|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Są utajnione bo tak jest wszędzie
....a, przecież kręcenie wałków to nie tylko domena Polaków...Wracając do ligi ... "Oficjalną piłką Ekstraklasy będzie Brazuca – oficjalna piłka Mistrzostw Świata 2014. Adidas i Ekstraklasa z przyjemnością informują o zawarciu umowy, na mocy której adidas został Oficjalnym i Wyłącznym Dostawcą Piłek Nożnych dla Ekstraklasy. Umowa obowiązuje od początku sezonu 2014/15 i będzie ważna przez dwa sezony." ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Ja widzę przypadki kręcenia lodów ale nie widzę ich wszędzie stąd nigdy się nie zrozumiemy
![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ale bardzo mi się podobało jak Twarowski czy Smokowski w studiu powiedział prawdę odnośnie kompromitującej decyzji komisji ligi.
"Sympatie klubowe". |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Od przyszłego sezonu Brazuca oficjalną piłką Ekstraklasy
Koniec Pumy...http://ekstraklasa.net/adidas-brazuc...92ac1d474ad7fd
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 16.12.2013 o godz. 23:06.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
I dobrze, moim zdaniem niezbyt się prezentowała ta powercat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Szkoda, że całkowicie w swoim tekście pominął przyczynę tego konfliktu, która zaowocowała własnie tymi okrzykami "Osuch ty ...". Jak się broni pewnych działań, typu bezkarne bicie własnych kibiców, kiedy jeden traci oko a rodziny z dziećmi zostają pobite, potem udaje dalej Greka, że nie wie o co chodzi, znikający monitoring z zajść to nie ma co się dziwić , że wypisuje sie takie pierdoły, na które moga się złapać netkibcice czy osoby kompletnmie nie związane ze sportem i piłką ligową.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ale dynek i jemu podobni nie zrozumieja tego, czytaja tylko to co w gazetce napisza, slynne "listy od czytelniczki" a juz wspominanie o dzieciach ktore pewnie z placzem do domu szly jest niezwykle
Tak samo ten komentarz syna osucha |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Zaczyna być nieciekawie. Teraz faktycznie jestem w stanie uwierzyć, że Legia ucieknie lidze o dwie długości.
Chociaż ciągle trzeba mieć nadzieje, że Berg to będzie drugi Bakero, a nie Petrescu. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Znowu zaczynają się pompować?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
no tka, w końcu Henning Berg to przejebany trener.
Na pewno będzie drugim Petrescu. Na pewno. Tak samo jak Boniek. Oczywiście język polski dla niego to pestka a po angielsku mówi płynnie każdy z piłkarzy Legii. Wiecie co? Pojebało Wam sie w dupie, jeden zaklada temat pucharowy bo Legia gra, druga krzyczy ze zatrudnili trenera. A .... im w dupe. Jak był czas "legii o jakiej marzyłem" też niektórzy z żalem sciskajacym dupe płakali jak to odjadą. co to ....a ma byc, forum Polonii Warszawa czy Wisły ? p.s. szczęki opadna jak ITI powie ze dług trzeba oddać i basta. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Nie, to tylko temat Ekstraklasa 2013/2014. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
My też kiedyś spuściliśmy Skorżę, mimo że wygrał ligę dwa razy i zostawił Wisłę na pierwszym miejscu. Potem było tylko... inaczej
![]() ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Muszą spać na pieniądzach, skoro stać ich na konkurencyjną zapłatę dla Norwega ze średnim nazwiskiem. Jasne, w Norwegii nie inwestują w piłkę olbrzymich kwot, ale mają bzika na punkcie Anglii i tamtejszej piłki, więc pewnie mógłby liczyć na niezłe apanaże w którymś z lepszych klubów.
Stanowski szaleje na ćwierkaczu i zapowiada opadające szczęki. No to pięknie się dzieje. ![]() Aha, norweskie media donoszą, że Berg był brany pod uwagę jako potencjalny trener Honefoss (ichniejsza druga liga). Może jednak nie muszą płacić mu w Warszawie aż tak dużo. ![]() ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Berg kojarzy się z jedną sytuacją z ćwierćfinału LM z roku 2000. Kiedy w meczu z Realem Redondo ośmieszył go przy linii bocznej zakładając siatkę, wjechał w pole karne i wyłożył piłkę Raulowi jak na tacy. Przy okazji jakiegoś tam jubileuszy UEFA ta akcja została wybrana uznana za najładniejsza w dziejach LM. Oby piłkarze Legii zapisali się na kartach historii podobnymi wyczynami
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie chcę kontynuować przepychanek, ale my zawsze mieliśmy wywalone na PP. No, może poza ostatnimi sezonami, kiedy nie mieliśmy szans na puchary z ligi (choć nie mam pojęcia po chu mielibyśmy kompromitować się w Europie w obecnej sytuacji, ale logika nie jest czymś czym kiedykolwiek kierował się właściciel klubu).
W tym sezonie zaś otwarcie PP olaliśmy. Ani piłkarze, ani trener tego nie ukrywali. W obecnej sytuacji specjalnie to nie dziwi.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.12.2013 o godz. 02:00.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Jose Maria Bakero miał lepsze CV niż Norweg imho. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Mi się kojarzy z pierwszym moim Championship Managerem ( bodajże 98/99 ),zawsze jak przejmowałem Man Utd ( mający wtedy najmocniejszą kadrę w grze) ,pierwsze co robiłem to sprzedawałem na dzien dobry Heninga Berga a w jego miejsce Dean Richards. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wcale mnie nie dziwi, że Urban został zwolniony. Legia mimo pierwszej pozycji w tabeli nie pokazuje jakości na boisku. Oczywiście w dużej mierze jest to wynikiem tego, że polscy piłkarze są po prostu słabi ale trzeba też szczerze powiedzieć, że nawet w porównaniu do poprzedniego sezonu, paru piłkarzy zaliczyło dość spory zjazd formy.
Teraz tylko pytanie czy ten Berg, to w ogóle ma papiery na dobrego trenera. Co do tych opadających szczęk, to ja tylko przypomnę, że już kiedyś taka sytuacja była. Wystarczy wspomnieć dwa nazwiska: Blanco i Novo. Wtedy też wszyscy się podniecali, a wyszło jak wyszło, więc rączki na kołdrę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
mnie sie Berg kojarzy z meczem sprzed 20 lat jak Norwedzy ograli Nas w Poznaniu 3-0
http://www.youtube.com/watch?v=agIXVpfhoN8
Ostatnio edytowane przez AYALA : 19.12.2013 o godz. 15:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Czas pokaże, ale mnie z zasady podoba się każde wyjście poza krąg Skorża / Ulatowski / Czesiek M. / Rysiek T. / Bodzio K. / Orest L itp. - bo to są goście do bólu przewidywalni i "ograniczeni", a tu trzeba robić po dwa kroki w przód, by europeleton nie uciekał tak szybko jak obecnie.
Berg stykał się przez pewien czas z trenerskim guru Fergusonem. Respekt mieć będzie na pewno, a czasem czuję, że naszym kopaczom daleko nieraz do szacunku i podporządkowania się trenerom. Nie wiadomo tylko jak u niego z warsztatem stricte trenerskim, ale to już nie nasz problem. syryls - ktoś z osiągnięciami by do naszej ligi nie przyszedł, przecież to chyba oczywiste... A i rozumiem "zachwyty" mediów - jakby na to nie patrzeć, to ludzi z takim cv się przez naszą (ekstra)klase przewinęło dotąd garstka. Obektywizmu troszkę.
Ostatnio edytowane przez felipe : 19.12.2013 o godz. 17:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Cytat:
Masz jeszcze więcej takich życiowych mądrości? Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
CV robi wrażenie, nic więcej. Media mają temat na rozgrzewkę przed transferowym szałem.
Na oceny przyjdzie czas. Nie można powiedzieć że jest do niczego ani że jest super. Trener o dobrej klasie nie przyjdzie do naszej ligi. Sam Berg...cóż, względy "znajomosci" tego goscia tez swoje zrobiły. Problem mamy z piłkarzami a nie z trenerami. Był taki jeden co chciał wiele zmienić, zmienili jego. Coś o tym wiecie ![]()
Ostatnio edytowane przez kreseq : 19.12.2013 o godz. 17:24.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
CV piłkarskie rzeczywiście robi wrażenie ale trenerskie już nie. Zobaczymy czy pójdzie ścieżką Bakero czy raczej Petrescu. O ile uważam, że Legia słusznie zrobiła rozstając się z Urbanem to zatrudnienie Berga jest mocno ryzykowne.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|