|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Chavez nie gra bo jest słaby, jakby był dobry to wszedłby za Jove, proste. Do tej pory Nalepa prezentował sie lepiej od Chaveza wiec zagrał, nie wiem czego tutaj nie rozumiesz, logiczne posunięcie Smudy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
On tak gra i tyle... jak zaczynał przygode z Wisła grał wślizgiem jak profesor.. Teraz postawmy pytanie czy zawodnik postury boksera bez odpowiedniej zwrotności, zawodnik którego główny atut czyli gra wślizgiem stał się jego największą wadą to obrońca który powinien wychodzić w składzie Wisły.. Obrońca nie wychodzi na boisko po to żeby zejść z niego po 10 min czy zrobić 5 rzutów wolnych przed samym polem karnym. wis.la/c9h67
Ostatnio edytowane przez gooro33 : 22.09.2013 o godz. 09:27.
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chavez jest podstawowym reprezentantem kraju który w rankingu FIFA jet 20 pozycji wyżej niż Polska, gra wślizgiem to podstawa w grze każdego stopera i jako wadę może ją postrzegać tylko totalny laik. Oczywiście kiedy sędzia ma zadanie przekręcić mecz to najłatwiej w takich sytuacjach. Dziwi tylko że nawet swoi kibice zamiast oceniać obiektywnie, poddają się propagandzie bo wślizg Chaveza wygląda "brutalnie". Swego czasu kiedy Głowa walczył o miejsce w kadrze też robiono z niego brutala żeby zrobić miejsce dla choćby Sadloka. Teraz dokładnie ta sama śpiewka dotyczy Chaveza, wstyd że są kibice Wisły którzy jej ulegają. ps. "swoją nie swoją". Wpuść Głowackiego na DP to zobaczysz jak się skończy.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 22.09.2013 o godz. 11:42.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Kto i jakiej propagandzie ulega Dałem przykład na to co Chavez potrafi nie mam czasu na wyszukiwanie tego jak grał w poszczególnych meczach. Tak jak napisałem grał wslizgiem jak profesor w tym momencie jego obecność na boisku grozi karnym,czerwienią albo niebezpiecznym rzutem wolnym dla przeciwnika. Wole oglądać Nalepe bo przynajmniej są szanse że zbierze doświadczenie i coś z niego będziemy mieli, wiekszy czy mniejszy zysk. Z Chaveza Wisla juz nie bedzie nic miała.. on też już pięknie dziękował za możliwość przeprowadzki do Meksyku. Przypomne że zanim do nas trafił nie udało mu się zaczepić w 2 lidze hiszpańskiej. Tyle klubów go obserwowało ciekawe dlaczego nikt go nie kupuje.. Bo to bokser a nie piłkarz. Swoją drogą porównałeś go z Bunozą to mi wystarcza żeby zakończyć z Tobą dyskusje. A na przyszłość proponuje otworzyć oczy wejść do realnego świata a nie wyrzucać innym podatność na wyimaginowane przez Ciebie propagandy... Ps. Głowacki ma swoją pozycje na której spisuje się znakomicie, lepiej znajdz pozycje na której Chavez jest w stanie w aktualnej formie zagrać.. ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chavez może zagrać tylko na stoperze bo nigdzie indziej nie potrafi, a gdzie go porównywałem do Bunozy to nie mam zielonego pojęcia .ps. Druga liga hiszpańska jest ze dwie klasy lepsza niż nasza ....klasa. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do Chaveza to każdy z nas ma swoje zdanie i tyle. Uzupełnię tylko o to że moje własne poglądy na temat gry Chaveza ( pisze o tym już nie pierwszy raz) to nie propaganda czy jak to tam sobie nazywasz. Przykłady Sobola czy Głowy są tym bardziej bez sensu bo wrzucając to do dyskusji o brakach w grze Chaveza traktujesz to jako przykład tylko na co I jeszecze jedno bronisz go a to co zrobił z Jagą pokazuje że jest totalnie bezmyślny. Idąc tymi wyprostowanymi czarnymi kikutami na gracza Jagi przy obecnych przepisach miał świadomość tego że albo nie trafi w piłke i wyleci z boiska albo trafi a i tak bedzie wolny, a Jaga bedzie miała bardzo dogodną sytuacje do zdobycia bramki. Fajnie że to inteligentna osoba szkoda ze nie pokazuje tego w swojej grze na boisku. ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|