|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Jeśli miałbym obstawiać to remis albo 1/x no ale oczywiście liczę na wygraną - skromne 0:1, gol Dudki po zamieszaniu w polu karnym, w końcu ma chłodną głowę ostatnio.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
jest szansa na wyrana ale musi sie Brozio odblokować
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no i chyba przewidziałem chociaż nie chce zapeszać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Ale się pięknie zaczęło, oby w drugiej połowie nie było horroru jak w Poznaniu. Stilić niesamowity, druga bramka - super! Buchalik wreszcie pokazał, że też potrafi bronić, jeszcze parę takich parad i zmyje te swoje pechowe interwencje z początku sezonu!
Oby tak dalej do końca! trzymam kciuki! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
jak tak dalej pojdzie to na meczu z Belchatowem na stadionie padnie rekord - 10 tyś januszy
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Buchalik - póki co - na fali wznoszącej, co mecz to lepiej. Ale jeszcze druga połowa, oby tak dalej. Jankowski i Boguski odstają technicznie, bo jak nazwać ich niedokładność na 3 metry w grze na klepke.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Smuda to prosty chłop, popełnia mnóstwo błędów, ale jedno trzeba mu oddać;
Drużyny pod jego wodzą mają swój styl, grają miłą dla oka ofensywną piłkę. Paweł Brożek! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
za Bogusia pewnie wejdzie Sarki bez formy ale moze tez sie odblokuje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
P.S. idę się napić na zdrowie Wisły, 3:0 już chyba po meczu, nie ma sensu rozmawiać z Tobą kasuję to co napisałem napinaj się z innym "januszem"
Ostatnio edytowane przez TSWthedues : 22.08.2014 o godz. 21:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Swietny mecz w Naszym wykonaniu, bardzo madrze dzisiaj gralismy, w koncu sie Brozek odblokował, dzisiaj bramka nr 100 i 101 oby tak dalej. Na dzisiaj mamy lidera
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Czemu Ban? Niestety to prawda chłopaki z CJL muszą rozglądać się za dobrym menago bo jeśli przy 3:0 nie wchodzą to kiedy? Nic nie będą grać i tyle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Przyjemnie się oglądało meczyk
Wyśmienity wynik i spokojny weekend ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2014
Offline |
|
|
Dzisiaj nasi piłkarze zagrali bardzo dobry mecz. Wielkie brawa dla Brożka i Stilicia. Ja tam Smudę oceniam na plus, mimo wszystko pomimo jego pewnych wad osiąga z tym składem dobre wyniki. Zgadzam się jednak z tym, że mógłby bardziej wprowadzać do gry piłkarzy z CLJ. Oby kontuzji było jak najmniej, jeżeli nie będzie takiego szpitalu jak wiosną to jest szansa nawet na podium. Niemniej narazie najważniejsze aby awansować do pierwszej ósemki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Uryga ma na ten temat inne zdanie. Czekał, czekał i się doczekał.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Panie i Panowie! Jest moc. Jest to czego nie było do tej pory - potrafimy narzucić swój styl gry od początku meczu, i to jest największy plus.
Niepokonana nasza Wisełka kochana! |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
W tym momencie, po tych 6 kolejkach można powiedzieć że gramy top 3 piłkę w ekstraklasie. Jedyne co boli to te zmiany, Franz zmiłuj się i daj pograć młodym i mudzynowi, na bank lepiej zagraliby od 60-70 minuty niż człapiący Garguła czy chimeryczny Boguski który zmarnował setke w taki sposób, że nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nie spodziewałam się tak dobrego występu Wisełki, ale bardzo się cieszę, że drużyna mnie pozytywnie zaskoczyła. Semir pokazał po raz kolejny klasę, nóżkę to ma ułożoną jak gracz z Bundesligi. Uryga rzeczywiście dziś bardzo solidny, myślę, że ten chłopak z meczu na mecz będzie coraz lepszy, a przynajmniej będzie grał na stałym, solidnym poziomie. Trzeba dać mu czas. Pochwalę dziś cały zespół, bo naprawdę przyjemnie się patrzy na tą ofensywną, szybką grę z klepki. Brawo Wisła, brawo Smuda
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Stara, dobra Wisła. Najlepszy wyjazdowy mecz od wielu lat. Od samego początku byliśmy lepsi, nawet przez chwile nie było nerwowo. Nawet przez chwile Pogoń nie wierzyła, że może coś zdziałać. Po prostu pięknie! Nie mieliśmy słabych punktów w tym meczu. Semir gdy jest w formie wciąga tę ligę nosem.
PS gdzie jest osoba, która wczoraj wyzywała Brozia na sb od kalek? Paweł zdobył 100 i 101 ligową bramkę dla nas. Jest 6 strzelcem w historii klubu. Jak dobrze pójdzie to w tej rundzie minie Reymana i zajmie miejsce na podium. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Sam widząc tak grającą Wisłę, miałem ciężko wskazać kogoś kto nadawał się do zmiany. Wszyscy zagrali co najmniej bardzo dobrze. Akurat dzisiaj nie dziwię się Smudzie że do 80 minuty nie chciał dokonywać zmian. Tak działającą maszynę szkoda psuć. A chłopaki z CLJ rok temu ledwo marzyli że będą trenować z 1 zespołem. Dajcie im czas na to aby okrzepli w styczności z seniorską piłką. PS. Uryga mnie zadziwia. Nie poznaje chłopaka. Właściwie to już faceta. Klasa! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Smuda to jest trener dla którego najważniejszy jest wynik, i robi go za wszelką cenę. To taki wredny typ. A co teraz mają do powiedzenia Małecki i Stolarski? Dostawali szanse czy nie? Kto wypromował Urygę? Kto daje szanse Zajączkowi? Wiem to wina krótkiej ławki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Super wynik, bardzo dobra gra. Pytanie tylko czemu Smuda nie przeprowadził po prostu 3 zmian naraz przy wyniku 0-3 na 10 minut do końca? Żeby te młodziki miały szansę chociaż tą ekstraklasową trawę powąchać...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Musze to powiedzieć - bardzo fajną i widowiskową piłkę gramy. I co najwazniejsze - świetne bramki. Miód. Smuda- dzięki ![]() ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
No z Reymanem to przsadziłeś |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Tak na marginesie, 90-ta min a śledzie przy 0-3 zapie...ają na maxa. Zwracam uwagę ,że wdowiec (wiadomo dlaczego pisze z małej lit) bo to i tamto też dobry trenerio
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
To nie byłem ja, ale Broziu kaleczył w poprzednich meczach, nie zaklinajmy rzeczywistości - teraz się odblokował i oby tak dalej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Pierwsza rzecz, bo widzę, że już skacze niektórym ciśnienie - Smuda bardzo dobrze zrobił, że nie wpuścił młodzieży. To dla nas nie był łatwy mecz i nawet przy 0-3 Pogoń jeszcze cisnęła, jeszcze starała się złapać kontakt - było widać, że wciąż jeszcze w coś wierzą. To nie była jakaś totalna dominacja z naszej strony - raczej skuteczność pod bramką przeciwnika i ciasne zasieki pod własną. Przy czym te ciasne zasieki są kluczowe w temacie młodzieży - w końcówce Stilić i Brożek zap*erdalali pod własnym polem karnym, nie mówiąc o Boguskim czy Jankowskim - gigantyczna praca fizyczna całego zespołu w destrukcji, która poza wydolnością wymagała także od poszczególnych zawodników wysokiej dyscypliny taktcznej. A tego nasi zmiennicy-juniorzy nie mają.
Krócej - przeciwnik się przed nami nie położył tylko walczył do końca, a potencjalnie jest jedną z groźniejszych drużyn w lidze. Dlatego wstawianie młodych byłoby zbędnym ryzykiem. Co do samego meczu. Uryga świetny, Brożek tytan pracy, Stilić jak na siebie też strasznie zarobiony. Znowu świetny Sadlok, tym razem bardzo solidny w tyłach. Boguski trochę słabiej. Jankowski na plus, dużo dobrego dołożył w środku pola, chociaż wciąż liczę na więcej. Buchalik dzisiaj dobry, chociaż po mojemu, przy sytuacji, za którą najbardziej go chwalą popełnił błąd - zamiast pójść do końca do centry, cofnął się do bramki i zwyczajnie przyfarcił, bo Zwoliński trafił centralnie w niego. Na minus Dudka, szczególnie w pierwszej połowie się gubił, górne piłki go przechodziły pomimo tego, że do nich skakał i tylko dzięki asekuracji partnerów nie było z tego nieszczęścia. Do tego to fatalne zagranie do tyłu, które uratował Buchalik. ![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Robi niesamowitą robotę w przodzie. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |