|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Wisła zdobęcie w końcu komplet w Bełchatowie? | |||
| TAK! |
|
55 | 77,46% |
| NIE! |
|
16 | 22,54% |
| Głosujących: 71. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Ja to bym bardziej sie martwil tymi za nami a nie przed nami ale moze ja nic nie wiem i gramy o mistrza?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Żemło w sparingach grał przyzwoicie, Dudka ostatnio zagrał dramatycznie. Wiem, że mecz meczowi nierówny, ale Żemło zasłużył na szanse.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zamiast Jovicia i Barrientosa Gaszyński powinien sprowadzić napastnika.Nasza gra do 16-tki Bełchatowa nie wyglądała źle.Błąd sedziego (nie dał karnego) oraz indywidualne błedy Dudki zadecydowały o porażce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
a nie czasem totalna niemoc Brożka
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
ZDAJE SIĘ W TOTOLOTKU LEPIEJ ZNAJĄ SIĘ NA PIŁCE NIŻ w Wisłę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
...gdyby , gdyby ... gdyby sie Cupial nie obrazil to bylibysmy teraz na miejscu 7egii ... ale niestety "policzkiem w twarz" byla faza grupowa LE, wczesniejsze MP zdobyte w pol roku , wyjscie z grupy i wylosowanie na wiosne najslabszego przeciwnika z mozliwych ..mielismy wtedy wszystko w reku zeby ponownie zdobyc MP , nabic pkt w europie i czekac na slabszego rywala w walce o LM ...gdyby, gdyby, gdyby ...teraz drzymy o awans do gornej 8 i leja nas przecietne druzyny ligowe ... dostalismy niezly wpie...ol od przecietnej druzyny , a przed nami najwazniejsze mecze w roku ...sory, ale slabo to widze
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 02.03.2015 o godz. 00:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
oglądałem sobie wczoraj mecz Jagi z scyzorkami, i na podstawie tego meczu powiem wam ze jestem załamany... a czym? jestem załamany nami, tym co prezentujemy, oba zespoły wyglądały jakby były klasę wyżej od nas, mimo że ich składy nie powalają na kolana, to fizycznie i o dziwo technicznie, jesteśmy za nimi...
a z innej beczki, całkiem fajny stadionik wybudowali w Białymstoku, i co najważniejsze na trybunach prawie komplet, tutaj tez jakbyśmy byli w innej lidze... ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mi to wygląda na powtórkę z rozrywki, patrz sezon wcześniej. Tylko tym razem na prawdę można się obawiać o pierwszą ósemkę. Niektórzy są świadomi a niektórzy nie, ale na prawdę przykro to mówić, staliśmy się totalnym średniakiem.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
obraziły sie panienki jak podeszli pod sektor? Bo tak to wyglądało,pokiwali głową i nagle sie odwrócili i poszli....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
No poszło kilka gorzkich słów i nie wiem czy po prostu nie chodziło o jakieś wyzwiska czy coś...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Ludzie trochę lodu na głowy, bo popadacie ze skrajności w skrajność. Tydzień temu była mowa o pucharach, a dziś już o spadku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 01.03.2015 o godz. 12:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Nie oglądałem trzech ostatnich spotkań Cracovii, gdyż trochę bardziej cenię sobie swój wolny czas. Miałem za to okazję zobaczyć mniej lub bardziej obszerne skróty i ich dorobek punktowy w tychże spotkaniach. Całe 3 punkty (słownie trzy). Budzi respekt... Wiadomym było, że Smuda nie potrafi przygotować zespołu do wiosennych spotkań, zimowe sparingi również nie wróżyły niczego dobrego. Jedyne co można powiedzieć po tych trzech kolejkach to to, że piłkarze są zajechani, ruszają się jak muchy w smole, a zmęczenie przekłada się na dokładność, a raczej jej brak. Moim zdaniem nie można odmówić naszym piłkarzom woli walki i chęci wygrania wczorajszego spotkania. Brakuje świeżości i jakiegoś pomysłu na grę, ale o to trzeba mieć pretensje do Smudy. W meczu z Zawiszą trzeba liczyć na to, że Brożek, a może i Stilić usiądą na ławce. Może jestem niepoprawnym optymistą, ale wydaje mi się, że wymęczymy za tydzień to zwycięstwo. W Ekstraklasie wszystko się może zdarzyć, ale nie wierzę w naszą kolejną porażkę, w dodatku przed własną publicznością i to jeszcze z Zawiszą. I na to jestem w stanie postawić swoje pieniądze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
A co do Moskala. Kazdy byłby lepszy od dyzmy. Wolałbym nawet przesunąć Musiała do pierwszej drużyny. Nie oszukujmy się. Emeryt nie przygotuje drużyny do nowoczesnego futbolu. Musimy coś zmienić w składzie trenerskim, bo kolejna wiosna i kolejna gorycz porażki do przełknięcia. Gdzie te puchary Gaszyńskiego. Niech on się martwi o utrzymanie z naszym dyzmą, boguskim, jankowskim. To trio to są gwiazdy naszej kabaretowej sceny ekstraklasowej. Ani jeden z nich nie ma pojęcia co ma robić. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|