|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Wybaczam.
Nie wiem dla kogo to kara ..... ![]() Po pierwsze: Nie jest dobrym pomysłem kontynuowanie na forum dyskusji z shoutboxa ..... a jeśli już ... to trzeba nawiązać albo zaadresować swoje stękanie. Po drugie: Używanie słów "skończone barany" w stosunku do zwolenników Polaków w drużynie Wisły jest oczywiście przejawem europejskości kolegi i kultury. Przepraszam nie zajarzyłem jak zwykle, Po trzecie Pogląd że ewentualna kasę mogą wydawać kolejni cudotwórcy np z Holandii natomiast Bednarze & company ją zmarnotrawią jest prosty i można go prosto wysłowić a nie mieszać w to np młodych polskich piłkarzy. Teoria że Bednarz i jego złe siły namawiały do popierania polskich zawodników aby do steru mógł wrócić Kapka ..... to już niestety jest "sztuczna mgła smoleńska" .. albo coś w tym stylu. Po czwarte: Kapka: Napastnik, pomocnik. Wychowanek Wisły Kraków, której zawodnikiem był w latach 1968–1983 i 1987. W pierwszym zespole Wisły zadebiutował w wieku 17 lat podczas tournée po USA. W latach 1980–1983 nosił kapitańską opaskę zespołu Wisły. W lidze w trakcie 13 sezonów rozegrał w pierwszej lidze 327 meczów i strzelił 93 gole. W sezonie 1973/1974 został królem strzelców polskiej ligi. Natomiast w sezonie 1977/1978 zdobył z Wisłą tytuł Mistrz Polski. (Wikipedia) Za jego kadencji jako działacz Wisły mieliśmy kilka MP i kilka dobrych sezonów w pucharach. No fakt był milicjantem .... jak chyba wszyscy Wiślacy w tych latach... Po piąte: Argumenty w stylu on jest z Legii , on z Chorzowa a on był policjantem są dziecinne. Łysy całe życie ma być V kolumną Legii Jak już krytykować to za rzeczywiście nieudane transfery w ostatnich latach, czy brak szkolenia młodzieży. Po szóste: Będę zawsze przeciwnikiem zagranicznego, dyrektora sportowego, zagranicznego trenera i 10 na 11 zagranicznych zawodników w drużynie Wisły. A to wszystko w jednym czasie za pieniądze odstające od polskich realiów. Można się śmiać ale wolę patrzeć na Stolarskiego, Urygę, Miśkiewicza, Chrapka jak gubią się w meczu ze Śląskiem niż patrzeć jak Iliev czy Genkov poprawnie rozgrywają akcje. Tak naprawdę oprócz Meliksona a wcześniej Marcelo i Uche Wisła nie miała zawodników zagranicznych rzeczywiście z innego wymiaru. Lamey, Jaliens, Genkov, Iliev, Kirm, Chavez, Bunoza, to są przykłady gości których w Polsce nikim nie da się zastąpić Zawsze pisałem że kilku 3-4 DOBRYCH zawodników zagranicznych nie jest niczym złym. Dobrych.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 18.05.2013 o godz. 22:22.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|