|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Wasilewski 32 lata Perquis 28 lat Murawski 31 lat Dudka 29 lat Obraniak 28 lat Kuba 27 lat To jest bardzo młoda kadra? Abstrahując już jak czystym idiotyzmem byłaby budowa kadry na przyszłe imprezy po przez olanie mistrzostw europy rozgrywanych u siebie. Ale ja już na tym forum czytałem, że należy odpuścić dwumecz z Liege żeby skupić się na tym, żeby awansować do pucharów w przyszłym sezonie więc mnie już nic nie zdziwi. PS. Porównaj sobie naszą średnią wieku ze średnią kadry niemieckiej. Potem jeszcze sobie uzmysłów, że tamta kadra to nie jest "etap budowy" tylko pełnoprawna kadra i wtedy mi odpowiedz na pytanie: "Naprawde uważasz, że to jest perpektywiczna kadra?"
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 19.06.2012 o godz. 23:06.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|