|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
[QUOTE=hubert.fan;1297296]A ja się dogrzebałem do oryginału i na twoim miejscu wytłuściłbym bardziej to:
13. Ze względu na cel przyjęty przez Komisję uznała ona, że jej praca nie wymaga badania miejsca katastrofy, ani badania wraku. Do ustalenia przyczyn wystarczyło badanie trajektorii lotu do zderzenia z brzozą. Mimo to Komisja oglądała szczątki samolotu i wykonała szereg zdjęć zarówno wraku samolotu jak i terenu katastrofy. 14. Komisja uznała jednak, że lepsze jakościowo są zdjęcia pana Sergiusza Amielina mieszkającego w Smoleńsku i wykorzystała w raporcie szereg zdjęć wykonanych przez niego. Jeżeli to co wytłuściłem powyżej uważasz za nic i takie zaniedbania przez Komisję która bada i ma wyjaśnić przyczynę katastrofy się mogą zdarzyć to nie mamy o czym rozmawiać ...[/QU 13. Cel komisji: wyjasnienie przyczyn katastrofy... 14. "szereg zdjec" co nie oznacza, że nie wyklorzystała swoich i ze wykorzystała tylko zdjecia tego Amielina...Po prostu facet stał w innym miejscu, w konkretnych okolicznosciach widocznie w lepszym miejscu...nie mam z tym problemu szczerze mówiac. Nie nie uwazam za nic ale akurat dla mnie cel Komisji Badania Wypadków Lotniczych jest jasny... |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|