The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu?
Tak 398 51,42%
Nie 376 48,58%
Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
VanBasten
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2014, 13:23
Cytat:
jest duzo osób nie uświadomionych w odpowiedni sposób skąd wział się ten protest i dlaczego jest kontynuowany.
Nie znam być może kulis sprawy ale nie zmienia to faktu że suma sumarum ten protest nie przynosi nikomu korzyści a z cała pewnością szkodzi klubowi .A w całym kibicowaniu to klub powinien byc najwazniejszy bo to jest sensem kibicowania . I do czego miałby on doprowadzić ? Pozbyc się Bednarza ? Pozbyć się Smudy ? I co dalej ? Kto przyjdzie na ich miejsce ? W obecnej sytuacji nie bedziemy mieć lepszego trenera niż Smuda bo Wisła nie ma kasy !!! A nawet jeśli się stanie cud i znowu będziemy bogaci to czy naprawdę o to chodzi żeby klubem rządzili kibice ? Badzicie poważni . Nikt mi nie powie , że strzelanie racami na ślepo przez dach ma jakiekolwiek racjonalne wytłumaczenie . Poprostu nikt ....bo łatwo moge sobie wyobrazić że jestem tam z małym dzieckiem które taka racą może dostać w twarz . I co mi wtedy powie SKWK ? Prtzepraszam ? No bez jaj .
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów