Arkas napisał(a):

|
Ścierwo nie ścierwo ale trudno ich nie bronić w obecnej sytuacji. Nic tak naprawdę wielkiego się nie stało a media teraz będą miały pożywkę na długi czas. Ech ta nowoczesna wizja futbolu...
|
Owszem - będą mieć pożywkę ponieważ została im ona podsunięta pod nos - żal nie skorzystać.
"Fani" Legii w 15 min położyli na plecy cały wątły kompromis który np. pozwolił nam uniknąć zamknięcia stadionu za race w derby.
sanderuss napisał(a):

|
Oj dorabiasz ideologie na potrzeby wlasnej tezy. Jakos nie slyszalem zeby z Jagi ucierpial ktos kto minute wczesniej nie chcial natluc po ryju Legie.
|
Odwracając kota ogonem, dorobię swoją ideologię - jakoś nie słyszałem żeby na sektorze L ktoś od petard hukowych ucierpiał.... Więc o co zadyma?
Przerzucać takie argumenty można w nieskończoność.
Tak przy okazji - ciekaw jestem czy byłbyś za wpisaniem w regulamin stadionowy czyli w normę zachować takich akcji jak na Legii? Załóżmy ze my pikniki przystaniemy na takie rzeczy - jak chcesz (chcecie) unormować i zezwolić na takie akcje? Jak to widzisz? Muszą być one 'nielegalne' by miały smaczek czy uważasz że można po prostu otworzyć trybuny i zalegalizować 'wjazdy' na ekipę gości?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA