|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy tematy meczowy spełniają Twoje oczekiwania: | |||
| Tak, są kompletne. |
|
53 | 81,54% |
| Nie. |
|
7 | 10,77% |
| Jest kilka rzeczy do poprawy/uzepełnienia. |
|
5 | 7,69% |
| Głosujących: 65. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Wszystkie impertynencje pasują do Ciebie, albowiem widać iż sam świadom nie jesteś o czym piszesz .., więc twoje insynuacje pominę milczeniem.
Wyjaśnijmy sobie czego sobie życzysz.. Otóż życzysz sobie aby frekwencja mimo bojkotu była jak najwyższa, czyli irytuje cię sytuacja, że może ona jednak mimo wliczenia spotkań z Legią czy Cracovią spaść aż o 10 tyś .. Otóż ja mam punkt odwrotny.. ja czekam na wręcz opamiętanie się tych kilku tysięcy i skuteczniejszy bojkot, bo tu nie o statystykę i rachunek prawdopodobieństwa chodzi, a o to czy skuteczny będzie bojkot, o przyszłość Wisły rzecz chodzi i dobrze o tym wiesz. PS. poza tym nie "Miłosz", tylko "milosz". ____________ EDIT. do tekstu poniżej.
____________ Sytuacja jest prozaicznie prosta, nie ma danych porównawczych, więc pozostaje antycypacja. Choćby taka.. Moja jest dla przykładu odmienna, bojkot nie tylko może, ale i zmieni politykę klubu i to nie tylko pod względem relacji z kibicami.
Ostatnio edytowane przez milosz : 11.08.2014 o godz. 15:15.
|
||
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|