wolfy napisał(a):

|
Cupiał mógł spuścić Wisłę do czwartej ligi już po Dinamie. Mógł po Levadii. Mógł po Karabachu.
|
Wtedy miał dobrze funkcjonującą maszynę, w której wystarczyło wymienić kilka trybików i można było dalej walczyć. Dziś już nie ma co sprzedawać, praktycznie musi zacząć wszystko od nowa

Czy mu starczy cierpliwości? Oby...
wolfy napisał(a):

A tak na marginesie: atakowanie z trybun kogoś kto może jednym ruchem* pchnąć klub do czwartej ligi - faktycznie, zagrywka strategiczna godna forumowych mózgów. Pewnie dlatego kilku na meczu 1906% poparcia dostało w japę. I nikt mi nie wmówi, że niesłusznie...
__________________________________________________ __
* A tym ruchem byłoby odcięcie kroplówki z TeleFoniki.
|
Gdzie w moich postach widziałeś atakowanie Cupiała? Jakikolwiek atak? Jakiś przemęczony chyba jesteś bo zaczynasz tracić kontakt z rzeczywistością

Ja również uważam, że Cupiał jest niezbędny Wiśle. Daleki natomiast jestem od lizania go po fiutku jak to niektórzy mają w zwyczaju, nie te klimaty. W przeciwieństwie do poniektórych sięgam dalej niż, sezon w przód. Potrafię trzeźwo spojrzeć na sytuacje w Wiśle i dalsze jej losy. Szacunek dla Bogusława , że pomimo choroby dalej chce się bawić w sport. Jednak filantropem będzie jak kiedyś wspaniałomyślnie skasuje klubowi dług, dziś co najwyżej jest inwestorem.
"Ma, ma. Raz mniejszy, raz większy, ale ma i liczy się go w milionach złotych. Tych milionów jest dziś bardzo dużo." - znamienne.