The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu?
Tak 398 51,42%
Nie 376 48,58%
Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
rookie1906
Junior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2013, 23:01
krasny napisał(a):Wyświetl post
Dobrze czy dobrze?
wis.la/vs3k6
(...)

Smuda po spotkaniu z Cupiałem: Wisełka będzie wielka. Zimą kupimy czterech piłkarzy z wyższej półki

Co poprawiać po takim meczu jak z Lechem?

Ten Manuel Sarki… Diablisko. Jak to powiedziałem na niego po meczu – spekulant. On musi się jeszcze dużo nauczyć, a nie udawać, że gra. Powiedziałem mu: jak będziesz grać tak jak ostatnio to dla Ibrahima Sundaya (menedżer Sarkiego–red.) zupki z proszku będziesz gotował. Musi wiedzieć jak się ustawić, jak pomagać zespołowi, a nie wolnoamerykankę uprawiać. (...)
Aż mnie ciarki przechodzą jak czytam takie wypowiedzi. Średniej klasy menedżer, student pierwszego roku zarządzania czy nawet kierownik sklepu spożywczego wie, że negatywne opinie o pracowniku, czy podwładnym nie mogą być upubliczniane, lecz powinny być powiedziane w cztery oczy. W przeciwieństwie do pochwał, które należy dawać publicznie.
Widać dla Smudy po kilkudziesięciu latach trenerki ta wiedza jest zbyt trudna do przyswojenia i trener wypowiada do prasy takie opinie o Sarkim. Franz raczej na posadzie w Biedronce nie ma co liczyć

Trzymaj się Smudziak Cupiała, bo jak Boguś cię wyrzuci to już raczej nie znajdzie się inny naiwny!

seba_109 napisał(a):Wyświetl post
ja Ci powiem i zawsze tak mówie, na stadion przychodzi się dla Wisełki a nie dla przeciwnika!
pełna zgoda

Edit by WISŁAZWE:

Bardzo proszę używać opcji ''edytuj'' aby dopisać kilka linijek do posta a nie tworzyć nowego.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 29.08.2013 o godz. 10:02.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów