The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Niedzielny mecz przy Reymonta zakończy się
Zdecydowanym zwycięstwem Wisły! 41 24,12%
Minimalnym zwycięstwem Wisły! 81 47,65%
Remisem. 27 15,88%
Porażką Wisły 21 12,35%
Głosujących: 170. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jaworznianin
Junior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.10.2013, 12:55
Gdyby miał ktoś jakieś info co do biletów, czy pozostaną jakimś cudem jeszcze w kasach w dniu meczu, w niedzielę z Legią, to dajcie znać tutaj w tym temacie forum. Dzięki!
Odpowiedz cytując
bartek_strz
Member

Stary 05.10.2013, 13:27
simba1234 napisał(a):Wyświetl post
Panowie a ja mam do was takie pytanie i zarazem prośbę, czy ktoś z was ma możliwość nagrania meczu i wrzucenie go później na jakąś stronę do pobrania? niestety nie mogę obejrzeć meczu ani na stadionie ani w TV z powodu wyjazdu służbowego. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc w zobaczeniu tego spektaklu.
Dokładnie o to samo miałem pytać!
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 05.10.2013, 13:27
Jaworznianin napisał(a):Wyświetl post
Gdyby miał ktoś jakieś info co do biletów, czy pozostaną jakimś cudem jeszcze w kasach w dniu meczu, w niedzielę z Legią, to dajcie znać tutaj w tym temacie forum. Dzięki!
Na pewno będziesz miał dziś takie info na oficjalnej.

Co do ległej,jak Brozio zagra(a wszystko na to wskazuje) to liczę na dobry wynik. Nie ważne czy w 93 minucie z niesłusznego karnego,czy ze spalonego. Trzeba krawaciarzy uwalić i tyle.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.10.2013, 13:32
filemon napisał(a):Wyświetl post
Jest np na przeciwko Biprostalu, pod Rossmannem. Strzeżony, więc i płatny. Ile za godzine - no idea.
5zł/h .....
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 05.10.2013, 13:46
Rozmowę o reformie ligi przeniosłem do tematu Ekstraklasa
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Deever
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 05.10.2013, 14:45
Jeżeli miałbym coś powiedzieć o tym meczu, to... niesamowicie jaram się kompletem na widowni i nie mogę się wprost doczekać tego widoku.

Natomiast nie rozumiem, dlaczego akurat w tym sezonie dalej wszyscy mają na warszawiaków aż takie ciśnienie. Niepotrzebne kompleksy?

Piłkarsko jest to dla nas w tym sezonie mecz, jakich wiele. Nie ścigamy się obecnie z Legią. Dla nich 2. miejsce na koniec sezonu byłoby katastrofą i kompromitacją, dla nas - mega niespodzianką i wielkim sukcesem. W najbliższym meczu zdecydowanym faworytem będą rzecz jasna goście. Dla mnie osobiście mecze z Legią mają szczególne znaczenie tylko wtedy, kiedy sąsiadujemy w tabeli, a gra idzie o najwyższą stawkę.

Mam nadzieję, że taka frekwencja w najbliższą niedzielę oznacza, iż pod koniec lutego, na naprawdę najważniejszym meczu, również będzie komplet...
Co to k***a jest "rów widokowy"?
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 05.10.2013, 15:10
Deever napisał(a):Wyświetl post
najbliższym meczu zdecydowanym faworytem będą rzecz jasna goście. Dla mnie osobiście mecze z Legią mają szczególne znaczenie tylko wtedy, kiedy sąsiadujemy w tabeli, a gra idzie o najwyższą stawkę.
popatrz na to , Legia jest 1 , My 4. Po tym meczu Legia będzie na 1 miejscu , my może na 2 ze stratą 3 punktów . jak to się nazywa jak nie sąsiadowanie w tabeli ?

a że ma najwyższy budżet w lidze ? a czy zawsze kasa wygrywa ? zdecydowanie nie . szczególnie po reformie rozgrywek .
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 05.10.2013, 15:16
Deever napisał(a):Wyświetl post
Natomiast nie rozumiem, dlaczego akurat w tym sezonie dalej wszyscy mają na warszawiaków aż takie ciśnienie. Niepotrzebne kompleksy?
Dla każdego krakusa z dziada pradziada zawsze mecz z warszowiakami ma znaczenie. To już jest rzecz zakodowana w genach. Niezależnie od założen czy oczekiwań na dany sezon.
Mecz z Legią jest jednak traktowany inaczej i ma dużo większe znaczenie Nieważne,czy bijemy się o mistrza czy o 5 miejsce.
Taka o,sprawa honoru. I nie chodzi o żadne kompleksy,jak to ktoś sobie tłumaczy.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 05.10.2013 o godz. 15:18.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 05.10.2013, 15:46
Nie wiem dlaczego niektórzy obawiają się rywa(l)ki ze stolicy. Pokuszę się o stwierdzenie, że na ten moment to oni mają słabszy skład od naszego, no bo kto to jest Żyro, Kucharczyk czy jakiś Skaba? Nasi piłkarze korzystniej wychodzą w zestawieniu z ich aktualną pierwszą jedenastką. Będzie dobrze, wygramy to.
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 05.10.2013, 15:59
A kto to jest Burliga, Miśkiewicz czy jakiś Haitańczyk wyjęty nie wiem nawet z jakiego klubu i jakiej ligi? Trochę pokory, bo jednak dwa 7. miejsca w lidze pod rząd to nie przypadek. Przyjście Brożka i druga młodość Głowackiego wystrzeliły nas w górę, ale wciąż mamy skład na góra 4-5 miejsce. Podium to już będzie może nie sensacja, ale niespodzianka i wynik ponad stan.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
marjan
Junior Member

Od: 11.2002

Stary 05.10.2013, 16:23
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem dlaczego niektórzy obawiają się rywa(l)ki ze stolicy. Pokuszę się o stwierdzenie, że na ten moment to oni mają słabszy skład od naszego, no bo kto to jest Żyro, Kucharczyk czy jakiś Skaba? Nasi piłkarze korzystniej wychodzą w zestawieniu z ich aktualną pierwszą jedenastką. Będzie dobrze, wygramy to.
kolega chyba, po melanżu dobrym.
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 05.10.2013, 16:36
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
A kto to jest Burliga, Miśkiewicz czy jakiś Haitańczyk wyjęty nie wiem nawet z jakiego klubu i jakiej ligi? Trochę pokory, bo jednak dwa 7. miejsca w lidze pod rząd to nie przypadek. Przyjście Brożka i druga młodość Głowackiego wystrzeliły nas w górę, ale wciąż mamy skład na góra 4-5 miejsce. Podium to już będzie może nie sensacja, ale niespodzianka i wynik ponad stan.
Burliga , Miśkiewicz , i nie jakiś Haitańczyk tylko Wilde Donald Guerrier to na ten czas piłkarze NIEPOKONANEJ DRUŻYNY w obecnym sezonie... - idziemy po to co nasze !!!!!
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 05.10.2013, 16:38
Nie po melanżu tylko widzę, że się wychwala pod niebiosa tę "wielką" Legię, która w pucharach wygrała raptem z kelnerami z Walii i to też po pewnych problemach. Na dodatek zaatakowała ich plaga kontuzji. Ja tam wierzę w Wisłę, a wiarę swoją opieram na występach w obecnym sezonie a nie w poprzednich, bo różnica w mentalności piłkarzy jest kolosalna.
Odpowiedz cytując
luczyk
Member

Od: 12.2010

Stary 05.10.2013, 18:05
deprecjonowanie wyników i osiągnięć innych samemu nie mając nawet takich (oczywiście chwilowo i przez pecha, broń boże przez brak umiejętności i głupotę) to chyba nasz sport narodowy
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 05.10.2013, 18:07
bebeto napisał(a):Wyświetl post
Burliga , Miśkiewicz , i nie jakiś Haitańczyk tylko Wilde Donald Guerrier to na ten czas piłkarze NIEPOKONANEJ DRUŻYNY w obecnym sezonie... - idziemy po to co nasze !!!!!
A Żyro, Kucharczyk i Skaba to piłkarze lidera tej ligi. Po co takie pompowanie się? Pewnie, że Legia to żadni wymiatacze, ile znaczą na tle Europy pokazał mierny Apollon. Możemy spokojnie wygrać, bo skład mamy jak na ligę całkiem spoko i jesteśmy w gazie. Ale po co takie gadanie, że mamy lepszy skład, skoro prawie ten sam skład dwa razy z rzędu ledwie załapał się do górnej połówki tabeli? Tak tylko sobie gadam...
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
lotnik
Member

Od: 05.2004

Stary 05.10.2013, 18:40
Wszystko w rekach Skaby mam nadzieje że puści jedna bramkę więcej nisz Miskiewicz. Nieważne czy Brożek czy Boguski ..ITP byle byśmy wygrali
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 05.10.2013, 20:18
Cytat:
REKORDOWA ZBIÓRKA?

Rekordowa frekwencja na stadionie, powinna przełożyć się na wyniki zbiórki na oprawę. Jeżeli każdy z nas wrzuci do puszki kilka złotych, zbierzemy sumę o jakiej chyba nigdy nawet nikt z nas nie myślał. Nie omijajcie puszek, dołóżcie się do budowy potęgi Białej Gwiazdy. Efektowne widowisko na trybunach tworzymy wspólnie, wspólnie też zadbajmy by było coraz lepsze.

WAŻNA INFORMACJA

Jak już informowaliśmy na meczu z Legią w oprawę meczową zaangażowana będzie większość kibiców na stadionie. Prosimy o uważne przeczytanie informacji na karteczkach, które znajdziecie na krzesełkach oraz dostosowanie się do poleceń tam umieszczonych.

więcej: http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/471...-warszawa.html
Przypomnienie dla tych którzy nie zaglądają na stronę SKWK przed meczem
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 05.10.2013, 21:14
Tak czy siak poprzez komplet na trybunach, ten mecz w jakiś sposób jest już dla Wisły wygrany. Teraz chodzi o to, aby tego nie spaprać, to jest zaprezentować walkę, ambicje, może trochę widowiskowej gry. Wygrana będzie wisienką na torcie.

Dobry wynik nie jest niemożliwy zważywszy na osłabienie Legii, która co by nie mówić jest obecnie od nas silniejsza kadrowo.Moim zdaniem zadecyduje dyspozycja dnia kilku zawodników u nas. Garguła czy Chrapek mogą zagrać dobry mecz, moga też kichę. A pola manewru nie mamy za wielkiego.

Mimo wszystko jestem ostrożnym optymistą.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 05.10.2013, 21:42
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
a kto to jest Żyro Łukasik Furman wyciagnieci z jakis nizszych lig czy ME. czy gruzin z izraela, czy Sagan z ŁKSu ktory spadł, czy Pinto ktory nie wie jak sie nazywa gry gra? czy Wawrzyn ktorego objezdzaja wszyscy i mowia ze grajcie na niego bo jest slaby ! badzmy powazni, tam jest tylko kilku w miare sensownych grajkow. wiecej niz u nas, ale niewiele wiecej tak naprawde.

Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Stary 05.10.2013, 22:01
Mam ciśnienie jakiego nie miałem już dawno. Odliczam godziny do meczu. Chcę tylko powiedzieć, że jeśli nawet ten mecz przegramy to po walce i wedle słów Henryka Reymana. Tego oczekuję jutro od piłkarzy, pełnego zaangażowania i agresji przez pełne 90 minut. Żadnego odpuszczania i gorszej drugiej połowy!
What's new?

Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 05.10.2013, 22:56
buczo1985 napisał(a):Wyświetl post
Mam ciśnienie jakiego nie miałem już dawno. Odliczam godziny do meczu. Chcę tylko powiedzieć, że jeśli nawet ten mecz przegramy to po walce i wedle słów Henryka Reymana. Tego oczekuję jutro od piłkarzy, pełnego zaangażowania i agresji przez pełne 90 minut. Żadnego odpuszczania i gorszej drugiej połowy!

Mam to samo.

Cisnienie jakiego nie bylo dawno.33 tys ludzi,oprawa ,spiewy Wislackich gardel ajjjjjjjj......jest moc.

Oby pilkarze pokazali na co ich naprawde stac ,bo jutro Legia bedzie do pokonania.

Do Boju!!!
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 05.10.2013, 23:51
Czy ktoś ma jakieś informacje czy Brożek zagra poza tymi oficjalnymi?
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Stary 06.10.2013, 00:02
Może być i tak, że Brożek zacznie na ławce i wejdzie na drugą połowę, albo chociaż na 20 minut. Ale oczywiście to tylko spekulacje. Jednak coś mi mówi, że zagra od pierwszej minuty.
What's new?

Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 06.10.2013, 05:08
Witam. Poniżej przedstawiam piłkarzy, któryxh dziś do dyzpozycji będzie miał trener Franciszek Smuda.

Bramkarze:

Michał Miśkiewucz
Gerard Bieszczad

Obrońcy:

Arkadiusz Głowacki
Łukasz Burliga
Paweł Stolarski
Patryk Fryc
Gordan Bunoza
Osman Chavez

Pomocnicy:

Patryk Małecki
Ostoja Stjepanovič
Michał Chrapek
Łukasz Garguła
Emmanuel Sarki
Donald Guerrier

Napastnicy:

Rafał Boguski
Sawid Kamiński
Paweł Brożek

W składzie zabrakło kontuzjowanego Marko Jovanovicia oraz pauzującego za kartki Michała Nalepy. Udało się postawićna nogi Pawła Brożka lecz o tym czy zagra od pierwszej minuty zadecyduje sztab szkoleniowy tuż przed meczem.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
daniello1987
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 06.10.2013, 06:18
buczo1985 napisał(a):Wyświetl post
Może być i tak, że Brożek zacznie na ławce i wejdzie na drugą połowę, albo chociaż na 20 minut. Ale oczywiście to tylko spekulacje. Jednak coś mi mówi, że zagra od pierwszej minuty.

wolałbym zeby zagrał od 1 minuty. zrobi swoje(bramka,moze dwie ) i po przerwie ktos go zmieni...
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 06.10.2013, 07:45
simba1234 napisał(a):Wyświetl post
Panowie a ja mam do was takie pytanie i zarazem prośbę, czy ktoś z was ma możliwość nagrania meczu i wrzucenie go później na jakąś stronę do pobrania? niestety nie mogę obejrzeć meczu ani na stadionie ani w TV z powodu wyjazdu służbowego. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc w zobaczeniu tego spektaklu.

Obczajaj meczyki.pl lub allgoals.pl tam będzie na pewno.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 06.10.2013, 07:46
Zaczne dzisiaj trochę humorustycznie:

Oto jest dzień, który dał nam Pan!
Weselmy się i radujmy się nim!
Oto jest dzień! Oto jest dzień, który dał nam Pan!
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 06.10.2013, 08:33
a ja miałem sen, sen w którym niestety padł remis 1-1 :/, kuwa śniło mi się nawet kto strzelił bramkę ale już nie pamiętam. w każdym razie mam nadzieję, że sie nie spełni wygramy

WISEŁKO WYGRAJ MECZ!!!
Odpowiedz cytując
Tominho
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 06.10.2013, 11:04
Mam nadzieję, że klub nie zapomni o tym, aby nagrać jakieś porządne kulisy video z tego spotkania. Ostatnio ten projekt nieco ucichł, aczkolwiek wiele w tej sprawie robi SKWK. Chciałbym jednak zobaczyć zachowanie piłkarzy przy wyjściu, podsłuchać jak mobilizują się w szatni itp.

edit: Jak mecz będzie wygrany, to takie kulisy będą miały jeszcze lepszy smak dla kibiców.
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 06.10.2013, 11:15
Siedziałem pół nocy ,szykowałem szaliki i koszulki dla podopiecznych z Młodej Wisły ,liczyłem dodawałem mnożyłem. Wyszło mi jasno.. 2-1 dla WISEŁKI. ,mało strzelamy malutko tracimy. Przy takiej publice nie sposób nie wygrać. WYGRAMYYY
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów