|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich? | |||
| Andrzej Duda |
|
147 | 85,96% |
| Bronisław Komorowski |
|
24 | 14,04% |
| Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Smuga przeczytaj sobie swój podpis, a później z czystym sumieniem idź zagłosuj na dude (celowo z małej). I nie sądzę żeby ktokolwiek tu z odrobiną oleju w głowie głosował na Komora. Ode mnie też ignor.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Smuga robił tutaj zwyczajną agitkę przez rok i teraz ciężko mu się z tego wycofać na ostatniej prostej kampanii.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja na Wilka, na którego spotkaniu będę za circa 10 minut
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
jesli ktos wybierajac prezydenta Kraju kieruje sie jego sympatiami klubowymi to ja moge tylko wspolczuc. glosuje na Pana Wilka zeby nie bylo ze bronie kandydata PiS.
![]()
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami elektorat "Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A czy tutaj ktos sie kieruje tylko i wylacznie jego sympatiami klubowymi? Chcial nie chcial pan Duda potwierdzil tylko fakt, o ktorym od dawna tutaj pisalismy - jest prozydowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
No ja się np kieruje i co mi zrobisz ? Typ, który obraża Wislę i Wislaków dla mnie nie istnieje, poza tym żydowski sympatyk na najwyższym stołku w państwie otwiera zupełnie nowe pole machinacji dla tego klubiku, nie mówiąc już o zbiorowej masturbacji - był klub papieski, teraz będzie prezydencki? W moim światopoglądzie i zasadach nie mieści się głosowanie na zdeklarowanego zyda, choćby mi obiecał mega dostanie życie, nowego Aventadora w garażu, a także roczny pobyt na jachcie u Dana Blizeriana z wszystkimi przyjemnosciami z tego płynącymi.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
no to zebrała się "silna" grupa pod przewodem wołominiaka emj10 , dopaść Dudę , fakt , podłożył się koncertowo, na własne życzenie, tak czy siak bedę głosował na Andrzeja Dudę , czekam na sprostowanie beznadziejnej wypowiedzi do jutra ,jak nie nastąpi znika avatar z jego podobizną , i żeby nie było , nie po głosach wzmożonego "oburzenia" , sam tak postanowiłem, bo co by nie mówić Wisła ważniejsza, głos oddam ale promował avatarem nie będę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Już wiadomo skąd te sympatie do narodu wybranego wśród PiSowców. Żona żydówka, klub żydowski i głosowanie za oddawaniem polskich złotówek Żydom, niezłe combo!
A tak serio to przeczytajcie jeszcze raz ostatnie dwie strony tego tematu. Mamy tu dowód jak zmanipulowane jest to środowisko PiSowskie - o czym już pisałem niejednokrotnie. Za swoją partię i wodza by się dali pokroić, dla wielu nawet Wisła okazała się mniej ważna niż pionek w postaci Dudy. Piszę pionek bo przeciętny polityk to jest coś na wzór zwykłego najemnika, kopacza = pionka. Tak jak tamci grają dla kasy tak i ci służą pewnym grupom, zaspokajają swoje ambicje i dopiero historia ich osądzi czy byli warci podania ręki i czy można było ich nazywać politykami, patriotami, Polakami. Przykładowo taki Bolek czy Niesiołowski, fajni ludzie, fajnie ale tylko do czasu, skończyli jak ....y. To samo z Dudą czy innymi. Może i na dziś są dla kogoś fajni ale to nie powinno oznaczać, że w ogień za takimi ludźmi chcecie iść, a po tej wypowiedzi tego judasza tak właśnie wyszło. Zobaczcie jacy wy jesteście omamieni. Ktoś tylko napisze prawdę o żydzie Dudzie to od razu unik i przechodzenie na temat Bula. Ktoś powie, że .......i tego judasza to od razu wzmianki, że głosuje na Komoruskiego. Beka. Jebać taką opozycję i takie zmiany. Jedna banda chce zastąpić drugą przy stołkach i korycie, jedne lemingi chcą zastąpić drugich. Za taką Polskę to ja dziękuję. Wy nie chcecie lepszej Polski, Wam się marzy Polska PiSowska i nieważne co to miałoby oznaczać, ważne żeby wasi wodzowie sobie rządzili. To jest wojna na linii PO-PiS, w którą chcecie wplątać każdego Polaka. Co by ktoś nie zrobił to dla jednych jest oszołomem , PiSowcem i wyznawcą ojca Rydzyka a dla drugich wyborcą Komoruskiego, lemingiem czy ruskim agentem działającym na korzyść Putina i PO. Wy nie umiecie myśleć inaczej niż na zasadzie zero jedynkowej. Albo PiS albo śmierć, albo PiS albo jesteś zdrajcą i wyborcą PO. I lemingi myślą tak samo z tymże zamiast PiSu trzeba podstawić PO. Żeby nie było zbyt pesymistycznie to tylko powiem, że fajnie się wszystko wyjaśnia. Każda kolejna taka sprawa pokazuje kim jest Duda, PiS i jego wyborcy. Po dyskusji nad prożydowskością PiSu mamy kolejny smakołyk. Linia podziału rysuje się wyraźnie i dobrze. Jebać żydów!
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 22.04.2015 o godz. 18:32.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jedno słowo ciśnie się na usta. ROSJA!
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Jaroo1"Żona żydówka, klub żydowski i głosowanie za oddawaniem polskich złotówek Żydom"
dobrze się czujesz , wzmożyło Cie na dobre, Duda przegiął tekstem stwierdzającym że Wisła była klubem milicyjnym , i to jest przegięcie takie stwierdzenie , albo nie rozumie albo chciał się "pochwalić " walką z komuną , dał d...y po całości , ale wiązanie tego z żoną żydówką czy kibicowaniu za dziecka to przegięcie z Twojej strony ' |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to na koniec dnia dwie świeże wypowiedzi Jacka Wilka.
Wilk: najbardziej lewicową partią w Polsce jest PiS Wilk: Korwin jest wciąż członkiem KNP, a mianowicie prezesem honorowym Jeśli chodzi o dalsze działania KNP po wyborach to bliżej im do Korwina i Kukiza niż do Brauna i Kowalskiego, gdyż dzielą ich mocno poglądy gospodarcze i polityka międzynarodowa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
Spokojnie. Duda interesuje się piłką tak jak obecny prezydent Komorowski, który najpierw chwalił Polonię Warszawa, a potem mówił, że jest kibicem Legii Warszawa. Nie rozumiem Waszego oburzenia. Co Wy myślicie, że jak Duda będzie prezydentem to zacznie chodzić w szaliku Cracovii ? Z niego taki kibic Cracovii jak ze mnie Papież ![]() Sam na wybory się nie wybieram, ale gdybym głosował, to na pewno kierowałbym się dzisiejszą wypowiedzią. Ponoć potem na Twitterze tłumaczył się z tego, że Wiśle też kibicuje. Dla mnie przede wszystkim ważne jaką Polskę widzi prezydent. Oczywiście, ważne to jest, komu kibicuje, ale nie ustawiajmy tego na piedestale. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Jan Paweł II też niby był za judovią więc dawać jego pomniki oblać farbami... Załęże się, że i w KNP,u JKM czy RN też są osoby związane z żydami więc pozostaje bojkot wszystkich wyborów i tyle. Niech urzędnicy za nas wybiorą będzie neutralnie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Znajdz mi wypowiedz JP2, kogos z KNP, JKM, RN bedacego za parchami w takim samym tonie jak wypowiedz Dudy. Wtedy pogadamy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
no to kurde mam wybór w II turze między dżuma i cholerą
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mysle, ze jakby PiS istnial w dwudziestoleciu miedzywojennym, dokladnie takie slowa by z ust ich wyznawcow padly.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
APEL DO MODERATORÓW !!!!!!!!!
My użytkownicy forum żądamy ujawnienia loginów lemingów które oddały głos w ankiecie na tego pejsa Dudę. Żądamy dla nich dożywotnich zakazów wstępu na forum! Te 69 osób na pewno znało poglądy pejsa Dudy, a mimo to zachęcali resztę braci po szalu, aby oddać głos na ukrytą opcję żydowską. Bez dwóch zdań mamy do czynienia z sytuacją jaką jeszcze na tym forum nie miała miejsca. 69 zakamuflowanych od lat pejsów udzielało się u nas, budząc sympatię, autorytet u młodych i społeczne zaufanie. Na szczęście media ujawniły przed wyborami kim naprawdę jest Duda i jego 69 fugasów. Uff.. było blisko.. Myślę, że teraz nikt z osób zarejestrowanych na forum nie odda 10 maja głosu na tego pejsa, a termin raz na zawsze straci jakikolwiek posłuch wśród młodych, którzy łykali wszystko jak młode pelikany... LEPIEJ NIE IŚĆ NA WYBORY NIŻ GŁOSOWAĆ NA CRACOVIE! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale pomijając tą wypowiedź która miała miejsce jest coś z tym na rzeczy? Bo wcześniej już oto pytałem i dostałem tylko jakiś slogan.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jaki slogan? Duda jest z PISu? Jest. Wszyscy z PISu glosowali za odszkodowaniami dla Zydow oprocz Szaramy? Wszyscy. W tym Duda. Nie wiem co tu wiecej mam dodawac.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
W końcu jakieś głosy rozsądku!
Tylko Magdalena Ogórek lub Janusz Palikot na prezydenta |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pkt 22. porz. dzien. Sprawozdanie Komisji o projektach ustaw: 1) o zmianie ustawy o kombatantach oraz niektórych osobach będących ofiarami represji wojennych i okresu powojennego, 2) o Korpusie Weteranów Walk o Niepodległość Rzeczypospolitej Polskiej, 3) o zmianie ustawy o kombatantach oraz niektórych osobach będących ofiarami represji wojennych i okresu powojennego oraz niektórych innych ustaw - trzecie czytanie Gdzie mogę znaleźc całą treść tej ustawy? ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Zabawny portalik, a zwłaszcza nazwa tematu "Żydokomuna Kaczyńskiego vs. Polak - katolik Grzegorz Braun"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na jutro muszę coś przygotować, więc dopiero wieczorem w to się bardziej zagłębie, ale póki co nie mogę w wyszukiwarce (pod ctrl+f) znaleźć informacji dotyczące sticte żydów. Może wieśniak wskazał byś o który fragment konkretnie chodzi?
Póki co- zdroworozsądkowo- jak sobie wyobrażasz odrzucenie tego dokumentu? ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
Jeśli żona pana Andrzeja Dudy ma korzenie żydowskie to jest to tylko atut - może to świadczyć o otwartości kandydata PiS-u. Jakie znaczenie ma bowiem to, czy ktoś jest tej lub innej narodowości? To że ludzi dzieli jakiś pagórek, rzeka czy morze - uznane sztucznie za granice - nie ma najmniejszego znaczenia. Dlaczego mamy nienawidzić kogoś kto urodził się, nie mając na to żadnego wpływu, w tej lub innej społeczności? Jeżeli przekazuje jakieś pieniądze Żydom, to świadczy to tylko o tym, iż jest sprawiedliwy i nie kieruje się ślepym i płytkim egoizmem państwowym czy narodowym. Trzeba mieć dużo złej woli żeby czynić panu Dudzie wyrzuty z powodu jego wypowiedzi na temat klubów sportowych. Nie ma to żadnego znaczenia w kontekście wyborów prezydenckich, a z faktu że kandydat PiS-u woli taki, a nie inny klub, nic nie wynika. Każdy posiada jakieś zainteresowania, wiele osób lubi właśnie sport, więc czymś całkowicie normalnym jest to że ktoś lubi z takich czy innych względów oglądać spotkania określonej drużyny. Natomiast problem pojawiłby się w momencie, kiedy np. urzędnik państwowy faworyzowałby interesy najbardziej lubianego przez siebie klubu, a inne traciłyby na tym. Jednakże, jak wiadomo, prezydent kraju ma nikły wpływ na polską piłkę, więc nie obawiałbym się wystąpienia takiej krzywdzącej sytuacji. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|