|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu? | |||
| Tak |
|
398 | 51,42% |
| Nie |
|
376 | 48,58% |
| Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Robi się to śmieszne. Ok - Smuda poda się do dymisji i co dalej? Poczujecie się lepiej? Będzie można obstrzeliwać racami stadion? Będzie nowy trener, który stawi się na ślubowanie i wszystko będzie cacy? Poprawi się od tego pozycja w tabeli? Czy jest jeszcze tutaj ktokolwiek, to myśli o piłce i komu zależy na drużynie i jej wynikach? Czy wszystkim to lata koło fiuta, a ważne jedynie jest to, żeby wyjebać z kluby osoby, których się nie lubi. O ile jestem w stanie zrozumieć pretensje do Bednarza, to nie mam pojęcia skąd do tego wszystkiego dostaje się Smudzie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Odejść musi Bednarz. Jak odejdzie Bednarz, to myślę, że ze Smudą się przeproszą, podadzą ręce i się dogadają. Póki co ja tutaj widzę tylko hiperbolizację z tym Smudą. Nie on jest problemem dzisiaj. ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Popieram, SSKW do wyjeb... kimkolwiek są...
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 16.03.2014 o godz. 00:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
To oświadczenie to kompromitacja i koniec końca SKWK. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Za przeproszeniem - chuja masz w tej kwestii do gadania.
edit. Napisz jeszcze co popierasz? Post, który cytujesz nijak ma się do zdania ludzi, wypowiadających się w tym temacie. To może najpierw napisz, do czego lub kogo się odnosisz - pisząc w tym temacie logiczne jest, że prowadzisz dyskusję z pozostałymi użytkownikami wypowiadającymi tutaj swoje zdanie. Przecież - tak mi się przynajmniej wydaje - nie piszesz tu po to, by inni zgadywali z kim w swoich postach w danej chwili dyskutujesz?
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 16.03.2014 o godz. 09:51.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 06.2012
Offline |
|
![]() Ma rację, bo piszesz do ściany, a nie do konkretnych osób |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Po drugie - już Ci kolega wyjaśnił powyżej - dziwne, bym "czepiał się" rozmówców, którzy wg mnie piszą do rzeczy (już pominę, że "czepianie się" to zwykła rozmowa z Tobą). Po trzecie - napisałeś, że chodzi Ci o SKWK dopiero po moich "interwencjach". Wybacz, ale domyślać się nie mam zamiaru do kogo kierujesz swoje żale... |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|