The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu?
Tak 398 51,42%
Nie 376 48,58%
Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.08.2013, 17:51
VanBasten napisał(a):Wyświetl post
Powiem szczerzez że tylko z grubsza przeglądnąłem kilka postów i mam dość . Wy jesteście takimi typowymi polakami , którym nigdy nic sie nie podoba i zawsze wszystko wiedza lepiej nie mając ku temu żadnych podstaw . Zawsze broniłem Smudy i będe to robił dalej . Nie jest może wzorem elokwencji , ni ejest najlepszym trenerem na świecie , nie jest młody i przystojny ....ale jest świetnym fachowcem i naszą ligę ogarnia jak mało kto . Ma świetne oko do młodych zawodników i potrafi ustawić druzyne .
Rozumiem, że to Twoje zdanie, którego będziesz bronił jak niepodległości. A czy ja mogę mieć inne?
Wszyscy krytycy Smudy tak naprawde napierdalają popularnymi w tabloidach sloganami ale prawdziwych merytorycznych uwag nie mają .
I owszem... mają. Wystarczy nie czytac z grubsza.
Przypomnę tylko że najlepszy team jaki mieliśmy za Kasperczaka został zbudowany właśnie przez Smudę .
To mit. Drużyna Kasperczaka, mimo, że jej zręby kadrowe zostały wzniesione przez Smudę, dystansowała druzynę Smudy kulturą gry i umiejętnościami taktycznymi o przynajmniej kilka klas.
Smuda został wtedy zwolniony pod dwóch nieudanych meczach mimo że wszystkich gromiliśmy wtedy jak leci .To były inne czasy i Cupiał zawsze chciał 7-0 . Smuda nie jest może wirtuozem ale jest świetnym rzemieślnikiem znającym swój fach . Powiem szczerzez że mamy teraz bide jeśli chodzi o drużynę , wiadomo ale i tak 10 razy przyjemniej mi się oglada teraz Wisełkę nię w poprzednich sezonach .
Z tym trudno się nie zgodzić. Druzyny Smudy zawsze przyjemnie się oglądało... dopóki ich nie zajechal.

Wreszcie biegają , wreszcie walcza , wreszcie się im chce . Może jest mniej jakości ale za to więcej gry i moim zdaniem o to własnie chodzi .
Smuda przygotowuje lekkoatletów a nie piłkarzy. Może na mistrozstwach świata w LA coś by pokazał, ale nie w piłce.
Dajcie Smudzie czas a zbuduję drużyne którą znowu będziemy się cieszyć . Ale jak znam życie to nawet jakby zdobył LM to i tak malkontenci coś by znaleźli .
Nie grozi.
Drużyna skazana na spadek albo w najlepszym razie na dramatyczna obronę przed spadkiem póki co mile zaskakuje i jestem pewien że jak Franek dostanie czas i kilka wzmocnien znowu bedziemy walczyć o mistrza .Wy oczywiscie dalej bedziecie narzekac i po nim jezdzić ale mam to w dupie
Ja dalej bedę jechał po Smudzie i mam w d... że Ty masz w d...
Jeszcze rok temu wszyscy krzyczeli: Każdy to powie, nie chcemy Smudy w Krakowie. Tearz jak sie okazało, że drużyna gra bardziej z zębem niż za Probierza i Kulawika, Smuda okazał się dobry?
Każdy trener byłby lepszy od Kulawika....
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów