuc. glosuje na Pana Wilka zeby nie bylo ze bronie kandydata PiS.
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami
elektorat
"Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci"
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 22.04.2015, 17:41
A czy tutaj ktos sie kieruje tylko i wylacznie jego sympatiami klubowymi? Chcial nie chcial pan Duda potwierdzil tylko fakt, o ktorym od dawna tutaj pisalismy - jest prozydowski
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 22.04.2015, 17:50
No ja się np kieruje i co mi zrobisz ? Typ, który obraża Wislę i Wislaków dla mnie nie istnieje, poza tym żydowski sympatyk na najwyższym stołku w państwie otwiera zupełnie nowe pole machinacji dla tego klubiku, nie mówiąc już o zbiorowej masturbacji - był klub papieski, teraz będzie prezydencki? W moim światopoglądzie i zasadach nie mieści się głosowanie na zdeklarowanego zyda, choćby mi obiecał mega dostanie życie, nowego Aventadora w garażu, a także roczny pobyt na jachcie u Dana Blizeriana z wszystkimi przyjemnosciami z tego płynącymi.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 22.04.2015, 17:55
no to zebrała się "silna" grupa pod przewodem wołominiaka emj10 , dopaść Dudę , fakt , podłożył się koncertowo, na własne życzenie, tak czy siak bedę głosował na Andrzeja Dudę , czekam na sprostowanie beznadziejnej wypowiedzi do jutra ,jak nie nastąpi znika avatar z jego podobizną , i żeby nie było , nie po głosach wzmożonego "oburzenia" , sam tak postanowiłem, bo co by nie mówić Wisła ważniejsza, głos oddam ale promował avatarem nie będę
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 22.04.2015, 18:22
Już wiadomo skąd te sympatie do narodu wybranego wśród PiSowców. Żona żydówka, klub żydowski i głosowanie za oddawaniem polskich złotówek Żydom, niezłe combo!
A tak serio to przeczytajcie jeszcze raz ostatnie dwie strony tego tematu. Mamy tu dowód jak zmanipulowane jest to środowisko PiSowskie - o czym już pisałem niejednokrotnie. Za swoją partię i wodza by się dali pokroić, dla wielu nawet Wisła okazała się mniej ważna niż pionek w postaci Dudy. Piszę pionek bo przeciętny polityk to jest coś na wzór zwykłego najemnika, kopacza = pionka. Tak jak tamci grają dla kasy tak i ci służą pewnym grupom, zaspokajają swoje ambicje i dopiero historia ich osądzi czy byli warci podania ręki i czy można było ich nazywać politykami, patriotami, Polakami.
Przykładowo taki Bolek czy Niesiołowski, fajni ludzie, fajnie ale tylko do czasu, skończyli jak ....y. To samo z Dudą czy innymi. Może i na dziś są dla kogoś fajni ale to nie powinno oznaczać, że w ogień za takimi ludźmi chcecie iść, a po tej wypowiedzi tego judasza tak właśnie wyszło.
Zobaczcie jacy wy jesteście omamieni. Ktoś tylko napisze prawdę o żydzie Dudzie to od razu unik i przechodzenie na temat Bula. Ktoś powie, że .......i tego judasza to od razu wzmianki, że głosuje na Komoruskiego. Beka. Jebać taką opozycję i takie zmiany. Jedna banda chce zastąpić drugą przy stołkach i korycie, jedne lemingi chcą zastąpić drugich. Za taką Polskę to ja dziękuję. Wy nie chcecie lepszej Polski, Wam się marzy Polska PiSowska i nieważne co to miałoby oznaczać, ważne żeby wasi wodzowie sobie rządzili. To jest wojna na linii PO-PiS, w którą chcecie wplątać każdego Polaka. Co by ktoś nie zrobił to dla jednych jest oszołomem , PiSowcem i wyznawcą ojca Rydzyka a dla drugich wyborcą Komoruskiego, lemingiem czy ruskim agentem działającym na korzyść Putina i PO. Wy nie umiecie myśleć inaczej niż na zasadzie zero jedynkowej. Albo PiS albo śmierć, albo PiS albo jesteś zdrajcą i wyborcą PO. I lemingi myślą tak samo z tymże zamiast PiSu trzeba podstawić PO.
Żeby nie było zbyt pesymistycznie to tylko powiem, że fajnie się wszystko wyjaśnia. Każda kolejna taka sprawa pokazuje kim jest Duda, PiS i jego wyborcy. Po dyskusji nad prożydowskością PiSu mamy kolejny smakołyk. Linia podziału rysuje się wyraźnie i dobrze.
Jebać żydów!
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 22.04.2015 o godz. 18:32.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 22.04.2015, 18:26
Cejrowski o JKM :

http://vod.gazetapolska.pl/9859-cejr...-korwina-mikke
Odpowiedz cytując
Padre1906
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 22.04.2015, 18:29
Jedno słowo ciśnie się na usta. ROSJA!
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 22.04.2015, 18:36
Jaroo1"Żona żydówka, klub żydowski i głosowanie za oddawaniem polskich złotówek Żydom"

dobrze się czujesz , wzmożyło Cie na dobre, Duda przegiął tekstem stwierdzającym że Wisła była klubem milicyjnym , i to jest przegięcie takie stwierdzenie , albo nie rozumie albo chciał się "pochwalić " walką z komuną , dał d...y po całości , ale wiązanie tego z żoną żydówką czy kibicowaniu za dziecka to przegięcie z Twojej strony
'
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 22.04.2015, 18:37
No to na koniec dnia dwie świeże wypowiedzi Jacka Wilka.

Wilk: najbardziej lewicową partią w Polsce jest PiS

Wilk: Korwin jest wciąż członkiem KNP, a mianowicie prezesem honorowym

Jeśli chodzi o dalsze działania KNP po wyborach to bliżej im do Korwina i Kukiza niż do Brauna i Kowalskiego, gdyż dzielą ich mocno poglądy gospodarcze i polityka międzynarodowa.
Odpowiedz cytując
Mati_
Senior Member

Od: 03.2012

Stary 22.04.2015, 18:41
fialo napisał(a):Wyświetl post
No ja się np kieruje i co mi zrobisz ? Typ, który obraża Wislę i Wislaków dla mnie nie istnieje, poza tym żydowski sympatyk na najwyższym stołku w państwie otwiera zupełnie nowe pole machinacji dla tego klubiku, nie mówiąc już o zbiorowej masturbacji - był klub papieski, teraz będzie prezydencki? W moim światopoglądzie i zasadach nie mieści się głosowanie na zdeklarowanego zyda, choćby mi obiecał mega dostanie życie, nowego Aventadora w garażu, a także roczny pobyt na jachcie u Dana Blizeriana z wszystkimi przyjemnosciami z tego płynącymi.

Spokojnie. Duda interesuje się piłką tak jak obecny prezydent Komorowski, który najpierw chwalił Polonię Warszawa, a potem mówił, że jest kibicem Legii Warszawa.

Nie rozumiem Waszego oburzenia. Co Wy myślicie, że jak Duda będzie prezydentem to zacznie chodzić w szaliku Cracovii ? Z niego taki kibic Cracovii jak ze mnie Papież

Sam na wybory się nie wybieram, ale gdybym głosował, to na pewno kierowałbym się dzisiejszą wypowiedzią. Ponoć potem na Twitterze tłumaczył się z tego, że Wiśle też kibicuje.

Dla mnie przede wszystkim ważne jaką Polskę widzi prezydent. Oczywiście, ważne to jest, komu kibicuje, ale nie ustawiajmy tego na piedestale.
Odpowiedz cytując
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 22.04.2015, 18:42
Jan Paweł II też niby był za judovią więc dawać jego pomniki oblać farbami... Załęże się, że i w KNP,u JKM czy RN też są osoby związane z żydami więc pozostaje bojkot wszystkich wyborów i tyle. Niech urzędnicy za nas wybiorą będzie neutralnie
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 22.04.2015, 18:48
Znajdz mi wypowiedz JP2, kogos z KNP, JKM, RN bedacego za parchami w takim samym tonie jak wypowiedz Dudy. Wtedy pogadamy.
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 22.04.2015, 18:50
no to kurde mam wybór w II turze między dżuma i cholerą
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 22.04.2015, 19:04
uposledzony_ale_kumaty napisał(a):Wyświetl post
Jan Paweł II też niby był za judovią więc dawać jego pomniki oblać farbami... Załęże się, że i w KNP,u JKM czy RN też są osoby związane z żydami więc pozostaje bojkot wszystkich wyborów i tyle. Niech urzędnicy za nas wybiorą będzie neutralnie
O Piłsudskim nie zapomnijcie! Toż, to kibic pasiastych, agent niemiecki i socjalista w jednym!
http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 22.04.2015, 19:18
Mysle, ze jakby PiS istnial w dwudziestoleciu miedzywojennym, dokladnie takie slowa by z ust ich wyznawcow padly.
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Stary 22.04.2015, 19:34
APEL DO MODERATORÓW !!!!!!!!!

My użytkownicy forum żądamy ujawnienia loginów lemingów które oddały głos w ankiecie na tego pejsa Dudę. Żądamy dla nich dożywotnich zakazów wstępu na forum!

Te 69 osób na pewno znało poglądy pejsa Dudy, a mimo to zachęcali resztę braci po szalu, aby oddać głos na ukrytą opcję żydowską. Bez dwóch zdań mamy do czynienia z sytuacją jaką jeszcze na tym forum nie miała miejsca. 69 zakamuflowanych od lat pejsów udzielało się u nas, budząc sympatię, autorytet u młodych i społeczne zaufanie.

Na szczęście media ujawniły przed wyborami kim naprawdę jest Duda i jego 69 fugasów.

Uff.. było blisko..

Myślę, że teraz nikt z osób zarejestrowanych na forum nie odda 10 maja głosu na tego pejsa, a termin raz na zawsze straci jakikolwiek posłuch wśród młodych, którzy łykali wszystko jak młode pelikany...

LEPIEJ NIE IŚĆ NA WYBORY NIŻ GŁOSOWAĆ NA CRACOVIE!
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 22.04.2015, 19:36
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
A czy tutaj ktos sie kieruje tylko i wylacznie jego sympatiami klubowymi? Chcial nie chcial pan Duda potwierdzil tylko fakt, o ktorym od dawna tutaj pisalismy - jest prozydowski
Ale pomijając tą wypowiedź która miała miejsce jest coś z tym na rzeczy? Bo wcześniej już oto pytałem i dostałem tylko jakiś slogan.

Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 22.04.2015, 19:41
Jaki slogan? Duda jest z PISu? Jest. Wszyscy z PISu glosowali za odszkodowaniami dla Zydow oprocz Szaramy? Wszyscy. W tym Duda. Nie wiem co tu wiecej mam dodawac.
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Stary 22.04.2015, 19:44
W końcu jakieś głosy rozsądku!

Tylko Magdalena Ogórek lub Janusz Palikot na prezydenta
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 22.04.2015, 20:00
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Jaki slogan? Duda jest z PISu? Jest. Wszyscy z PISu glosowali za odszkodowaniami dla Zydow oprocz Szaramy? Wszyscy. W tym Duda. Nie wiem co tu wiecej mam dodawac.
http://www.sejm.gov.pl/sejm7.nsf/age...rGlosowania=79

Pkt 22. porz. dzien. Sprawozdanie Komisji o projektach ustaw: 1) o zmianie ustawy o kombatantach oraz niektórych osobach będących ofiarami represji wojennych i okresu powojennego, 2) o Korpusie Weteranów Walk o Niepodległość Rzeczypospolitej Polskiej, 3) o zmianie ustawy o kombatantach oraz niektórych osobach będących ofiarami represji wojennych i okresu powojennego oraz niektórych innych ustaw - trzecie czytanie

Gdzie mogę znaleźc całą treść tej ustawy?

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 22.04.2015, 20:00
Cytat:
dobrze się czujesz , wzmożyło Cie na dobre
Przecież napisałem to pół żartem pół serio, stąd w kolejnym akapicie użyłem zwrotu "a tak serio". No ale jakby nie było to ciągnie judasza do żydów.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 22.04.2015, 20:18
Zabawny portalik, a zwłaszcza nazwa tematu "Żydokomuna Kaczyńskiego vs. Polak - katolik Grzegorz Braun"
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 22.04.2015, 20:18
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
http://www.sejm.gov.pl/sejm7.nsf/age...rGlosowania=79

Pkt 22. porz. dzien. Sprawozdanie Komisji o projektach ustaw: 1) o zmianie ustawy o kombatantach oraz niektórych osobach będących ofiarami represji wojennych i okresu powojennego, 2) o Korpusie Weteranów Walk o Niepodległość Rzeczypospolitej Polskiej, 3) o zmianie ustawy o kombatantach oraz niektórych osobach będących ofiarami represji wojennych i okresu powojennego oraz niektórych innych ustaw - trzecie czytanie

Gdzie mogę znaleźc całą treść tej ustawy?
http://orka.sejm.gov.pl/opinie7.nsf/nazwa/677_u/$file/677_u.pdf
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 22.04.2015, 20:30
Na jutro muszę coś przygotować, więc dopiero wieczorem w to się bardziej zagłębie, ale póki co nie mogę w wyszukiwarce (pod ctrl+f) znaleźć informacji dotyczące sticte żydów. Może wieśniak wskazał byś o który fragment konkretnie chodzi?
Póki co- zdroworozsądkowo- jak sobie wyobrażasz odrzucenie tego dokumentu?

Odpowiedz cytując
Bronowianin
Banita

Od: 07.2006

Stary 22.04.2015, 20:57
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Już wiadomo skąd te sympatie do narodu wybranego wśród PiSowców. Żona żydówka, klub żydowski i głosowanie za oddawaniem polskich złotówek Żydom, niezłe combo!
(...)
Żeby nie było zbyt pesymistycznie to tylko powiem, że fajnie się wszystko wyjaśnia. Każda kolejna taka sprawa pokazuje kim jest Duda, PiS i jego wyborcy. Po dyskusji nad prożydowskością PiSu mamy kolejny smakołyk. Linia podziału rysuje się wyraźnie i dobrze.
Jebać żydów!
Na szczęście Twoja wypowiedź najprawdopodobniej utrzymana jest w żartobliwym tonie i nie oskarżam Cię o prezentowanie tego typu prymitywnych poglądów na serio. Ale warto z przykrością stwierdzić, że zapewne są osoby, które myślą tak naprawdę. Jeżeli przyjmiemy, iż konstytutywny dla istoty człowieczeństwa jest element racjonalny, to niestety ktoś świadomie głoszący takie treści niejako sam pozbawia się swej rozumności.

Jeśli żona pana Andrzeja Dudy ma korzenie żydowskie to jest to tylko atut - może to świadczyć o otwartości kandydata PiS-u. Jakie znaczenie ma bowiem to, czy ktoś jest tej lub innej narodowości? To że ludzi dzieli jakiś pagórek, rzeka czy morze - uznane sztucznie za granice - nie ma najmniejszego znaczenia. Dlaczego mamy nienawidzić kogoś kto urodził się, nie mając na to żadnego wpływu, w tej lub innej społeczności? Jeżeli przekazuje jakieś pieniądze Żydom, to świadczy to tylko o tym, iż jest sprawiedliwy i nie kieruje się ślepym i płytkim egoizmem państwowym czy narodowym.

Trzeba mieć dużo złej woli żeby czynić panu Dudzie wyrzuty z powodu jego wypowiedzi na temat klubów sportowych. Nie ma to żadnego znaczenia w kontekście wyborów prezydenckich, a z faktu że kandydat PiS-u woli taki, a nie inny klub, nic nie wynika. Każdy posiada jakieś zainteresowania, wiele osób lubi właśnie sport, więc czymś całkowicie normalnym jest to że ktoś lubi z takich czy innych względów oglądać spotkania określonej drużyny. Natomiast problem pojawiłby się w momencie, kiedy np. urzędnik państwowy faworyzowałby interesy najbardziej lubianego przez siebie klubu, a inne traciłyby na tym. Jednakże, jak wiadomo, prezydent kraju ma nikły wpływ na polską piłkę, więc nie obawiałbym się wystąpienia takiej krzywdzącej sytuacji.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów