The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.02.2015, 23:11
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Na początku pobytu Smudy w Wiśle broniłem go.

Po katastrofalnej rundzie wiosennej w tamtym sezonie, kiedy Wisła z prawie wszystkimi przegrywała zacząłem z coraz mniejszą ochotą akceptować Smudę.

Teraz po kolejnym bardzo słabym meczu pytam się jaki jest sens trzymania tego trenera, który od sezonu 1999/2000 prawie wszystko przegrał, kilka razy doszczętnie skompromitował się, z Wisły mającej dream team dwukrotnie wyleciał z hukiem. W tamtym okresie przewaga Wisły nad resztą była ogromna, a mimo to było widać, np. w 2002 r., że Smuda to słabiutki trener. Grę Wisły cechował chaos, po kilku miesiącach pracy Kasperczaka, praktycznie niezmieniona drużyna grała na nieosiągalnym nigdy wcześniej i nigdy później poziomie.

Bardzo wysoka pensja Smudy powoduje, że trzeba mieć oczekiwania. To co widać w wielu spotkaniach powoduje wątpić w obecnego szkoleniowca. Z Kulawikiem zarabiającym sześć razy mniej nie byłoby gorzej.

Smuda przez ponad 1,5 roku braku oczekiwań i względnego spokoju zarobił z premiami ponad 1,6 mln zł. Dla mnie to jeden wielki skandal i kolejne działanie wymierzone przeciwko klubowi.
Ale ciiii, przecież nie ma lepszego na świecie
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów