The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego?
Tak 98 28,00%
Nie 98 28,00%
Tu nawet Mourinho nie pomoże... 154 44,00%
Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
STARY WIŚLAK
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.09.2012, 12:23
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Pesymiści i wieczni malkontenci najlepiej niech nie czytaje tego posta .

Kolejne spotkania pokażą czy Probierz wyciąga wnioski , podchodzę do ostatnich wyników ze spokojem bo i widzę światełko w tunelu , jak będziemy grać w następnych spotkaniach tak jak w pierwszych 20 minutach 2 połowy + wymienimy bezmyślnego Chaveza (najlepiej na Bunozę ), wyleczy się na dobre Jovanovic oraz , a raczej przede wszystkim będzie grał Melikson to jeszcze nie jednego rywala położymy na łopatki w tym sezonie.

Choć po Poloni byłem smutny po porażce , to postawa Szewczyka i Chrapka wlała we mnie optymizm , że młodzi potrafią wejść i wziąć na swoje barki odpowiedzialność za gre i wynik . Będziemy mieli z nich jeszcze wiele pociechy i już teraz podpisałbym z nimi długotelnie kontrakty . Wokół nich powinniśmy budować Wisłe na następne lata .

Płakać po porażce z Polonia nie zamierzam . 4 lata temu przegraliśmy z Lechem 1-4 u siebie w podobnym momencie sezonu i jakos nie przeszkodziło nam to wygrać mistrzostwa ( głupi przykład ale zawsze ) . Zadowoli mnie w tym sezonie miejsce na podium , ale historia pokazywała , że niektórzy za późno nas może skreślają.
A ja mimo wszystko przeczytałem...nie jestem pesymistą ani malkontentem.

Co ma być to będzie bo z WISEŁKĄ ZAWSZE BĘDĘ!!!

Również płakać nie będę choć otwarcie sezonu mamy słabe jak nigdy.

Nie czekam też na cuda aczkolwiek podium uradowałoby moje i większości normalnych serce.

Ale do końca sezonu jeszcze 27 kolejek...wszystko się może zdarzyć...każdy też wie, że w obecnej sytuacji kadrowo finansowej wielkiego hurra optymizmu nie ma.

Trzeba ten kryzys przetrwać...ale jak FENIKS Z POPIOŁÓW wrócimy na szczyty tam gdzie nasze miejsce.
WISŁA KRAKÓW – MISTRZ POLSKI1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011…cdn.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów