|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wg mnie każdy może podjąc decyzję samodzielnie i niech nikt nie słucha napinaczy internetowych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
ale my nie protestujemy dlatego bo nie ma mistrzostwa i pilkarze zle graja. grajki moga byc nawet w a -klasie byle byla normalnosc na trybunach, nie moze byc tak ze kibic stojacy na schodach podczas meczu jest scigany listem gonczym i mu ABW wpada do mieszkania, a to poczatek dluuuuugiej listy.. jak sobie damy napluc na glowe i nic z tym nie zrobimy to bedzie coraz gorzej, dosc tego. nie jestesmy Odra Wodzislaw, tylko Wisla Krakow i zadne .......one klakiery z zarzadu co z Wisla maja tyle wspolnego co im wplynie na konto miesiecznie nie beda pluc nam na twarz. a jak ktoregos z nich ciagnie do ubeckich metod to niech zmienia profesje i spierdalaja z tego kraju najlepiej.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 06.02.2013 o godz. 19:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
jeśli kończy wam sie KK, doliczcie 10zł na wymiane.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
To chyba zart ? Jak konczy mi sie waznosc karty platniczej/kredytowej to dostaje nowa od banku bo w ich interesie jest zebym tej karty uzywal. Niech spierdalaja z takim podejsciem. Kawal plastiku nie kostuje 10 zl. Wyrabialem juz 3 rozne KK na Wisle i wiecej nie bede - poczekam na zmiane w tej glupiej ustawie kiedy bedzie mozna na mecze wchodzic jak na kazda inna impreze albo na mecze w europejskich pucharach.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
tez mi sie tak wydaje, no ale po raz kolejny staliśmy sie ofiarami strategii pt "obiecajmy A zróbmy B"
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ciekawe czy chociaż wzór zmienią, żeby to chociaż jakiś cel kolekcjonerski miało. I nie mówie tu o samym napisie ,,Karta Kibica 2011".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Wzór taki sam, zdjęcie też zmieniają tylko datę. A... i jeszcze blankiecik musisz wypełnić. Żenada.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
I to ,,Karta Kibica 2011" też jest?
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jasno i wyraźnie było powiedziane, że przedłużenie ważności karty będzie bezpłatne a teraz znowu 10 zeta żądają? Buractwo i złodziejstwo, trzeba będzie mecze u Wiślaków oglądać.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Macie to gdzieś w internecie albo na tej karteczce co się dostawało (ja już niestety moją zgubiłem) bo może się będzie można na to jakoś powołać.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z oficjalnej:
Cytat:
I oczywiście pisze "Karta kibica 2011" ![]()
Ostatnio edytowane przez Coglin : 07.02.2013 o godz. 19:50.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Cytat:
Wieczorem będzie relacja ze spotkania z zarządem, dlatego najlepiej wstrzymać się z zakupem karnetu minimum do wieczora.
Ostatnio edytowane przez R33 : 08.02.2013 o godz. 13:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Byłem dziś zakupić karnety i ładne pustki. Jak sprzedadzą z 4 tysiące karnetów to będzie sukces.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
No to się nauczą, że wojna z kibicami nie popłaca. Teraz wielu nie ma już zaufania, że teraz właśnie będzie już cacy i woli nie ryzykować. Jak będzie szedł na mecz to kupi bilet bo to jest bezpieczniejsze niż wywalenie kasy z góry za cały sezon. Może sie tak okazać, że znowu po paru meczach jakiś zakaz się pojawi bo bedzie na to polityczne zamówienie.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2012
Offline |
|
![]()
Wielu ludzi ma marzenia i ja też należe do nich
Chociaż różnią się od innych to ich zawsze będę bronił Bo są tylko moje i to ja jestem ich autorem Kreatorem wszystkich marzeń, które są tylko moje Zawsze będą, to wiem na pewno, że nie zniknął Że te myśli nigdy nie zamilknął Będą żywe w nas, będą lśnić przez cały czas
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nic dziwnego, że pustki w kasach, bo to jest efekt tego, że karnety można kupować przez internet. Większość ludzi na pewno korzysta z tej opcji i to się przekłada na mniejszy ruch w kasach. Jasne, że na pewno klub nie sprzeda rekordowej ilości karnetów, bo nie każdy ma ochotę płacić za oglądanie parodii futbolu. Mam nadzieję, że wynik sprzedaży nie będzie gorszy niż w zeszłej rundzie. Choć promocje i zniżki lojalnościowe, które nasz klub wprowadza wcale nie zachęcają do zakupu karnetu. Marketing wciąż kuleje, ale to żadna nowość.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
A, że chodzą na Wisłę od zawsze sprawa wyników, Bednarz czy obecna kadra to sprawa drugorzędna. Pikniki i tak w swojej większości nie kupowały karnetów. Od lat sprzedaż na Wiśle karnetów była w granicach 10 tys. (+ /- 2 tys.) a reszta to bilety. |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2012
Offline |
|
|
Do sprzedania dwa karnety sektor A22. Cena 120 zł. Pisać PW
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
ja prawie zawsze kupowałem karnet nie chcąc stac w kolejkach. Ale teraz nie kupuje, wole kupowac online na te mecze na które pójdę. Dodatkowo nie bedzie takiej sytuacji jak w zeszłą rundę, jak przyjechali znajomi z innego miasta i chciałem ich zabrać na mecz, ale ponieważ miałem karnet na C to nie dało rady zmienic (dokupić) innego miejsca na stadionie a chciałem ich zabrać na E.
![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Karnetów poszło podobno ok 1000 szt. jak na razie.
![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Jeżeli to prawda to nie ma co się znowu tak dziwić, do ostatnich dni niewyjaśniona sytuacja z dopingiem na trybunach, protest na ostatnich meczach rundy jesiennej i gra piłkarzy w sparingach oraz w meczu z Bełchatowem na pewno nie zachęcała do zakupu jak to miało miejsce w poprzednich latach gdzie klub zawsze sprzedawał około 10 tys. karnetów na sezon ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 26.02.2013 o godz. 23:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2012
Offline |
|
|
Do sprzedania dwa karnety A22. Cena: 100 zł Kom: 503 347 620
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Czy wiadomo w końcu ile karnetów poszło
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mógłby ktoś porobić screeny z sektorów jeśli chodzi o zakupione karnety? Z ciekawości bym sobie podliczył.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|