The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu?
Tak 398 51,42%
Nie 376 48,58%
Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
4karol4
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.03.2014, 19:55
Robi się to śmieszne. Ok - Smuda poda się do dymisji i co dalej? Poczujecie się lepiej? Będzie można obstrzeliwać racami stadion? Będzie nowy trener, który stawi się na ślubowanie i wszystko będzie cacy? Poprawi się od tego pozycja w tabeli? Czy jest jeszcze tutaj ktokolwiek, to myśli o piłce i komu zależy na drużynie i jej wynikach? Czy wszystkim to lata koło fiuta, a ważne jedynie jest to, żeby wyjebać z kluby osoby, których się nie lubi. O ile jestem w stanie zrozumieć pretensje do Bednarza, to nie mam pojęcia skąd do tego wszystkiego dostaje się Smudzie.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 15.03.2014, 20:02
4karol4 napisał(a):Wyświetl post
Robi się to śmieszne. Ok - Smuda poda się do dymisji i co dalej? Poczujecie się lepiej? Będzie można obstrzeliwać racami stadion? Będzie nowy trener, który stawi się na ślubowanie i wszystko będzie cacy? Poprawi się od tego pozycja w tabeli? Czy jest jeszcze tutaj ktokolwiek, to myśli o piłce i komu zależy na drużynie i jej wynikach? Czy wszystkim to lata koło fiuta, a ważne jedynie jest to, żeby wyjebać z kluby osoby, których się nie lubi. O ile jestem w stanie zrozumieć pretensje do Bednarza, to nie mam pojęcia skąd do tego wszystkiego dostaje się Smudzie.
Ty potrafisz w ogóle czytać posty ze zrozumieniem? Kto w tym temacie chce, żeby Smuda podał się do dymisji?
Odpowiedz cytując
4karol4
Senior Member

Stary 15.03.2014, 20:05
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Ty potrafisz w ogóle czytać posty ze zrozumieniem? Kto w tym temacie chce, żeby Smuda podał się do dymisji?
Najwyraźniej Ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem Popatrz na post Sharksika.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 15.03.2014, 20:23
Najwyraźniej Ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem Popatrz na post Sharksika.
Sharksik pije do wypowiedzi Smudy - nie życzy mu zwolnienia, a raczej naśmiewa się z jego gróźb... A nawet jeśli się mylę, jest to jedna osoba, Ty piszesz w liczbie mnogiej...
Odpowiedz cytując
4karol4
Senior Member

Stary 15.03.2014, 20:36
Sharksik pije do wypowiedzi Smudy - nie życzy mu zwolnienia, a raczej naśmiewa się z jego gróźb... A nawet jeśli się mylę, jest to jedna osoba, Ty piszesz w liczbie mnogiej...
" Informujemy, że dopóki w klubie będą pracować takie osoby jak Prezes Bednarz, Prezes Pilch, czy trener Smuda, to nie widzimy możliwości żadnej współpracy. " To z oficjalnego oświadczenia SKWK. Jeżeli to nie jest domaganie się dymisji / zwolnienia, to nie mamy o czym mówić
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 15.03.2014, 20:51
" Informujemy, że dopóki w klubie będą pracować takie osoby jak Prezes Bednarz, Prezes Pilch, czy trener Smuda, to nie widzimy możliwości żadnej współpracy. " To z oficjalnego oświadczenia SKWK. Jeżeli to nie jest domaganie się dymisji / zwolnienia, to nie mamy o czym mówić
Ja myślę, że Smuda nie jest problemem.
Odejść musi Bednarz. Jak odejdzie Bednarz, to myślę, że ze Smudą się przeproszą, podadzą ręce i się dogadają. Póki co ja tutaj widzę tylko hiperbolizację z tym Smudą. Nie on jest problemem dzisiaj.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 16.03.2014, 00:15
Nie mylisz się.

filip75 napisał(a):Wyświetl post
SSKW do wyj.. niech spDAJĄ i się odwalą od naszego terenera, przed sezonem wisłę skazywano na porażkę - nie pamiętacie już co było sezon temu?
Popieram, SSKW do wyjeb... kimkolwiek są...
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 16.03.2014 o godz. 00:19.
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 16.03.2014, 01:08
Popieram

" Informujemy, że dopóki w klubie będą pracować takie osoby jak Prezes Bednarz, Prezes Pilch, czy trener Smuda, to nie widzimy możliwości żadnej współpracy. " To z oficjalnego oświadczenia SKWK.
To oświadczenie to kompromitacja i koniec końca SKWK.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 16.03.2014, 09:45
Dzimi napisał(a):Wyświetl post
Popieram

To oświadczenie to kompromitacja i koniec końca SKWK.
Za przeproszeniem - chuja masz w tej kwestii do gadania.

edit. Napisz jeszcze co popierasz? Post, który cytujesz nijak ma się do zdania ludzi, wypowiadających się w tym temacie.

Nigdzie nie jest powiedziane, że pisząc w danym temacie mam jedynie skupiać się na tym co napisali pozostali użytkownicy. Dlatego zacytowałem oświadczenie SKWK. Cały czas martwisz się o moje czytanie zrozumieniem, a może powinieneś martwic się o Siebie..
To może najpierw napisz, do czego lub kogo się odnosisz - pisząc w tym temacie logiczne jest, że prowadzisz dyskusję z pozostałymi użytkownikami wypowiadającymi tutaj swoje zdanie. Przecież - tak mi się przynajmniej wydaje - nie piszesz tu po to, by inni zgadywali z kim w swoich postach w danej chwili dyskutujesz?
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 16.03.2014 o godz. 09:51.
Odpowiedz cytując
4karol4
Senior Member

Stary 16.03.2014, 11:41
To może najpierw napisz, do czego lub kogo się odnosisz - pisząc w tym temacie logiczne jest, że prowadzisz dyskusję z pozostałymi użytkownikami wypowiadającymi tutaj swoje zdanie. Przecież - tak mi się przynajmniej wydaje - nie piszesz tu po to, by inni zgadywali z kim w swoich postach w danej chwili dyskutujesz?
Po pierwsze: bardzo pilnujesz zgodności wypowiedzi z tematem, ale sam robisz offtop. Jak masz jakieś osobiste żale do mnie to napisz na PW, bo nie ma sensu robić śmietnika z tematu osobistymi wycieczkami. Po drugie: zauważyłem, że czepiasz się ludzi mających zdanie odmienne od Twojego. Nie przeszkadzają Ci inne wypowiedzi nie na temat. Po trzecie: napisałem, a nawet zacytowałem do czego się odnoszę (oświadczenie SKWK). Jeżeli ciągle nie rozumiesz i czujesz się zdezorientowany, to przykro mi, ale to nie moja wina. Jeszcze raz proszę, jeżeli masz uwagi co do formy moich wypowiedzi to pisz na PW.
Odpowiedz cytując
3120c
Member

Od: 06.2012

Stary 16.03.2014, 12:04
Po pierwsze: bardzo pilnujesz zgodności wypowiedzi z tematem, ale sam robisz offtop. Jak masz jakieś osobiste żale do mnie to napisz na PW, bo nie ma sensu robić śmietnika z tematu osobistymi wycieczkami. Po drugie: zauważyłem, że czepiasz się ludzi mających zdanie odmienne od Twojego. Nie przeszkadzają Ci inne wypowiedzi nie na temat. Po trzecie: napisałem, a nawet zacytowałem do czego się odnoszę (oświadczenie SKWK). Jeżeli ciągle nie rozumiesz i czujesz się zdezorientowany, to przykro mi, ale to nie moja wina. Jeszcze raz proszę, jeżeli masz uwagi co do formy moich wypowiedzi to pisz na PW.
a co ma kur.wa czepiać się ludzi, którzy mają takie samo zdanie co on ?
Ma rację, bo piszesz do ściany, a nie do konkretnych osób
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 16.03.2014, 12:47
Po pierwsze - nie pilnuję zgodności wypowiedzi, tylko prostuję wypisywane przez Ciebie głupoty (tak, nikt tu nie wyraził woli zdymisjonowania Smudy a w poście, który rozpoczął dyskusję piszesz konkretnie do nas: "poczujecie się lepiej?").
Po drugie - już Ci kolega wyjaśnił powyżej - dziwne, bym "czepiał się" rozmówców, którzy wg mnie piszą do rzeczy (już pominę, że "czepianie się" to zwykła rozmowa z Tobą).
Po trzecie - napisałeś, że chodzi Ci o SKWK dopiero po moich "interwencjach". Wybacz, ale domyślać się nie mam zamiaru do kogo kierujesz swoje żale...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów