WiślakNH napisał(a):

|
No więc właśnie moje porównanie miało na celu przedstawienie,że Jaga tak jak w moim przykładzie była w znacznej większości,a nie wiedzieli w ktorą stronę spier***** ,a z początku postawiła sie garstka kibiców. Nigdzie nie pisałem,że chwalę Legie za akcje na swoim stadionie,pisałem tylko o bezradności (frajerstwie) kibiców Jagielloni,któzy zostali zaatakowani i tyle co na ten temat chciałem napisać.
|
Ale to kretyńskie porównanie. Bo na ulicy jakby podszedł menel i zaczepił kobietę to dostałby kopa i po sprawie. Nikt by nie widział, nikt nie słyszał, zero konsekwencji bo niby za co?
A tutaj cała Polska widzi, Tusk czeka na pretekst do represji kibiców, policja, milionowe straty...
więc jak to się ma do Twoje przykładu?
Wiadomo, że jest wielkie halo bo jak mogło być inaczej? Przecież każdy to wiedział, że będzie głośno i nie ma tu znaczenia czy komuś się coś stało czy nie. Mońki dostały po głowie, skompromitowały się i tyle, ale konsekwencje dla nasz wszystkich będą ogromne.
Ja krytykuję i potępiam mońków za kompromitacje, a 7legie nie za to że napadło na ludzi tylko za to że przez nich będzie WIELKA LIPA.