|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu? | |||
| Tak |
|
398 | 51,42% |
| Nie |
|
376 | 48,58% |
| Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ja mam swoją teorię na czym wtedy jechaliśmy, ale pewnie dla wielu jest zbyt szokująca. Natomiast odkąd Smuda stwierdził dwa miesiące temu, że potrzebuje jeszcze tylko trzech punktów dostajemy wszystko w pałę. Przypaek? Nie sądzę.
Tak jak już mówiłem,potrzeba nam trenera Hindusa z jakiejś niewielkiej prowincji, który porozumiewa się rzadkim dialektem.
Jakie zmęczenie materiału? Po pół roku? To niech Smuda wyp...ala byle dalej, może materiał odpocznie. I dalej twierdzę że jest ustawiona, dlatego Smuda bredził o tych trzech punktach. Bo dobrze wiedział że nic więcej nie ugra. A tu sie okazało, że nawet trzech mu nie dali. Na jesieni wygrywaliśmy wszystko ale tylko u siebie. Myślisz ze to przypadek? Nie rozśmieszaj mnie. Podstawowym powodem dla którego Smuda to porażka jest właśnie jego uwikłanie, tak całkowite, że nawet trenerem kadry go swego czasu zrobili. Zwyczajnie szkoda gadać... Co ty mi pieprzysz o pucharach? W Podbeskidziu czy Widzewie są lepsi niż Burliga? Nie. A w ....ę dostajemy. Co Miśkiewicz zrobił w Lubinie żebyśmy czasem nie wygrali. Jakie zmiany Smuda zrobił przy jakżesz spokojnym wyniku 1:0 po jedynym celnym strzale. Myślisz, że wszyscy są ślepi?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 27.04.2014 o godz. 11:20.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Miśkiewicz zrobił to samo co kiedyś Boruc czy Przyrowski.U bramkarza fatalnie grającego nogami coś takiego moze sie przydarzyć. p.s po czym oceniasz ze w Widzewie czy Bielsku sa piłkarze gorsi od Burligi ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez maaarcin : 27.04.2014 o godz. 11:37.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|