The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Sialalalala
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.10.2012, 22:43
probierz miał za nich solidnie przepracować okres przygotowawczy ? zresztą nie wiem o kim mowa głowacki to dziad ledwo się rusza garguła ostatnio biegał w bełchatowie podobnie jak boguski (kontuzja za kontuzją) iliev normalnie dawał radę 45 minut teraz widac 15 i odcinka, genkov jak miał biegać leżąc ? wilk walczył jak zawsze i chuja z tego bylo jak zawsze, chrapek nadrabiał za tych nierobów i emerytów i skończył w 60 minucie ze skórczami
Odpowiedz cytując
ooona
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 05.10.2012, 22:46
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Tak, stworzyliśmy sobie wiele sytuacji z gry i w wielu sytuacjach kręciliśmy obroną Legii.
To ja chyba oglądałam inny mecz
Odpowiedz cytując
madziar
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 05.10.2012, 22:47
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Zastanawiąjące jest tragiczne wręcz przygotowanie kondycyjno-szybkościowe. Piłkarze jacy są każdy widzi - kibice powinni jednak spojrzeć też w stronę trenera, który za taką katastrofalną formę odpowiada. pod wodza Probierza cofnęliśmy się w rozwoju, ten gość spartolił wszystko co można było. Dziwię się tylko wielu użytkownikom, że nabierają się na jakieś żałosne sztuczki "weszło"...
Co Ty masz z tym "weszlo"? jestes z konkurencji czy jak? a moze wrecz odwrotnie? Chcesz powiedziec ze Boguski nie umie podac pilki na 5m bo jest zle przygotowany? Chcesz powiedziec ze cala nasza 4 obroncow stoi w polu karnym i patrzy jak ciele na pilke i nawet nie drgnie bo sa zle przygotowani? To Cie zmartwie ale tak nie jest... I nie wnikam czy sa przygotowani czy nie ale oni sa po prostu bez umiejetnosci a co gorsze bez ambicji jakiejkolwiek...
Chociaz dzisiejsze pady Genkova to faktycznie moze byc oznaka zlego przygotowania
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 05.10.2012, 22:48
Na goraco z autokaru - nie mamy pół napastnika, Genkov jest cieniem samego siebie, rożnica klas w stounku do Ljuboi gigantyczna. Gdybysmy mieli takiego zawodnika w przodzie jak legia może by skończyło się inaczej.

Na plus na pewno Garguła i szczególnie Chrapek - szkoda że nie został przygotowany do sezonu dobrze, bo do 60 min absolutna profesura z elementami finezji (piętka do Meliksona). Na tego chlopaka wartoni trzeba stawiac. Walczyl za trzech.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Stary 05.10.2012, 22:49
fialo napisał(a):Wyświetl post
Na goraco z autokaru - nie mamy pół napastnika, Genkov jest cieniem samego siebie, rożnica klas w stounku do Ljuboi gigantyczna. Gdybysmy mieli takiego zawodnika w przodzie jak legia może by skończyło się inaczej.

Na plus na pewno Garguła i szczególnie Chrapek - szkoda że nie został przygotowany do sezonu dobrze, bo do 60 min absolutna profesura z elementami finezji (piętka do Meliksona). Na tego chlopaka wartoni trzeba stawiac. Walczyl za trzech.
Garguła rozumiem cos na styl obraniaka w drużynie o nazwie "polska" do stałych fragmentów gry ? no chyba że zaplusował u producenta gumy do żucia więcej plusów niema
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 05.10.2012, 22:50
fatalnie to wygląda. Niby coś tam próbowali ale sil brak,bo pomysł jakiś był. Marny ale jednak, co jest progresem w stosunku do wcześniejszych kopanin.

W tym zespole nie ma ducha. Bełchatów jest na ostatnim miejscu a gra przyjemniej dla oka i widać, że jest tam drużyna. u nas nie ma nic. W dalszym ciągu nie widzę zespołu, który moglibyśmy pokonać w lidze a powiedzmy sobie szczerze, pisze to serio, aby się utrzymać jednak trzeba coś wygrywać i remisować chociaż. Może Kulawik jakoś ich odbuduje, bo póki co jest źle. Bardzo źle. Ten zespół potencjał ma dużo większy niż prezentuje ale co tego jak nie prezentuje tego w ogóle.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 05.10.2012, 22:56
Sialalalala napisał(a):Wyświetl post
probierz miał za nich solidnie przepracować okres przygotowawczy ? zresztą nie wiem o kim mowa głowacki to dziad ledwo się rusza garguła ostatnio biegał w bełchatowie podobnie jak boguski (kontuzja za kontuzją) iliev normalnie dawał radę 45 minut teraz widac 15 i odcinka, genkov jak miał biegać leżąc ? wilk walczył jak zawsze i chuja z tego bylo jak zawsze, chrapek nadrabiał za tych nierobów i emerytów i skończył w 60 minucie ze skórczami
Bo oczywiście piłkarze podczas okresów przygotowawczych pracują sobie wg własnego "widzimisię"...
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.10.2012, 22:57
irman napisał(a):Wyświetl post
O Genkowie nie można pisać że gra słabo bo nie ma podań. On jest zwykle do tych podań spóźniony lub źle ustawiony. Niesamowicie irytujące jest to jego ciągłe wywracanie się, symulowanie, pretensje do sędziów. O tym, żeby minąć z piłką jakiegoś obrońcę nie ma mowy. Mamy pół napastnika.
Myślałem, że tylko ja go uważam za "pół napastnika" Owszem, może Bułgar i ma swoje atuty, ale nawet za Brożkiem może piłki nosić.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 05.10.2012, 22:59
Marszałek, zgadzam się w 100%. Z Jagiellonią cholernie ważny mecz bo potem będzie bardzo ciężko o punkty: Widzew (W), Lech (D), Korona (W) z którymi nawet w tzw. dobrych czasach grało nam się wyjątkowo trudno.

Kużwa... Cholernie brakuje Bitona... Nawet tego Diaza brakuje, którego nie znosiłem.

Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego Kulawik nie zmienił Wilka na Jaliensa? Przecież druga żółta i mogła być parę minut wcześniej...
Ostatnio edytowane przez thechris : 05.10.2012 o godz. 23:02.
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Stary 05.10.2012, 23:01
Bo oczywiście piłkarze podczas okresów przygotowawczych pracują sobie wg własnego "widzimisię"...
odpuśc sobie, nudny jesteś z tym Probierzem.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 05.10.2012, 23:04
odpuśc sobie, nudny jesteś z tym Probierzem.
Mógłbym to samo powiedzieć o Tobie odnośnie piłkarzy... Ja zdaje sobie sprawę, że mamy ich co rok coraz gorszych - widzę też jednak, że zespół wygląda jakby przygotowywał ich laik a nie trener. Nie pamiętam tak słabej fizycznie Wisły.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 05.10.2012, 23:06
bedac dziennikarzem zrobuilbym taki naglowek : " beznadziejna legia wygrywa z KATASTROFALNA WISLA " ..... niezly poczatek - ale to charakteryzuje druzyny ktore wypruwaja sie w pierwszych 15 minutach i potem daja sie punktowac jak leszcze ....ladna bramka kolesia ktorego nikt w Wisle nie chce- choc poza bramka nic za wiele nie piokazal .... dominacja- a raczej staranie si dominowac naprawde slabej legii nad jeszcze gorsza Wiisla - 2 bramki legii, ktora strzela te bramki w sytuacjach gdzie nawet juniorzy zakonczyliby je duzo - duzo wczesniej - co do zawodnikow - Pareiko - bez minusow- wpuscil to co mial wpuscic- jedna kapitalna obrona- ale po prostu slaba legia nie zmuszala go do wielkiego wysilku ....Glowa - wg. mnie tragedia - zero zwrotnosci - szybkosci - nie mam pojecia co sie stalo z moim dawnym idolem - a zawsze myslalem ze bramkarz i stoper sa jak wino .... Fredriksen ? zauwazyliscie ze cala II polowa byla toczona po jego stronie ? hmmm ...ciekawe dlaczego ....o dziwo nienajgorszy byl dzis Michal Czekaj - Gula - oprocz bramki ( choc chwala mu za przepiekna bramke ) nic nie zagral - Melex ..? sory- ale na te jego zamachy juz nikt sie nie nabiera -poza tym to cien zawodnika sprzed roku ...celnosc strzalow w bramke niesamowita ... - ale jaka liga- taka gwiazda - Iliev slabiutko i bezplciowo - czyli standard - Chrapek ? 2-3 zagrania nie robia kolesiowi niestety dobrego meczu - Wilk - obledny rycerz ( jak zwykle ) biega z jezykiem na wierzchu - tylko p oco nadrabia kondycja i bezsensownya utrata energi swoja slabosc techniczno- pilkarska - cz. kartka wisiala w powietrzu - choc mialem nadziej ze dostanie ja za cos powaznego a nie frajerskie zagranie reka - Boguski ---hmmm ....to tylko koszulka biegajaca po boisku ....Genkov no sory- ale jak mi ktos napisze ze slaby Pawel Brozek nie pasuje do Wisly- to co robi w niej ten surowy koles sorki panowie i pane ale dla mnie Genkov choc sympatyczny koles to mega drewniany zawodnik - bez zadnego pomyslu na gre - i bez wiekszych umiejetnosci pilkarskich ( kiks ponad bramka - po co prawd spalonym- dobitnie t pokazal) ...podsumowujac : jesli to jest polskie "El Clasico " to jestem po raz kolejny zalamany ....i ta gra na glupie wybijanki do przodu - do nikogo - do ewentualnie osamotnionego - surowego technicznie _ Genkova ...juz tak Wisla graala za Skorzy .....legi ten mecz wygrala tym ze grala pilka- a nie wybijala jak Wislacy zazwyczaj na oslep - na strate pilki - ..nieststy ten chaos trwa juz 2 rok ...i konca nie widac ....mysle ze to najmniejszy wymiar kary ....szkoda tylko ze od tak naprawde 9wg .mnie) dzisiaj slabej legii ...... apropo pana sedziego - wg mnie troche za duzo NIEodgwizdal fauli legii na wislakach - i za bardzo byl na AUŁA ze storny - - JAK BOLI - zes trony gospodarzy - ale nie sadze zeby mialo to cos wspolnego z wynikiem i przebiegiem meczu - ...ogolnie mnie dzis legia zaskoczyla swoaja slaboscia - bo pomimo ze wygrala z mega slaba wisla - lub jak kto woli - ze zlepkiem przypadkowych osob w barwach Wisly - to spodziewalem si troche wiecej .....
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 05.10.2012 o godz. 23:16.
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Stary 05.10.2012, 23:07
może dla tego, że część jest emerytami, dodatkowo nie chce im sie biegać na cięzkie treningi odpowiadają buntem, te wszystkie obozy przygotowwcze traktuja jak wakacje
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 05.10.2012, 23:08
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Nie porównuje trenerów tylko zachowanie piłkarzy wobec trenerów. Bez znaczenia jest fakt że Probierz jest słaby a Petrescu nie.

Czytaj ze zrozumieniem bo to nawet śmieszne nie jest jak odpowiadasz na posta i nie wiesz o czym piszesz
Śmieszne jest że sam nie wiesz co piszesz, albo piszesz bzdury. Wywalenie dobrego trenera jak Perescu jest złe, a złego jak Probierz dobre , jak nie widzisz różnicy, to nie mam pytań. A to czy szatnia miała wpływ na zwolnienie Michałka-bufona, to ja akurat wątpię, ot słaby trener i poleciał, z Petrescu była inna historia, kto chce niech wierzy w spiskowe teorie weszło odnośnie Probierza, mnie nie przekonują.
Ostatnio edytowane przez milosz : 05.10.2012 o godz. 23:14.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 05.10.2012, 23:11
może dla tego, że część jest emerytami, dodatkowo nie chce im sie biegać na cięzkie treningi odpowiadają buntem, te wszystkie obozy przygotowwcze traktuja jak wakacje
Część jest emerytami - ok. Jednak w jakieś bunty bo są ciężkie treningi po prostu nie wierzę.
Odpowiedz cytując
madziar
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 05.10.2012, 23:26
Część jest emerytami - ok. Jednak w jakieś bunty bo są ciężkie treningi po prostu nie wierzę.
a mozesz to chociaz uargumentowac czy nie wierzysz bo jestes po prostu nie wierzacy w nic i koniec?
Bo jesli chodzi o bunt to ciezko nie wierzyc gdyz takie rzeczy sie nie dziejaa u nas pierwszy raz... A tym bardziej bolesny i glosny raz bo okazuje sie ze zwolniony przez pilkarzy trener mial racje a nie oni sami... i trener prezentowal sie w LM a nasze gwiazdy w GK... Pozatym za nim weszlo cokolwiek napisalo jzu wczesniej byly takowe pogloski ze chyba z MP nie wszystkim po drodze.. zreszta po obserwacjach dla zwyklego kibica rowniez...
no i ostatni najwazniejszy argument ze juz od jakiegos czasu jakikolwiek wysilek dla pilkarzy poza noszeniem reklamowek z ciuchami jest wielkim wyczynem i konczy sie wielka bulwersacja...
Wiec napisze ze ciezko uwirrzyc ale w to ze nie sa leniami i ze posiadaja jakakolwiek ambicje... Ambicje sportowa oczywscie bo ambicje zeby kasa sie zgadzala to maja az nad to;/
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 05.10.2012, 23:38
Jest chujowo ,ale stabilnie- jakze trafne hasło

generalnie moze oni mysleli ze pobiegaja szybciej pierwsze 15 minut i juz bedzie lajt? bo niezabrdzo rozumiem
umieja gra czy nie?

tzn plan byl 15 minut gramy ,reszte opierdalmy ?bo nie wiem o co kaman

zdrugiej strony 2 gole fuksem ,to moze podlamac..

niewiem dokad to zmierza,dzis mecz nam nic nie odpowiedzial ,ale widac ze oni cos tam jednak potrafia.

P.S Cvetan wez sie przezuc na jakies tekwondo czy inne karete ,padac na glebe juz doskonale potrafisz.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 05.10.2012 o godz. 23:40.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 05.10.2012, 23:51
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
....a... Może mi ktoś powiedzieć, czemu wszystkie nasze ostatnie "zakupy", wyglądają jakby ich dorzucali do BravoSport za 5,50? Jakby był taki koszyk z "tanimi piłkarzami" jak w supermarketach z kiepskimi filmami na DVD za 9,90, to tam byśmy znaleźli 3/4 z nich....
Raczej - w koszu obok. Tym na śmieci.
Nasz etatowy obrońca Frederiksen szykował się już na turniej bezrobotnych piłkarzy, kiedy jego menedżer ząłatwił mu testy w Wiśle.

Tak jak napisał Kominek: nie było w.......u. Po meczu z Piastem - kto by się spodziewał?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.10.2012 o godz. 23:54.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 06.10.2012, 00:25
Jest dobrze. Zagłębie, Bełchatów czy Podbeskidzie gra taką pytę że nawet my wyglądamy ok.
W tym sezonie nie polecimy

Co do piłkarzy ... ktoś już napisał - jak goście po kilku kolejkach oddychają rękawami w połowie meczu to znaczy że ktoś coś nieźle spierd.....
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 06.10.2012, 01:39
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Jest dobrze. Zagłębie, Bełchatów czy Podbeskidzie gra taką pytę że nawet my wyglądamy ok.
W tym sezonie nie polecimy

Co do piłkarzy ... ktoś już napisał - jak goście po kilku kolejkach oddychają rękawami w połowie meczu to znaczy że ktoś coś nieźle spierd.....
Czyli okazuje się że Bahr nie taki zły był . Piłkarze Polonii jakoś nie narzekają na przygotowanie fizyczne, bo tego w ogóle nie mieli
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 06.10.2012 o godz. 01:55.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Krolik
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 06.10.2012, 04:34
Sensacyjna Informacja z Warszawy ...... GENKOV WSTAŁ Z MURAWY stadionu przy Łazienkowskiej.....
Jak długo na Wawelu .............

Od: 06.2012

Stary 06.10.2012, 04:55
michu-k napisał(a):Wyświetl post
Co Ty możesz wiedzieć.
Ja mam dla ciebie ciekawą propozycję rozmowy o piłkarzach, o ile będziesz na tyle odważny, żeby pogadać na żywo.
Odpowiedz cytując
uzytkownik_forum
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 06.10.2012, 06:15
Mnie najbardziej podoba się nasz schemat rozgrywania kontry rozpoczynanej od bramkarza. W tym meczu było kilka takich momentów, a jeden mi szczególnie utkwił w pamięci. Pareiko ma piłkę w rękach, i dzida do przodu w lewy sektor boisku, gdzie o górną piłkę ma walczyć Cwetan "Gleba" Genkov. Efekt znamy, z kontrą sunie Legia, szczęśliwie piłka znów trafia do naszego bramkarza. I co ? I replay, czyli ....a z furkotem do przodu, na lewo, gdzie o drut kolczasty położony specjalnie dla Niego potyka się Genkov...Miazga. Czy oni nie czują, że coś się nie klei, i można taką akcje rozegrać inaczej niż waląc piły na osamotnionego gracza, który ma wyrażny problem z utrzymaniem równowagi, a nie z utrzymaniem się przy piłce ?
Odpowiedz cytując
Karamazow
Senior Member

Stary 06.10.2012, 06:53
thechris napisał(a):Wyświetl post
Marszałek, zgadzam się w 100%. Z Jagiellonią cholernie ważny mecz bo potem będzie bardzo ciężko o punkty: Widzew (W), Lech (D), Korona (W) z którymi nawet w tzw. dobrych czasach grało nam się wyjątkowo trudno.

Kużwa... Cholernie brakuje Bitona... Nawet tego Diaza brakuje, którego nie znosiłem.

Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego Kulawik nie zmienił Wilka na Jaliensa? Przecież druga żółta i mogła być parę minut wcześniej...
Diaz na środku obrony czy też pomocy zawsze wyglądał przyzwoicie a w dodatku w porównaniu do naszych obecnych gwiazdeczek nigdy nie przechodził obok meczu za co miał u mnie zawsze szacunek mimo momentami katastrofalnej gry na boku obrony.Tak się teraz zastanawiam po kiego chuja pozbyliśmy się Paljicia skoro w klubie wiadomo było, że nas nie stać na lepszego grajka na lewą obronę? To już nie lepiej było zostawić sprawdzonego piłkarza niż ściągać Duńczyka z turnieju dla bezrobotnych? Powiedziałbym, że polityka naszego klubu leży i kwiczy, ale my chyba nie mamy żadnej polityki.
...And Justice For All
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 06.10.2012, 07:30
3120c napisał(a):Wyświetl post
Ja mam dla ciebie ciekawą propozycję rozmowy o piłkarzach, o ile będziesz na tyle odważny, żeby pogadać na żywo.
Wybacz, ale jestem na tyle zajętym poważnymi sprawami człowiekiem, że na pierdoły i poświęcanie swojego cennego czasu pierwszemu lepszemu, zupełnie anonimowemu w dodatku, najzwyklej nie mam czasu.

Pierwsze 15 minut wczorajszego meczu pokazało, że drużyna może- jeśli chce. Problem tylko aby chciała częściej i nie 15 a 90 minut. I to problem Kulawika, ale czas działa na jego korzyść. Mecz z Jagą będzie ciężki, ale najlepszy na przełamanie. Kiedy jak nie wtedy?
Ostatnio edytowane przez michu-k : 06.10.2012 o godz. 07:37.
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 06.10.2012, 07:47
Patrzę na tego Frederiksena, patrzę na tego drugiego skrajnego obrońcę i nie wierze,że oni w Wiśle graja. pomyśleć, ze na takiego Baszcza czy Nikolę czasami się psioczyło.
Czas spokornieć panowie, czas chwały minął, moze kiedyś będzie lepiej.
Ostatnio edytowane przez yoda79 : 06.10.2012 o godz. 09:02.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 06.10.2012, 07:56
madziar napisał(a):Wyświetl post
Co Ty masz z tym "weszlo"? jestes z konkurencji czy jak? a moze wrecz odwrotnie? Chcesz powiedziec ze Boguski nie umie podac pilki na 5m bo jest zle przygotowany? Chcesz powiedziec ze cala nasza 4 obroncow stoi w polu karnym i patrzy jak ciele na pilke i nawet nie drgnie bo sa zle przygotowani? To Cie zmartwie ale tak nie jest... I nie wnikam czy sa przygotowani czy nie ale oni sa po prostu bez umiejetnosci a co gorsze bez ambicji jakiejkolwiek...
Chociaz dzisiejsze pady Genkova to faktycznie moze byc oznaka zlego przygotowania
Kolega Serek.c2 dobrze ci napisal.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Stary 06.10.2012, 08:17
gdyby to był pierwszy raz to bym zrozumiał ale oni mają już w tym doświadczenie
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 06.10.2012, 08:23
A mnie brakowało powrotów Garguły i Ilieva w swoje pole karne w sytuacjach bramkowych przez co brakło krycia strzelca obu bramek.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 06.10.2012, 08:59
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
....a... Może mi ktoś powiedzieć, czemu wszystkie nasze ostatnie "zakupy", wyglądają jakby ich dorzucali do BravoSport za 5,50? Jakby był taki koszyk z "tanimi piłkarzami" jak w supermarketach z kiepskimi filmami na DVD za 9,90, to tam byśmy znaleźli 3/4 z nich....
Moze ma to zwiazek ze za te transfery odpowiada pewien Lysy Spec,
ktory wczesnei zaslynal wymiana Kosy na Lobo, sciagnieciem Matusiaka, Beto czy Garguly?
Skoro jego pierwsza decyzja bylo zaoranie skautingu, sam kontaktow i weidzy nie ma wcale to zbiera darmowy szrot ( tak jak broni taki Frederiksen to polowa uzytkownikow forum bylaby w stanie grac)
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów