|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Kilka zdań podsumowania:
Plusy sezonu - sportowo poprawa; mocny (!) środek , solidna obrona (do wypadnięcia Głowy i Bunozy .... ), atak - tylko Brożek - zdrowy załatwiał sprawę .... potem wiadomo - trafione transfery - myślę o Stilicu i Brożku ... co do Dutki to .. już mniej pozytywnie ... ale solidnym uzupełnieniem składu był ... - praca Smudy - można narzekać ale ja bym mu podziękował - baza w Myślenicach - tyle lat nie było a jak powstała niewielu zanotowało ... - dobry system rozgrywek ligowych Minusy sezonu - finanse - nie widać mimo zapewnień światełka w tunelu - wojna Zarząd Klubu - Sektor C; Obie strony działały głupio, ambicjonalnie. - brak wybijającej się młodzieży (zawodzą zwłaszcza: Szewczyk, Nalepa, Burdeński, Kamiński) - pechowa końcówka - trzecie miejsce było w zasięgu nawet po słabym początku rundy wiosennej ... Ja drżę o przyszłość: Wisła chyba nie ma najgorszego momentu za sobą .... Obym się mylił.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 02.06.2014 o godz. 17:29.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|