|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Poleci ktoś dobrego (sprawdzonego) i w miarę "taniego" notariusza w Krakowie?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
szukam kogos kto ogarnie maly szybki projekt graficzny jezeli ktos chetny zapraszam na priv
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/518...nformacje.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Witam potrzebował bym jakiś fajny telewizor tak do 40 cal max do domku na działce najlepiej używany żeby niepotrzebnie nie nabijać kosztów bo pewnie będę z niego korzystał sporadycznie, na allegro znalazłem coś takiego:
http://allegro.pl/samsung-lcd-37-cal...865266126.html jakby ktoś się orientował do jakiej ceny to warto licytować i czy dobry sprzęt? chyba że ma ktoś coś do zaproponowania od siebie? ![]()
Olkusz 100% Wisła Strażnicy Srebrnego Miasta!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Skąd mogę pobrać stare wersje GTA? od pierwszej historycznej części po następne?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
jest na forum ktoś ze stolicy? albo ktoś orientujący się o najlepszych lokalizacjach na handel (sklep)?
prv. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=1V18P7JkAuA ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Niestety to nie to :/ Chodziło mi o to, że babka w blond włosach tam śpiewa i kawałek jest bardziej dance...
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Czy lodowiska pod galerią lub na błoniach są cokolwiek warte? Chcemy się jutro paczką wybrać na łyżwy, a kurnik na Siedleckigo jest niedostępny w piątki. A może są jeszcze inne miejsca?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
http://www.lodowisko-krakow.pl/
naprawdę fajnie się jeździ wypożyczalnia na miejscu. i nie ma tych pierońskich pleksi tylko niskie bandy więc ułatwienie dla początkujących ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I tym razem ja mam pytanie czy będzie ktoś z szanownych użytkowników w najbliższych dniach (ewentualnie tygodniu) w Kielcach i będzie wracał 7do Krakowa? Jeżeli tak niech podbije na priv mam pewną prośbę.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Sendit jest pewny, należy do allegro i ostatnio tym wysyłam. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wejdź na stronę - już nie działa. to było oszustwo.
http://zbiorowepozwy.org/grupa/55579/dwiepaczkipl pozwy prawie na milion więc niezły przekręt. A za sendit dziękuję bo nie wiedziałem że istnieje i skoro należy do allegro to raczej sprawdzony. ![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To nie tak do końca, bo kiedyś działali bdb. I długi czas korzystałem z nich, ale od jakiegoś czasu wszystko wysłałem Sendit.pl. Wiec kiedyś działało i stworzone chyba było z dobrych intencji ale coś biznesowo nie wyszło.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Potrzebuje jakiś program do narysowania rzutu mieszkania. Najlepiej jak najprostszy ale tak żebym mógł oznaczyć oprócz ścian i bryły, poszczególne wymiary, narysować drzwi, kuchnie, łazienkę. Bardzo podstawowy. Najlepiej darmowy i freeware. Może być online i tak żeby plik dało się zapisywać w PDF. Szukałem po necie ale albo same triale albo mi nie działają wersje online.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wydaje mi sie ze qcad by podolal temu zadaniu i chyba dalej jest darmowy, inna sprawa to obsługa tego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Szukaj w necie darmowego programu, program jest darmowy ale różne serwisy życzą sobie za pobranie opłatę . Nowszej wersji jak 2010 roku nie znajdziesz, teraz Ikea ma program on-line ale nie wiem o co w nim chodzi![]()
Ostatnio edytowane przez Kaan : 17.01.2014 o godz. 08:25.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No właśnie, mi chodzi o program, który pozwoli mi narysować całe mieszkanie. Rysowanie pojedynczych pokoi mnie niestety nie urządza :/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zobacz to http://freshome.com/2010/08/18/10-be...ams-and-tools/
ten może będzie spoko: HOMESTYLER nr 5 w tym artykule. Czytam dalej i chyba tylko pierwsze użycie jest free. Ale 7 i 8 też powinny być spoko. http://www.sweethome3d.com/index.jsp Sweet Home 3D jest najbardziej darmowy z tego wszystkiego. Ale przeczytaj licencję to będziesz wiedział dokładnie kiedy musisz płacić, jest w języku polskim.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 17.01.2014 o godz. 09:11.
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzięki, będę jeszcze szukał bo te co podesłaliście to za dużo bajerów mają
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam,
gdzie w Krakowie mogę kupić męską kosmetyczkę w takiej wersji: Allegro odpada, bo chcę osobiście ją oglądnąć ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Zależy za ile
![]() Ja jak kiedyś miałem fajną pracę to kupiłem sobie Delsey'a. Kosztowała sporo - ale ma 7 lat - woziłem ją setki razy i zero śladu zużycia - mojego modelu pewnie nie ma już - ale wrzuć w google obrazy Delsey kosmetyczka Ja kupiłem w tym saloniku VIP co mają głównie walizki itp ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Co do ceny myślałem gdzieś do 100 złotych to taka górna granica. Chodziłem po punktach AVON czy sklepach Rossmann ale nie mają takich kosmetyczek męskich. Jeszcze jakieś propozycję gdzie się w ogóle udać? ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|