krasny napisał(a):

Dobrze czy dobrze?
wis.la/vs3k6
(...)
Smuda po spotkaniu z Cupiałem: Wisełka będzie wielka. Zimą kupimy czterech piłkarzy z wyższej półki
Co poprawiać po takim meczu jak z Lechem?
Ten Manuel Sarki… Diablisko. Jak to powiedziałem na niego po meczu – spekulant. On musi się jeszcze dużo nauczyć, a nie udawać, że gra. Powiedziałem mu: jak będziesz grać tak jak ostatnio to dla Ibrahima Sundaya (menedżer Sarkiego–red.) zupki z proszku będziesz gotował. Musi wiedzieć jak się ustawić, jak pomagać zespołowi, a nie wolnoamerykankę uprawiać. (...)
|
Aż mnie ciarki przechodzą jak czytam takie wypowiedzi. Średniej klasy menedżer, student pierwszego roku zarządzania czy nawet kierownik sklepu spożywczego wie, że negatywne opinie o pracowniku, czy podwładnym nie mogą być upubliczniane, lecz powinny być powiedziane w cztery oczy. W przeciwieństwie do pochwał, które należy dawać publicznie.
Widać dla Smudy po kilkudziesięciu latach trenerki ta wiedza jest zbyt trudna do przyswojenia i trener wypowiada do prasy takie opinie o Sarkim. Franz raczej na posadzie w Biedronce nie ma co liczyć
Trzymaj się Smudziak Cupiała, bo jak Boguś cię wyrzuci to już raczej nie znajdzie się inny naiwny!
seba_109 napisał(a):

|
ja Ci powiem i zawsze tak mówie, na stadion przychodzi się dla Wisełki a nie dla przeciwnika!
|
pełna zgoda
Edit by WISŁAZWE:
Bardzo proszę używać opcji ''edytuj'' aby dopisać kilka linijek do posta a nie tworzyć nowego.