|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Mnie najbardziej martwi to, że w wielu klubach sypią się zawodnicy. Nie mówię tylko o Legii, dzisiaj znowu Murawski sie rozkraczył.
W ostatnim Kontraataku Gilewicz i Matusiak wspominali że porównując nas do europy za lekko trenujemy. Wiedziałem że po zwiększeniu ilości spotkań kontuzje się pojawią, ale w tej chwili jest ich w lidze zdecydowanie za dużo. Co do samej reformy. Nie zgodzę się z tym, że podział na grupy jakkolwiek wpłynie na zachowanie powiedzmy takiego Podbeskidzia względem meczu z Legią czy Wisłą.Grają tak samo Po prostu poziom się wyrównał i mówię to poważnie. Jedni przestali być mierni a stali się chujowi, a chujowi nadal są chujowi i mamy co mamy.Średniej klasy, przepłaceni i leniwi gwiazdorzy= słabsi ale ambitniejsi średniacy. To zabija naszą ligę. Drużyny z czuba grupy spadkowej będą miały odpowiednią przewagę nawet po podziale punktów. Podbeskidzie teraz wtopi, Zagłębie zremisuje i mamy sytuacje bez zmian. Najciekawsza będzie walka o puchary, bo co do mistrzostwa to nadal obstawiam przy swoim...drużyna która zajmie pierwsze miejsce przed podziałem na grupy nie zdobędzie MP. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|