|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Niedzielny mecz przy Reymonta zakończy się | |||
| Zdecydowanym zwycięstwem Wisły! |
|
41 | 24,12% |
| Minimalnym zwycięstwem Wisły! |
|
81 | 47,65% |
| Remisem. |
|
27 | 15,88% |
| Porażką Wisły |
|
21 | 12,35% |
| Głosujących: 170. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Gdyby miał ktoś jakieś info co do biletów, czy pozostaną jakimś cudem jeszcze w kasach w dniu meczu, w niedzielę z Legią, to dajcie znać tutaj w tym temacie forum. Dzięki!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Co do ległej,jak Brozio zagra(a wszystko na to wskazuje) to liczę na dobry wynik. Nie ważne czy w 93 minucie z niesłusznego karnego,czy ze spalonego. Trzeba krawaciarzy uwalić i tyle. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
5zł/h .....
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Rozmowę o reformie ligi przeniosłem do tematu Ekstraklasa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jeżeli miałbym coś powiedzieć o tym meczu, to... niesamowicie jaram się kompletem na widowni i nie mogę się wprost doczekać tego widoku.
Natomiast nie rozumiem, dlaczego akurat w tym sezonie dalej wszyscy mają na warszawiaków aż takie ciśnienie. Niepotrzebne kompleksy? Piłkarsko jest to dla nas w tym sezonie mecz, jakich wiele. Nie ścigamy się obecnie z Legią. Dla nich 2. miejsce na koniec sezonu byłoby katastrofą i kompromitacją, dla nas - mega niespodzianką i wielkim sukcesem. W najbliższym meczu zdecydowanym faworytem będą rzecz jasna goście. Dla mnie osobiście mecze z Legią mają szczególne znaczenie tylko wtedy, kiedy sąsiadujemy w tabeli, a gra idzie o najwyższą stawkę. Mam nadzieję, że taka frekwencja w najbliższą niedzielę oznacza, iż pod koniec lutego, na naprawdę najważniejszym meczu, również będzie komplet... ![]() Co to k***a jest "rów widokowy"?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
a że ma najwyższy budżet w lidze ? a czy zawsze kasa wygrywa ? zdecydowanie nie . szczególnie po reformie rozgrywek . |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Mecz z Legią jest jednak traktowany inaczej i ma dużo większe znaczenie Nieważne,czy bijemy się o mistrza czy o 5 miejsce. Taka o,sprawa honoru. I nie chodzi o żadne kompleksy,jak to ktoś sobie tłumaczy.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 05.10.2013 o godz. 15:18.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Nie wiem dlaczego niektórzy obawiają się rywa(l)ki ze stolicy. Pokuszę się o stwierdzenie, że na ten moment to oni mają słabszy skład od naszego, no bo kto to jest Żyro, Kucharczyk czy jakiś Skaba? Nasi piłkarze korzystniej wychodzą w zestawieniu z ich aktualną pierwszą jedenastką. Będzie dobrze, wygramy to.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A kto to jest Burliga, Miśkiewicz czy jakiś Haitańczyk wyjęty nie wiem nawet z jakiego klubu i jakiej ligi? Trochę pokory, bo jednak dwa 7. miejsca w lidze pod rząd to nie przypadek. Przyjście Brożka i druga młodość Głowackiego wystrzeliły nas w górę, ale wciąż mamy skład na góra 4-5 miejsce. Podium to już będzie może nie sensacja, ale niespodzianka i wynik ponad stan.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
- idziemy po to co nasze !!!!! |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Nie po melanżu tylko widzę, że się wychwala pod niebiosa tę "wielką" Legię, która w pucharach wygrała raptem z kelnerami z Walii i to też po pewnych problemach. Na dodatek zaatakowała ich plaga kontuzji. Ja tam wierzę w Wisłę, a wiarę swoją opieram na występach w obecnym sezonie a nie w poprzednich, bo różnica w mentalności piłkarzy jest kolosalna.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
deprecjonowanie wyników i osiągnięć innych samemu nie mając nawet takich (oczywiście chwilowo i przez pecha, broń boże przez brak umiejętności i głupotę) to chyba nasz sport narodowy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A Żyro, Kucharczyk i Skaba to piłkarze lidera tej ligi. Po co takie pompowanie się? Pewnie, że Legia to żadni wymiatacze, ile znaczą na tle Europy pokazał mierny Apollon. Możemy spokojnie wygrać, bo skład mamy jak na ligę całkiem spoko i jesteśmy w gazie. Ale po co takie gadanie, że mamy lepszy skład, skoro prawie ten sam skład dwa razy z rzędu ledwie załapał się do górnej połówki tabeli? Tak tylko sobie gadam...
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wszystko w rekach Skaby mam nadzieje że puści jedna bramkę więcej nisz Miskiewicz. Nieważne czy Brożek czy Boguski ..ITP byle byśmy wygrali
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Tak czy siak poprzez komplet na trybunach, ten mecz w jakiś sposób jest już dla Wisły wygrany. Teraz chodzi o to, aby tego nie spaprać, to jest zaprezentować walkę, ambicje, może trochę widowiskowej gry. Wygrana będzie wisienką na torcie.
Dobry wynik nie jest niemożliwy zważywszy na osłabienie Legii, która co by nie mówić jest obecnie od nas silniejsza kadrowo.Moim zdaniem zadecyduje dyspozycja dnia kilku zawodników u nas. Garguła czy Chrapek mogą zagrać dobry mecz, moga też kichę. A pola manewru nie mamy za wielkiego. Mimo wszystko jestem ostrożnym optymistą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam ciśnienie jakiego nie miałem już dawno. Odliczam godziny do meczu. Chcę tylko powiedzieć, że jeśli nawet ten mecz przegramy to po walce i wedle słów Henryka Reymana. Tego oczekuję jutro od piłkarzy, pełnego zaangażowania i agresji przez pełne 90 minut. Żadnego odpuszczania i gorszej drugiej połowy!
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Mam to samo. Cisnienie jakiego nie bylo dawno.33 tys ludzi,oprawa ,spiewy Wislackich gardel ajjjjjjjj......jest moc. Oby pilkarze pokazali na co ich naprawde stac ,bo jutro Legia bedzie do pokonania. Do Boju!!! ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Czy ktoś ma jakieś informacje czy Brożek zagra poza tymi oficjalnymi?
![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może być i tak, że Brożek zacznie na ławce i wejdzie na drugą połowę, albo chociaż na 20 minut. Ale oczywiście to tylko spekulacje. Jednak coś mi mówi, że zagra od pierwszej minuty.
![]()
What's new?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam. Poniżej przedstawiam piłkarzy, któryxh dziś do dyzpozycji będzie miał trener Franciszek Smuda.
Bramkarze: Michał Miśkiewucz Gerard Bieszczad Obrońcy: Arkadiusz Głowacki Łukasz Burliga Paweł Stolarski Patryk Fryc Gordan Bunoza Osman Chavez Pomocnicy: Patryk Małecki Ostoja Stjepanovič Michał Chrapek Łukasz Garguła Emmanuel Sarki Donald Guerrier Napastnicy: Rafał Boguski Sawid Kamiński Paweł Brożek W składzie zabrakło kontuzjowanego Marko Jovanovicia oraz pauzującego za kartki Michała Nalepy. Udało się postawićna nogi Pawła Brożka lecz o tym czy zagra od pierwszej minuty zadecyduje sztab szkoleniowy tuż przed meczem. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
wolałbym zeby zagrał od 1 minuty. zrobi swoje(bramka,moze dwie ) i po przerwie ktos go zmieni... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Obczajaj meczyki.pl lub allgoals.pl tam będzie na pewno. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Zaczne dzisiaj trochę humorustycznie:
Oto jest dzień, który dał nam Pan! Weselmy się i radujmy się nim! Oto jest dzień! Oto jest dzień, który dał nam Pan! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
a ja miałem sen, sen w którym niestety padł remis 1-1 :/, kuwa śniło mi się nawet kto strzelił bramkę ale już nie pamiętam. w każdym razie mam nadzieję, że sie nie spełni wygramy
WISEŁKO WYGRAJ MECZ!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że klub nie zapomni o tym, aby nagrać jakieś porządne kulisy video z tego spotkania. Ostatnio ten projekt nieco ucichł, aczkolwiek wiele w tej sprawie robi SKWK. Chciałbym jednak zobaczyć zachowanie piłkarzy przy wyjściu, podsłuchać jak mobilizują się w szatni itp.
![]() edit: Jak mecz będzie wygrany, to takie kulisy będą miały jeszcze lepszy smak dla kibiców. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Siedziałem pół nocy ,szykowałem szaliki i koszulki dla podopiecznych z Młodej Wisły ,liczyłem dodawałem mnożyłem. Wyszło mi jasno.. 2-1 dla WISEŁKI. ,mało strzelamy malutko tracimy. Przy takiej publice nie sposób nie wygrać. WYGRAMYYY
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|