|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakim wynikiem zakończy się poniedziałkowy hit z dolnej połowy tabeli: | |||
| Zwycięstwem Wisły! |
|
49 | 59,04% |
| Remisem! |
|
21 | 25,30% |
| Zwycięstwem gości.. |
|
13 | 15,66% |
| Głosujących: 83. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Czemu Guła nie gra? Ponoć miał być już gotowy na Podbeskidzie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Pany moze bysmy zrobili Harlem Shake w Mlynie w poniedzialek
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
OT/
Hahaha to samo wczoraj pomyślałem ![]() I jeszcze śpiewać podczas meczu: Jaki tu spokój .. nanananana .. nic się nie dzieje .. nanananana.. nikt się nie bawi nananana Edit: szprotson - 'jaki tu spokój' w momentach totalnej maniany i nudy. Na pewno będą. Harem shake to osobna, priorytetowa kwestia. ;>
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 03.03.2013 o godz. 11:39.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jak bedziesz spiewał jaki tu spokoj to juz nie bedzie to harlem shake...
Wczoraj można sie było przekonać że w tej lidze każdy z każdym wygrać może wiec spinamy dupy popingujemy i pomagamy ofiarom losu! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2012
Offline |
|
Jedynie Kowal wszystkich wysmiał i powiedział, że do takiego czegoś nie powinno się dopuszczać.
Ostatnio edytowane przez Jose : 03.03.2013 o godz. 12:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Niestety gimnazjum też chodzi na mecze i wydaje się im ten cały harlem shake śmieszny... Co do meczu spodziewam się spokojnej wygranej 2-0. Jedynie boję się o naszą obronę przy stałych fragmentach gry, dlatego trzeba uważać na głupie faule w okolicy pola karnego.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
moze Bunoza zagra to będzie czyścił wszystko co będzie w przestrzeni powietrznej niczym wczoraj pepe
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Pomysł żeby środek skompletować Bunoza - Czekaj byłby chyba najlepszym rozwiązaniem. Gramy w końcu z PBB, szykuje sie twarda walka z ich strony, a brak umiejetnosci beda nadrabiac sila
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
Wszystko się może zdarzyć...
Oczywiście liczę, że wygramy. Obojętnie w jakim stosunku. |
|
|
|
Member
Od: 10.2012
Offline |
|
![]() ![]()
Wielu ludzi ma marzenia i ja też należe do nich
Chociaż różnią się od innych to ich zawsze będę bronił Bo są tylko moje i to ja jestem ich autorem Kreatorem wszystkich marzeń, które są tylko moje Zawsze będą, to wiem na pewno, że nie zniknął Że te myśli nigdy nie zamilknął Będą żywe w nas, będą lśnić przez cały czas
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
E, bez jaj, Wisła ma pewne utrzymanie, za duża przewaga, więc nie wiem po co tego typu gadki ;d
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
"Pewne utrzymanie" zakładało, że oni i BOT będą dawali dupy częściej niż my. Pierwsze kolejki nie napawają w tym względzie optymizmem. PBB rozjechało Jagiellonię, a Bełchatów ma dwa remisy - z nami i Legią. Moim zdaniem nie wyglądają na pogodzonych ze spadkiem. A krytykowali Giertycha za wprowadzenie obowiązkowej matematyki na maturze...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.03.2013 o godz. 19:06.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Harlem shake to będą mieć nasi piłkarze jak im w 70-minucie zabraknie sił do biegania.
Bez znaczenia w jakim stylu, minimum remis musi być w tym meczu. Inaczej może być rzeczywiście nieciekawie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
offtop
Powinni wprowadzić też obowiązkową historię , Giertych tego nie wprowadził Panie Kolego ![]() Inna sprawa że faktycznie osoby które mówią że mamy ' pewne utrzymanie ' powinny iść do lekarza , bo to wygląda na poważne zaburzenia rzeczywistości . |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
W tej kolejce punktuje cały dół tabeli , jak nie wygramy z Podbeskidziem bedzie nieciekawie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Jakby nasi cokolwiek grali, to utrzymanie byłoby pewne. Niestety, obecnie to jest chyba najgorsza piłka w lidze... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Bełchatów i Podbeskidzie to najgorsze drużyny w lidze. Jak my nie potrafimy wygrywać z nimi - to do końca będziemy bić się o utrzymanie.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
teraz wygramy z Podbeskidziem a za tydzień porażka z Polonia pewnie bo Stokowiec na każdego znajdzie haka, ale myśle ze jutro powinniśmy wygrać, morale drużyny wzrosły po wygranej z Jagą, obstawiam 2-1 dla nas. Wisełko tylko ZWYCIĘSTWO!!!
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Najbardziej irytuje w naszej grze to cofanie się po strzelonej - w wielkich bólach - bramce. Strasznie mi to działa na nerwy. Zamiast iść za ciosem to oni do tyłu i 'Częstochowa'.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A co do naszych piłkarzy - maja wybór albo wygrywają spotkanie i w miarę spokojnie graja dalej albo zapewniają sobie niezłą nerwówkę. Odrobić 7 punktów dla Legii czy Lecha to jest niewiele ale dla takiego Podbeskidzia czy nas to już przepaść. Tym się pocieszam i nawet jeśli nie wygrają nie będę jakoś darł szat. Dla mnie najważniejsze - nie dać 2-ch lub 3 punktów góralom. W końcu im najłatwiej zdobyć punkty własnie na takich drużynach jak my.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 03.03.2013 o godz. 22:46.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Utrzymania akurat jestem pewny, raczej obawiam sie (w granicach przekonania) ze nie bedzie "marszu w gore tabeli" i zachowamy kompromitujace miejsce w tabeli, eh. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
A mnie najbradziej boli to ze u nas nie ma nawet kto tych goli strzelac.
Bo co z super centr Kosy czy wejsc Maleckiego jak dupa,nikgdy nikogo nie ma kto by wykonczyl. dlatego tutaj jest dramat ,bo moze sytuacje bedą ale nie ma kto tego wykorzystac. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
Patrząc na to co robi Legia i Lech to ja wierzę jeszcze w miejsce na podium. Ta liga jest śmieszna. Trzeba zacząć wygrywać i będzie coraz lepiej. Jeszcze daleko do końca sezonu.
Pareikę bym posadził. Ostatnio kopał w trybuny ..............Bieszczad Jovanovic Bunoza Chavez Jaliens ............Wilk Sobolewski Małecki ....Garguła .......Kosowski ..............Boguski w II połowie: Chrapek Stolarski Szewczyk
Ostatnio edytowane przez DamianPrz : 04.03.2013 o godz. 09:38.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Bieszczad
Garguła nie zagra. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Meczowa osiemnastka na mecz 17. kolejki Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała:
Bramkrze: Sergiej Pareiko, Michał Miśkiewicz Obrońcy: Marko Jovanovič, Osman Chavez, Kew Jaliens, Gordan Bunoza, Łukasz Burliga, Michał Czekaj. Pomocnicy: Radosław Sobolewski, Cezary Wilk, Ivica Iliev, Michał Chrapek, Kamil Kosowski, Patryk Małecki, Paweł Stolarski, Daniel Brud. Napastnicy: Rafał Boguski, Daniel Sikorski. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
ta liga jest śmieszna. Gramy padakę a jednak jeśli dzisiaj wygramy będziemy tracić zaledwie 3 punkty do 6 miejsca. Jest więc o co walczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
A co daje to 6. miejsce ?
|
|