|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Ja, w przeciwieństwie do Ciebie, nie zwracam się do nikogo na forum osobiśce, jadąc mu od debilow, czy ciot. Nie piszę; "Jot, jesteś debilem", albo: "Jaro, jesteś debilem", albo "domin, jesteś debilem". ja, w przeciwieństwie do Ciebie, w latach 80-ych bylem na meczach, a Ciebie chyba jeszcze w planie nie było. Debile faktycznie zdarzali się zawsze, nawet wtedy, ale to był margines. A teraz jest odwrotnie. Normalni sa marginesem. Ale skończy się to. Bedzie jak w wielu krajach, gdzie hołotę odsunięto od stadionów. Masz bezterminowego bana. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
CIACH BAJERA ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Każdy słyszy to co chce i na co jest akurat zapotrzebowanie w zachodniej prasie. Aby się nie ośmieszyć BBC i inne media atakujące Polskę będą widzieć rasizm wszędzie gdzie tylko się da. Moralnośc i rzetelnosc dzisiejszych dziennikarzy jest mocno naciągana. Pamietam jak kilka lat temu konkurencyjna stacja nagrała dziennikarza ,który rozmawiał z protestującymi ludzmi pod ambasadą Rosyjską. Namowił ich aby weszli na teren ambasady bo będzie lepszy efekt i lepsze ujęcia. Dziennikarz wyleciał z pracy.Ksenofobia wobec Polaków jest bardzo mocna w Belgii i Holandii min. wystąpienia polityków nawołujących do niechęci wobec naszych rodaków czy to nie jest naganne ? Wyszukuje się jakieś incyndentalne zdarzenia ,których nigdzie i nikomu jeszcze nie udało sie uniknąć.
p.s. Rozumiem ,ze ci niezadowoleni kibice skandujący f**ck euro nie oglądną żadnego meczu.... bo inaczej byli by hipokrytami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
![]()
Piszesz, jakby policja biła niewiniątka dla zabawy - rozrywka taka i polityczna nagonka na "prawdziwych Polaków" ceniących tradycję itp. Nic nie piszesz o "kibicach", którzy np m.in. w trakcie meczu (jeszcze na starym stadionie) postanowili przejść z C na E do sektora gości w taki sposób, że tak długo kilku debili rzucało się (własnym organizmem) na siatkę, aż ją zerwało. Potem był "chrzest" pałą i gazem i wrócili dumni na C. Już "prawdziwi kibice", kumaci itp Normalni kibice to ludzie, którzy kibicują KLUBOWI SPORTOWEMU trzymając od sportu z daleka politykę, rasizmy itp. Inni to hołota, która wykorzysta każdy pretekst, żeby być "niepokorni i hardkorowi". Jak Dolha przyjechał do nas z Lechem to udało się bez bluzgów, tylko gwizdami, gościowi pokazać nasz stosunek do niego, przez resztę czasu dopingując Wisełkę. Pomyliły się niektórym rejony - stadion to miejsce sportowe, nie polityczne. Wiele osób na forum wkleja sobie hasła krytykujące GW, Komorowskiego, Tuska - czemu nie piszecie kogo popieracie. Czemu tylko "anty doping" (czasem chamski). Czym to się różni od śpiewania na Cracovii, na każdym meczu "Wisła to stara ...", obojętnie z kim grają.
