The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.01.2013, 19:00
Jazon napisał(a):Wyświetl post
Ja nie mam pretensji do Szpilki i jego promotorów, że do tej pory dawali mu bumów. Szpilka jest jeszcze młody, uczy się, zbiera doświadczenie, to normalne, że na tym etapie kariery tak się śrubuje rekord.
Ale no właśnie - gdzie Szpilka, a gdzie Adamek!
Pierwszy to młody zdolny prospekt, drugi to doświadczony wyjadacz, były mistrz świata 2 kategorii wagowych i zdobywca pasa magazynu Ring, niedawny pretendent do pasa wagi ciężkiej i walczący od 2 lat z czołówką tej kategorii. Jak ktoś twierdzi, że Szpilka obiłby Adamka, to mi się śmiać chce.
Czołówką? Dla mnie czołówka to Haye, Powietkin, Czagajew, Wałujew, Pulev, Chisora, Wach... Poza -oczywiście Kliczko- tylko Areola jest gdziekolwiek klasyfikowany, więc owszem przeciwnicy dużo mocniejsi niż Ci Szpilki, ale żeby nazwać ich czołówką, to trzeba by mocno rozszerzyć to pojęcie..

PS. Zachowanie Szpili jak dla mnie inspirowane marketingiem gali, nawet z takim eventem cięzko im będzie kogoś nakłonić na wydatek 40 złotych na PPV..
[][][][]> T S W <[][][][]
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów