The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu?
Tak 398 51,42%
Nie 376 48,58%
Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
patrzal-lca
Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.06.2013, 19:06
palikot napisał(a):Wyświetl post
Po prostu nie traktowali go poważnie. Nie jaraj się tak.

Gdyby Cupiał chciał sprzedać Wisłę to by to dawno zrobił. A siedzi i "sprzedaje" już dobre 15 lat
Więcej takich sprzedających.
Nie rozśmieszaj mnie! Mówisz tak, jakby kogokolwiek traktowano w tym klubie poważnie!
Wskaż mi jedną osobę, którą Wisła w ostatnim czasie potraktowała poważnie! Oprócz właściciela oczywiście, każdy nie wie, za co ma się złapać, bo nikt nie wie, na jakim stanowisku pracuje, czyje obowiązki pełni! Z takim samym zaangażowaniem podpisują kolejne kontrakty sponsorskie, umowę z miastem, z takim samym zaangażowaniem powstanie baza w Myślenicach, żeby BC miał blisko do domu! Cały ten klub robi się śmieszny i mało poważny, z każdym kolejnym sezonem. Wszyscy wpadają na R22 po 3 punkty, a nasi chłopcy tak samo poważnie podchodzą do kolejnych spotkań i treningów. Tu nikt nikogo nie traktuje już poważnie.
Oczywiście nie piję do Ciebie, nie mam i nie miałem takiego zamiaru. Nie odbierz więc tego źle, a jedynie jako ironię w stosunku do realiów.
Ostatnio edytowane przez patrzal-lca : 06.06.2013 o godz. 19:09.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów