|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Problem z niewudrukowaną tabelą jest taki,że zakłada ona tylko jedną sekwencję zdarzeń..podyktowanie karnego->trafienie do siatki->utrzymanie tego stanu...a przecież nasze asy już pokazały dwukrotnie jak niewykonywać karnych,a strzelenie na 1:0 meczu jeszcze nie kończy.
Z kolei np. taki mecz z piastem i przyznane nam punkty w tejże tabeli..nosz cholera..jak my ze stojącymi w miejscu drużynami nie potrafimy wygrać to skąd pewność,że biegający w 10 Piast da się ograć. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jest szansa ze zakwalifikujemy się do Niewydrukowanej Ligi Mistrzów w takim razie. Walczmy!
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
nie wiedziałem gdzie dokładnie umieścić ten wątek, bo dział "ekstraklasa 2015/2016" chyba został usunięty. nie jest to co prawda wojna na lini Wisła-PZPN, ale pokazujące jak i w obecnym sezonie zawodnicy Legii są traktowani pobłaźliwie
https://www.youtube.com/watch?v=NUkn0gKlQYc jak myślicie ile Kucharczyk wyłapał meczów kary za odepchnięcie przeciwnika na sędziego co spowodowało rozciętą wargę Frankowskiego i polała się krew? już wam mówię - 0 ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2013
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Na Weszło też jesteśmy liderem pod względem dymania przez sędziów... :x
http://weszlo.com/2015/10/29/niewydr...omoca-arbitra/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Na początek zaznaczę, że absolutnie nie mam zamiaru bronić naszych grajków, po raz kolejny wystarczy postawić autobus i nic nie wpadnie...
ALE kiedy hanysy rzucały racę na murawę, przerwa trwała dobre 6-7 minut, a palant z gwizdkiem dolicza 4 minuty. Pomijam już fakt, że niemal każdy kontakt z graczem ruchu był odgwizdywany, symulki na porządku dziennym i bramkarz, wybijający każdą piłkę dobre pół minuty. ![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Zapomniałeś o czerwonej dla Ruchu w pierwszej połowie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
W którym momencie była czerwona dla Ruchu ?
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Szyndrowski faulował Brożka przy wyprowadzaniu kontry - faul taktyczny = żółta (w jego przypadku druga).
Umówmy się, że nawet jakby 10 minut doliczył, to byśmy nie strzelili. Bardziej irytujący był brak czucia gry, gwizdanie każdego dotknięcia... No i Putnocky za wstrzymywanie gry powinien zebrać ze trzy kartki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
Nie mam zaruztów do Kwiatkowskiego o wypaczenie wyniku (nawet jakby przedłużył 20 minut, to byśmy nei strzelili), przeszkadzanie Wiśle, ale gwizdał czasem takie faule, że aż oczy bolały. Po prostu źle odbiło się to na "widowisku". |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dzisiaj widziałem powtórkę i jak dla mnie gdyby sędzia gwizdnął karnego to nie moglibyśmy mieć pretensji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dostał w kostkę, Głowa nie dotknął piłki - koniec tematu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ten blondyn z Ruchu to nie powinien dostac czerwonej juz w 30 minucie? A wowczas zadnego karnego by nie bylo bo Ruch nawet kontry by nie wyprowadzial
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Wczorajszy mecz był gwizdany po prostu dramatycznie w obie strony, ktoś ucierpiał bardziej, ale w tym meczu bramki nie miały prawa paść, więc i tak jeden .....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
A no tak była taka sytuacja, chociaż nie wiedziałem, że to ten zawodnik miał wcześniej żółtą kartkę. Czego jednak spodziewaliśmy się po Kwiatkowskim ? Gość miał zrobić swoją robotę w tym meczu i zrobił
. Gwizdanie pod Ruch i pieniądze wpadają na konto |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Gol dla lasek w paski ze spalonego.
Co nie zmienia faktu, że piłkarzyki pajacyki ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mała aktualizacja z ostatnich meczy.
Z Lechem z tego co pamiętam straciliśmy bramki w zgodzie z przepisami. Z Legią, przy bramce na 0:1, Prijovic był na pozycji spalonej i można powiedzieć, że utrudniał Cierzniakowi interwencje. Z Lechią bramka Makuszewskiego z ewidentnego spalonego. Dzisiejsza bramka dla Pogoni po minimalnym spalonym. ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Gdyby nasi potrafili cokolwiek stworzyć z przodu to również mielibyśmy parę bramek z minimalnych spalonych. A tak to .... dupa i kamieni kupa... najlepiej się wypłakać, że czarni się na nas uwzięli.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 18.12.2015 o godz. 22:45.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten temat służy wytykaniu sędziowskich błędów, od postawy naszych kopaczy są inne wątki.
Nam to prędzej gwizdają spalone nawet gdy ich nie ma, ale jeśli uważasz inaczej to możesz podać jakieś przykłady, gdy zdobyliśmy nieprawidłową bramkę. Nawet może być z dwóch ostatnich sezonów. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ze sie komus chcialo ale swietnie ze sie chcialo .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
To moje kontynuacja poprzedniej części . Zbierałem się do tego 6 miesięcy
|
|
|
|
Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
świetny filmik! aż puściłem w eter na facebooku!
oczywiście nie masz za złe? ![]() ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Filmik byłby niezły, gdyby nie ortografia i interpunkcja. Wstyd to udostępniać.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nie wiedziałem gdzie napisać ale wydaje mi się że to dobry temat:
Oczywiście nie ma mowy żeby PZPN i wszystkie jego człony(członki ) tudzież inne organy faworyzowały pewien k7ub z Warszawy (panie daj pan spokój no przecież 93!!!) i właśnie dlatego całkiem przypadkiem trener U19 oczywiście w żaden sposób nie powiązany z tym k7ubem (panie daj pan spokój! ) powołuje pewnego zawodnika z ławki juniorów Wisły (kiedy pewnie już wiadomo że do lipca musi siedzieć w Krakowie) DODATKOWO na turniej. To tylko zbieg okoliczności! Coś czuje że kadra U19 zyskała nowego podstawowego gracza a i konsultacjami czy różnymi zgrupowaniami obrodzi do lipca![]() |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Znów sędzia z Warszawy... Nie piszę o żadnym spisku, ale czy naprawdę nikt w PZPN nie myśli jak to wygląda...?
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|