|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu? | |||
| Tak |
|
398 | 51,42% |
| Nie |
|
376 | 48,58% |
| Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Wenger nigdy nic nie osiągnął tak naprawdę, a Smuda gdzie się za robotę nie zabrał (poza kadrą i tym krótkim epizodem w Niemczech) to robił wyniki - czy to w Łodzi, w Poznaniu czy Warszawie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A co w Poznaniu wygrał?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|||
|
Puchar Polski + dobra gra w UEFA (a to nie było częste na owe czasy w przypadku polskich drużyn).
Od razu dodam. Sam byłem przeciwnikiem Smudy jak do nas przychodził rok temu. Póki co nie wiem jak go ocenić, bo jednak sporo wad ma, chociażby pozaboiskowych nawet bardziej w jego przypadku jestem na nie. Jednak posta napisałem bo nie lubię jak ktoś się dopier*ala na siłę byleby się dopier*olić..
Ostatnio edytowane przez R33 : 04.09.2014 o godz. 22:42.
|
||||
|
|
Guest
|
|
![]() Oczywiście wszystko co poniżej jest niczym w porównaniu z wielkimi sukcesami takimi jak 2 x MP i awansem do grupy LM z Widzewem... ![]() Szacunek dla Franka szacunkiem, ale nie wygłupiajmy się ![]() Monaco Zwycięzca
Zwycięzca
Zwycięzca
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|