The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
john_doe92
Junior Member

Od: 07.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.07.2014, 21:52
rafaltwsd napisał(a):Wyświetl post
Ale czy wy ludzie nie widzice ze ktokolwiek nie zafra to zaraz bedzie ze jest słaby i go wywalic? Tak jest z Uryga teraz, kiedy wierzylismy ze Nalepa, Czekaj beda zbawieniem dla nas, dajmy im czas i poczekajmy, moze potrzeba sezonu albo undy zeby zobaczyc czy poszczegolni zawodnicy sie nadaja. Wydaje mi sie ze co niektórzy maja za duze wymagania co do naszych wychowankow
Jeśli chodzi o Uryge to może nie wyraziłem się tutaj jasno (na blogu było bardzo wyraźnie, zapraszam) ale uważam że to gość który zasługuje na szanse, ale po pierwsze nie na tej pozycji a po drugie nawet jeśli, to nie sam. Jego słaby występ w Łęcznej to w 100% wina trenera który źle go ustawił. Zgadzam się całkowicie że trzeba czasu ale wszystko musi mieć w sobie jakiś plan, decyduje gdzie on może być najlepszym zawodnikiem w przyszłości (stoper!!!) i tam go ogrywam.
Ty twierdzisz że my nie dajemy szansy i od razu krytykujemy? Jestem bardzo ciekaw składu w kolejnym meczu bo to Smuda, w końcówce tamtego sezonu, wykazywał się skrajną niekonsekwencją i zmieniał skład co mecz. Niestety to trener który kieruję się potrzebą chwili i tzw. "nosem" a to w dzisiejszej piłce rzadko zdaje egzamin
Ostatnio edytowane przez john_doe92 : 19.07.2014 o godz. 21:55.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów