|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu? | |||
| Tak |
|
398 | 51,42% |
| Nie |
|
376 | 48,58% |
| Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ja już wszystko w temacie napisałem - mają wchodzić wtedy, kiedy nie odstają poziomem. Jeżeli nie nadają się, ale rokują - wypożyczyć do pierwszej ligi. Jeżeli nie widać nadziei na osiągnięcie odpowiedniego poziomu - sprzedać, niech u nas nie marnują czasu. Brzmi znacznie rozsądniej niż Twoje brednie o "dawaniu szans" i marna sofistyka o rzekomym "zakończeniu szkolenia". Przykład Czekaja pokazuje tylko tyle, że tacy pyskacze jak Ty w dupie byli, g. widzieli, ale i tak są mądrzejsi od trenera, który piłkarzy ma u siebie na co dzień. Nie sprawdzi się Czekaj czy Szewczyk? To zaczynasz .......ić o innym mitycznym "talencie", którego na oczy widziałeś może raz w życiu, a może w ogóle. Ile meczy rezerw obejrzałeś, mistrzu? Ile treningów? Mam nadzieje, że swoje wyszczekanie popierasz konkretną wiedzą i obserwacją. Jest jeszcze coś takiego jak rywalizacja o miejsce w składzie. W większości zespołów się sprawdza.
Takie realia. Mamy jednego sensownego pomocnika, do tego ze znanymi brakami. Nie ma Brożka, nie ma Stilicia - nie ma gry ofensywnej. Reszta jest (w zależności od dyspozycji dnia) co najwyżej niezła, zwykle bezbarwna. Raz wyjdzie mecz Gargule, raz Boguskiemu - ale raz na kilkanaście kolejek. I to nie tylko za Smudy, oni mają tak praktycznie odkąd przyszli. Obaj mieli po udanym sezonie - jeden za Skorży, drugi - Smudy. Ale tak naprawdę - Stilić i Brożek robią różnicę. Niestety, Chrapka nie tak łatwo zastąpić, a walory ofensywne Urygi jakie są każdy widzi.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.10.2014 o godz. 15:01.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
||
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|