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 08.06.2012 o godz. 13:50.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Każdy klub ma swoją historię. Często prawdziwych kibiców jakieś wyższe wartości trzymają przy klubie niż tylko przejściowe koniunkturalne sukcesy. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]() Nie wiem co chciałeś udowodnić tym postem. Jasne, że jak jest jakaś zadyma to i rykoszetem można dostać. Ale po co zadyma na zawodach sportowych W czasie Mistrzostw Świata we Francji byłem za granicą. Mecz Francja - Włochy oglądałem w knajpie - połowa Francuzów, połowa Włochów. Kibicowali swoim, śpiewali, krzyczeli. Po meczu wspólnie pili piwo i dyskutowali, kłócili się o niesłuszne decyzje sędziego itp. Nie było policji, gazu, pał, bójek, zadymy, polityki. Da się. |
||
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Szkoda że nie byłeś w Kopenhadze podczas ostatniego meczu między Danią a Szwecją (to było chyba podczas MŚ) - jak kilkaset osób się lało w centrum miasta bo w jednej z knajp jakiś Szwed krzyknął "Dania jest głupia" ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Można się oczywiście nimi tłumaczyć, że skoro oni to i my możemy (zaraz potem na meczu z np Śląskiem zaczniemy śpiewać kto jest Legia i co jej trzeba robić - w końcu na Kałuży tak robią). Możemy też nie równać do głupszych, ale to wymaga ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Traktowało się, traktuje i będzie traktować. I każdy, kto jedzie na wyjazd, musi się z tym liczyć. To nie wycieczka klasowa na Wawel więc nie rozumiem, skąd potem te płacze, że jeden z drugim dostał przez łeb.
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Powód: nie mam "ci"
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 08.06.2012 o godz. 21:08.
|
||
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Piszesz bzdury jakbyś jednak kiedyś dostał. Byle jaki wyjazd a nawet czasami u siebie można dostać rykoszetem stojąc w samym centrum sektora dla pikników. mniej internetu polecam! ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Po to, by można było wyrazić swoje zdanie - stadiony zawsze były oazą wolności słowa... Zapytaj starszych kolegów, może Ci co nieco poopowiadają. Uważasz, że nie powinno być polityki na stadionach? Spoko - szanuje Twoje zdanie. Większość z nas ma jednak inne poglądy na ten temat. Uszanuj to.
Poza tym jesteśmy na tych stadionach trochę dłużej niż "nowa fala kibicowania". |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|||
Słuchałeś chyba tylko niektórych "starszych kolegów". Operujesz domysłami, kolego. "Większość z nas", to znaczy z kogo i skąd wiesz "trochę dłużej niż ..." - przecież ty nie masz pojęcia ile mam lat, a co dopiero jak długo na Wisłę chodzę itp. Przestań podpierać się frazesami tylko napisz coś konkretnego.
Cytat:
Czasem przyjezdni kibice (część) sama prosi o takie traktowanie. Poza tym wśród policji i skorpionków też dużo debili ("prawdziwych fanatyków") |
||||
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Po to, że jeśli ktoś Ci daje w pysk, to nie przyjmujesz tego ze spokojem i dajesz się bić po mordzie nadal. Po to, że jak ktoś Ci pluje w gębę, to nie udajesz że do deszcz.
To nie kibice wprowadzili politykę na stadion. To politycy wpieprzyli się w środowisko kibiców z polityką. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Pozdrawiam. ![]()
Mialem za duzy podpis. Teraz nie bede mial w ogole.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Jeśli ban jest niezbędny to powinien go dać kto inny, a nie Ty. Bo bycie sędzią na własnym procesie zawsze pozostawi NIESMAK. Zastanów się nad tym. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Jot nie tylko mnie zwyzywał, ale zwracał się do innego użytkownika krkgiba per "smutne piz.dy" Jesli inny moderator zdejmie mu bana, nie będe miał nic naprzeciwko |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Ja myślę, ale to moje skromne zdanie i mam nadzieję że inni forumowicze to popierają, że jednak BANA powinien dać mu kto inny. Bo wiesz, że inny moderator nie ściągnie mu bana, bo podobno jest u Was taka zasada, że nie podważa się banów innych moderatorów. To tak jak dać mandat i powiedzieć: załatwiaj sobie jego anulacje. edit by FraMat: W przypadku Jot to nie był jednorazowy wyskok. Nie będe pisał do innych moderatorów ze skargą. Sam proponuję, że jesli inny moderator uzna, że Jot zachował sie OK, niech mu zdejmie bana
Ostatnio edytowane przez FraMat : 08.06.2012 o godz. 11:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Framat walcz z chamstwem i nie cofaj się.
Inni moderatorzy powinni cię poprzeć ..... Szacunek. ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|