The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Co wydarzy się w sobotę na Reymonta?
Kibice z Kielce w końcu trafią do Krakowa! 26 28,57%
Passa Korony bez zwycięstwa na wyjeździe zostanie zakończona 12 13,19%
Wisła w końcu wygra przekonująco! 39 42,86%
Będzie piknik, typowe 0:0 i punkt bliżej utrzymania. 27 29,67%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 91. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.05.2013, 13:25
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Eeee no. Zapomniałeś jaki był raban i płacz w Koronie jak Czarek od nich odchodził?
To raczej wynikało z tego, że odchodzi do Wisły... Poza tym wtedy rokował na dobrego grajka ale nic z tego nie wyszło.

Wilk nie jest od strzelania goli.
Owszem, ale nie powinien być również od ułatwiania strzelania goli rywalom.

Równie dobrze można się czepić Jaliensa, Bunozy czy Pareiki - też nie strzelają bramek.
Bełkot.

Zobaczymy jak będzie wyglądał środek bez Wilka. Myślę że nie najlepiej.
Wilk i Iliev to aktualnie największe tragedie w składzie drewna tzn. Wisły. Bez nich gra imo wygląda znacznie lepiej.

Fakty są nieubłagane - Wilk jest zawodowcem a amatorem jesteś Ty.
Ja jestem zawodowcem w swoim zawodzie a Wilk jest amatorem w swoim... a więc fakty są bardziej nieubłagane niż myślisz.

Różnica między umiejętnościami a zawodowstwem jest znaczna. Styl życia i profesjonalizm jest tym co różni modelkę od ładnej dziewczyny czy odróżnia faceta z orlika od zawodowego piłkarza. W Twojej ocenie profesjonalizm zamyka się jedynie w umiejętnościach. Nie uważasz ze taka ocena jest zbyt płytka i krzywdząca?
Nie tylko na umiejętnościach choć jest to ważny aspekt (posiadanie ich) bycia dobrym w tym co się robi, nie uważasz? Pisałem wielokrotnie o talencie nawet na tej stronie. Jeśli dość młody chłopak od kilku sezonów gra w piłkę (podobno zawodowo) i co roku gra coraz gorzej zamiast coraz lepiej tzn., że talent a być może zaangażowanie, pracowitość "nie trybią" ze sobą. Nie wiem czy Wilk opierdziela się na treningach czy może prowadzi zły tryb życia jak sam wspomniałeś... czy po prostu minął się z powołaniem... Nie jestem jego trenerem więc spekuluję jakie są przyczyny faktu, że gość nie umie grać w piłkę.
Ostatnio edytowane przez thechris : 11.05.2013 o godz. 13:58.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów