The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.03.2013, 07:39
dulli78 napisał(a):Wyświetl post
Albo zwolnili albo sam odszedł:
"Z informacji Rzeczpospolitej wynika, że Marek Staniszewski nie brał udziału w pracach nad nową ofertą nc+ już od początku tego roku (był na zwolnieniu), a z pracownikami pożegnał się wcześniej"
wis.la/ft537

Mnie ciekawi taka rzecz: oficjalnie spółką, która jest właścicielem nc+ jest ITI Neovision, te osoby które mają Cyfrę + podpisały umowę ze spółką Canal + Cyfrowy. O ile jestem w stanie zrozumieć, że abonenci telewizji "n" mogą zostać przymusowo "zmigrowani" do nc+ (podpisywali umowę z ITI Neovision) o tyle nie rozumiem w jaki sposób może nastąpić przymusowa migracja abonenta Cyfry do nc+. Na mój gust musiałoby się to wiązać z zawarciem całkiem nowej umowy (a nie aneksu) z nową spółką.
No bo jak to hipotetycznie by wyglądało: przychodzi pismo takie jak do abonentów enki z informacją, że obecnie posiadany pakiet (zawarty z Canal+Cyfrowy) zostaje po 30 kwietnia zastąpiony przez pakiet oferowany już przez inną firmę (ITI Neovision) i jak nie będzie reakcji w ciągu 14 dni to znaczy, że ktoś zawarł umowę z nową firmą pomimo braku jakiegokolwiek podpisu. Takie coś mogłoby być legalne?
tak - jeżeli następstwo prawne nowego podmiotu jest 100% to jest to legalne
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów