|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
trochę w temacie
http://sport.interia.pl/plh/news-kib...ka,nId,2233682 Od jakiegoś czasu Bogusław Cupiał prowadzi klub tak że ten scenariusz ze Sanoka nie jest wykluczony
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 09.07.2016 o godz. 17:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Teraz coraz mniej mamy do spłacenia długów zewnętrznych z tamtego okresu. Chodzi o przegrane procesy wobec piłkarzy i Mandziary, Smudy, swego czasu zalegaliśmy z opłatami za wynajem stadionu czy prąd. Teraz jest wszystko w miarę regularnie regulowane. Nawet dług wewnętrzny, przed przekształceniem w akcje znacząco zmalał. Ale oczywiście, jest tragicznie bo nie przedłużyliśmy Messiego spod Kozienic i nic tylko spadek nas teraz czeka. Jest super? Nie, ale na pewno jesteśmy znacznie bezpieczniejsi niż dwa lata temu, kiedy wizja zaczynania od czwartej ligi (za zasługi!) była realna. W tym sezonie powinniśmy spokojnie awansować do ósemki bo tym razem mamy trenera na ławce. Do czasu zmiany właściciela nie ma co liczyć na wiele więcej (chyba że będzie żarło), ale wieszczenie nam akurat teraz upadłości jest tragikomiczne.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.07.2016 o godz. 02:20.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieję,że to nie Wojciechowski....dwóch inwesterów ciekawe czy coś z tego wyjdzie czy nie.....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
J.W. Construction Holding
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Dwóch zainteresowanych? Wystarczy jeden ale dobry
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zobaczymy jak to sie potoczy oby nowy boss byl rozsadny nikt nie oczekuje Bog wie czego tylko normalnosci.
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Tylko nie wojciechowski. Za 2-3 lata mu sie znudzi i podazymy droga widzewa, lks czy polonii
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
@nesta - to nie jest redaktor (kiedys pracowal tam, byl tez szefa Radia Krakow), a w 2013 byl przez 9 mscy v-ce prezesem Wisly, a obecnie jest głównym doradca Majchrowskiego ds sportu. Czy może duzo wiedziec? Po odejsciu z Wisly dlugo sie nie pojawial, dopiero jak Gaszynski zostal prezesem, to na kazdym meczu na lozy prezydneckiej byl (nie, Cupial tam rzadko wchodzi, siedzi w swojej loży), wiec owszem - moze duzo wiedzieć. Mogl to tez byc kontrolowany wyciek - zeby medialnie naglosnic i zeby tych 2 inwestorow faktycznie mialo swiadomosc ze sie bija miedzy soba Gorzej byc nie moze, JW napewno w jakis sposob tam to ogarnie.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Tam chyba każdy siedzi w swojej loży. Na meczu z Pogonią Gaszyński z Jankowskim i prezesem Ekstraklasy też sobie siedzieli w osobnej. Ma to pewnie związek z tym że ponoć Jankowski pracuje teraz w Ekstraklasie S.A.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Gaszyński jest zawsze bo musi bossowi swoją przydatność udowodnić a Jankowski znowu przyszedł bo poczuli że może być hajs i stołki skoro sprzedaż idzie
![]()
ZAWSZE NAD WAMI!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
||
Cytat:
Wytłumacz mi, dlaczego uważasz, że lepiej grać 5 sezonów w czwartej lidze, niż 5 sezonów czołówce ekstraklasy? Dlaczego? Znajdź mi jednego kibica Polonii/Widzewa/ŁKSu który by się nie chciał z nami zamienić sytuacja. Jednego. Wisła przy tych klubach wygląda jak milioner który ma kryzys finansowy i nie jest w stanie serwisować swojego mercedesa na czas. Polonia/ŁKS to jak biedaki które kupiły malucha na raty, ale zmieniają olej na czas.... Cytat:
Jest zupełnie odwrotnie niż to przedstawiacie - w Polsce mamy kilkaset klubów. Tylko 8-10 z nich jest w lepszej sytuacji niż my. Cała reszta ma dużo gorzej. Idź powiedz kibicowi Motoru Lublin, że chcesz się z nim zamienić, bo już gorzej być nie może... Będziesz organizował zrzutkę na koszenie trawy, to zapłaczesz za Cupiałem... ---- Oczywiście mam nadzieję, że przyjdzie ktoś normalny, nie Wojciechowski. W ogóle to paradoks i debilizm, że ktokolwiek gościa takiego jak JW uważa za lepszego właściciela niż Cupiał. Gości który utopił miliony, a nawet w wynikach nie zbliżył sie do Cupiała. Na dodatek prywatnie jest typowym nowobogackim idiotom... To tak jakby ktoś zaproponował wymianę Brożka za Grzegorza Kmiecika. Bo już najlepsze lata Paweł ma za sobą, Kmiecik gorszy być nie może... Otóż ....a może!
Ostatnio edytowane przez Konrad. : 19.07.2016 o godz. 12:26.
![]()
Ddf
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jedno co mnie cieszy w tej całej sprawie to brak głośnych przecieków.
W zasadzie wszystko układało by się w jedną całość. Tak na moje oko (przy czym to tylko i wyłącznie moja, nigdzie niepotwierdzona opinia) Cupiał zostawił Gaszyńskiego w TFK z jednym zadaniem: Pilotowania sprawy sprzedaży, być może prowadzenia wstępnych rozmów. Tym też tłumaczyłbym decyzje dotyczące zakazu generowania dodatkowych kosztów. Zakazu podpisywania jakichkolwiek umów z osobami prywatnymi (sprawa wykupu Wolskiego). |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Trwanie w dziadostwie (jak my od 5 lat) jest chyba gorsze..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jestem na 90% przekonany że to nie Wojciechowski. On lubi szum. Już by trąbił w Forebsach jak on to negocjuje przejecie Wisełki.
To raczej ktoś poważny. Inaczej tak długo nie trwałoby bezkrólewie prezesowskie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
Hmmmmm przecież było o tym głośno nawet na tym forum. ![]() http://life.forbes.pl/jozef-wojciech...03083,1,1.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Zobaczymy, oby ta ewentualna zmiana była #dobrązmianą |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Mi się wydaje, że Dunin coś wiedział dla tego podał się do dymisji
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Dunin chyba jako jeden z nielicznych miał swoje zdanie i znudziło mu się świecenie oczami przed kibicami/dziennikarzami. Takie moje odczucie, swoje też zrobił pamiętny fax
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ale to nie ma związku z planami / posunięciami związanymi ze sprzedażą klubu, tylko z bieżącą działalnością.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Bo nie wierzę, żeby Dunin się obraził o to, że jak będzie nowy właściciel (ewentualnie) to on nie będzie prezesem Rozwinąłem, tylko Twoją poprzednią myśl. (co mogło być przyczyną odejścia Dunina). ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Odpowiadałem na opinię, że "Dunin coś wiedział" (rozumiem, że chodzi o przejęcie klubu, w domyśle - przez kogoś niepożądanego) i "dlatego podał się do dymisji".
Co do reszty - wszystko się zgadza. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
cos jest na rzeczy czy to farmazon?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
jakies inne źródłą? Jak wiarygodny jest JK ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|