|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Niedzielny mecz przy Reymonta zakończy się | |||
| Zdecydowanym zwycięstwem Wisły! |
|
41 | 24,12% |
| Minimalnym zwycięstwem Wisły! |
|
81 | 47,65% |
| Remisem. |
|
27 | 15,88% |
| Porażką Wisły |
|
21 | 12,35% |
| Głosujących: 170. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jeżeli miałbym coś powiedzieć o tym meczu, to... niesamowicie jaram się kompletem na widowni i nie mogę się wprost doczekać tego widoku.
Natomiast nie rozumiem, dlaczego akurat w tym sezonie dalej wszyscy mają na warszawiaków aż takie ciśnienie. Niepotrzebne kompleksy? Piłkarsko jest to dla nas w tym sezonie mecz, jakich wiele. Nie ścigamy się obecnie z Legią. Dla nich 2. miejsce na koniec sezonu byłoby katastrofą i kompromitacją, dla nas - mega niespodzianką i wielkim sukcesem. W najbliższym meczu zdecydowanym faworytem będą rzecz jasna goście. Dla mnie osobiście mecze z Legią mają szczególne znaczenie tylko wtedy, kiedy sąsiadujemy w tabeli, a gra idzie o najwyższą stawkę. Mam nadzieję, że taka frekwencja w najbliższą niedzielę oznacza, iż pod koniec lutego, na naprawdę najważniejszym meczu, również będzie komplet... ![]() Co to k***a jest "rów widokowy"?
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|