|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Przesadzacie jak zwykle. Po prostu po 2 kolejkach nie warto mówić kto co zdobędzie bo wiele się może jeszcze zmienić.
Kadrowo liga nie wygląda zbyt optymistycznie, więcej osłabień niż wzmocnień. Podział na grupy też swoje zrobi.Dzielenie punktów jest moim zdaniem nieporozumieniem, ale skoro już jest to trzeba po prostu się do tego przyzwyczaić. Grupa spadkowa będzie o wiele ciekawsza od grupy mistrzowskiej. Takie moje zdanie. Po prostu o wiele więcej z siebie ostatnio dawały ekipy walczące o pozostanie w lidze niż te walczące o mistrzostwo i puchary. Nic nie trwa wiecznie? Dokładnie, i kibice Wisły powinni o tym wiedzieć najlepiej PS: TTJ zero poprawności. Po prostu dyskusja nie ma sensu bo to forum Wisły, mało obiektywne w większości Mam skórę jak aligator więc wiesz![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|