The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu?
Tak 398 51,42%
Nie 376 48,58%
Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.04.2014, 11:18
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Pewnie, jechaliśmy wtedy jeszcze na przygotowaniu drużyny przez Kulawika
Ja mam swoją teorię na czym wtedy jechaliśmy, ale pewnie dla wielu jest zbyt szokująca. Natomiast odkąd Smuda stwierdził dwa miesiące temu, że potrzebuje jeszcze tylko trzech punktów dostajemy wszystko w pałę. Przypaek? Nie sądzę.

Tak jak już mówiłem,potrzeba nam trenera Hindusa z jakiejś niewielkiej prowincji, który porozumiewa się rzadkim dialektem.

szprotson napisał(a):Wyświetl post
a no tak, bo jakby nie powiedział o tych trzech punktach dajacych utrzymanie to bysmy dalej sie bili o majstra.taaaa

chłopie nastąpiło zmęczenie materiału i tyle. Smuda wyciagnał z tej druzyny ile mogl.
Zreszta ja juz Ciebie w ogole nie rozumiem, wczesniej twierdziłes ze cala liga jest ustawiona a teraz cos piszesz o efektach pracy trenera, ktore na ustawiona lige przeciez nie maja wplywu. Moze czas zaczac sie martwic czy przypadkiem na pustyni nie ma za dużo piasku?
Wystarczyło kilka dobrych wynikow i dla Ciebie np. taki Burliga to już jest piłkarz na miarę pucharów co ? heh. przykro mi ale na ambicji to można walczyć o utrzymanie a nie puchary
Oczywiście że tak. Ale powiedział i efekt jest znany. Może przypomnisz mamy te trzy punkty upragnione od dwóch miesięcy czy nie?

Jakie zmęczenie materiału? Po pół roku? To niech Smuda wyp...ala byle dalej, może materiał odpocznie.

I dalej twierdzę że jest ustawiona, dlatego Smuda bredził o tych trzech punktach. Bo dobrze wiedział że nic więcej nie ugra. A tu sie okazało, że nawet trzech mu nie dali. Na jesieni wygrywaliśmy wszystko ale tylko u siebie. Myślisz ze to przypadek? Nie rozśmieszaj mnie.

Podstawowym powodem dla którego Smuda to porażka jest właśnie jego uwikłanie, tak całkowite, że nawet trenerem kadry go swego czasu zrobili. Zwyczajnie szkoda gadać...

Co ty mi pieprzysz o pucharach? W Podbeskidziu czy Widzewie są lepsi niż Burliga? Nie. A w ....ę dostajemy. Co Miśkiewicz zrobił w Lubinie żebyśmy czasem nie wygrali. Jakie zmiany Smuda zrobił przy jakżesz spokojnym wyniku 1:0 po jedynym celnym strzale. Myślisz, że wszyscy są ślepi?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 27.04.2014 o godz. 11:20.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 27.04.2014, 11:31
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Co ty mi pieprzysz o pucharach? W Podbeskidziu czy Widzewie są lepsi niż Burliga? Nie. A w ....ę dostajemy. Co Miśkiewicz zrobił w Lubinie żebyśmy czasem nie wygrali. Jakie zmiany Smuda zrobił przy jakżesz spokojnym wyniku 1:0 po jedynym celnym strzale. Myślisz, że wszyscy są ślepi?

Miśkiewicz zrobił to samo co kiedyś Boruc czy Przyrowski.U bramkarza fatalnie grającego nogami coś takiego moze sie przydarzyć.
p.s po czym oceniasz ze w Widzewie czy Bielsku sa piłkarze gorsi od Burligi ?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
maaarcin
Moderator

Od: 11.2002

Stary 27.04.2014, 11:33
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Ja mam swoją teorię na czym wtedy jechaliśmy, ale pewnie dla wielu jest zbyt szokująca. Natomiast odkąd Smuda stwierdził dwa miesiące temu, że potrzebuje jeszcze tylko trzech punktów dostajemy wszystko w pałę. Przypaek? Nie sądzę.

Tak jak już mówiłem,potrzeba nam trenera Hindusa z jakiejś niewielkiej prowincji, który porozumiewa się rzadkim dialektem.

Oczywiście że tak. Ale powiedział i efekt jest znany. Może przypomnisz mamy te trzy punkty upragnione od dwóch miesięcy czy nie?

Jakie zmęczenie materiału? Po pół roku? To niech Smuda wyp...ala byle dalej, może materiał odpocznie.

I dalej twierdzę że jest ustawiona, dlatego Smuda bredził o tych trzech punktach. Bo dobrze wiedział że nic więcej nie ugra. A tu sie okazało, że nawet trzech mu nie dali. Na jesieni wygrywaliśmy wszystko ale tylko u siebie. Myślisz ze to przypadek? Nie rozśmieszaj mnie.

Podstawowym powodem dla którego Smuda to porażka jest właśnie jego uwikłanie, tak całkowite, że nawet trenerem kadry go swego czasu zrobili. Zwyczajnie szkoda gadać...

Masz 12 godzin na przedstawienie dowodów na to, że Wisła zamieszana jest w ustawianie meczów. W innym wypadku przeprosiny, albo wypad.
Ostatnio edytowane przez maaarcin : 27.04.2014 o godz. 11:37.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów