The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.06.2012, 10:36
Jot napisał(a):Wyświetl post
Łżesz jak pies Są dowody, że było inaczej... sprzęt, agresja, w mediach nie było o tym słychać, bo nie było takiego przekazu medialnego jak dzisiaj. Za błazna dasz sobie ostrzeżenie albo bana? Miało nie być obrażania.

Skąd wiesz, że ktoś chciał wyładować swoje kompleksy? Twoja nadzieja ginie w realnym świecie, bo nie masz wiele do powiedzenia na stadionie
Teraz daj sobie ostrzeżenie debilu za wyzywanie innych od debili. Teraz wybiórczo będziesz traktował regulamin i mi dasz bana a sam będziesz cieszył ryja do monitora? Pewnie też usuniesz mój post, bo tak jest łatwiej

Rasistowskie zachowania to wymyśliliście sobie wy, smutne piz.dy, których jedynym zajęciem jest siedzenie przed komputerem i klepanie w klawiaturę. Nie macie co w domu robić, sracie we własne gniazdo, kur.wy dziennikarze czytają forum i tworzą ścierwo, co nazywacie "większość zachodnich mediów".

Tyle już było pisane, skoro obrażacie frajerze jeden z drugim przez internet ludzi działających na Wiśle - ustawcie się na Reymonta z nimi, albo na wyjeździe. Wtedy zobaczymy czy będziecie tacy cwani...
Ostrzegałem Cię.
Ja, w przeciwieństwie do Ciebie, nie zwracam się do nikogo na forum osobiśce, jadąc mu od debilow, czy ciot.
Nie piszę; "Jot, jesteś debilem", albo: "Jaro, jesteś debilem", albo "domin, jesteś debilem".
ja, w przeciwieństwie do Ciebie, w latach 80-ych bylem na meczach, a Ciebie chyba jeszcze w planie nie było. Debile faktycznie zdarzali się zawsze, nawet wtedy, ale to był margines. A teraz jest odwrotnie. Normalni sa marginesem.
Ale skończy się to. Bedzie jak w wielu krajach, gdzie hołotę odsunięto od stadionów.
Masz bezterminowego bana.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 08.06.2012, 10:41
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Ostrzegałem Cię.
Ja, w przeciwieństwie do Ciebie, nie zwracam się do nikogo na forum osobiśce, jadąc mu od debilow, czy ciot.
Nie piszę; "Jot, jesteś debilem", albo: "Jaro, jesteś debilem", albo "domin, jesteś debilem".
ja, w przeciwieństwie do Ciebie, w latach 80-ych bylem na meczach, a Ciebie chyba jeszcze w planie nie było. Debile faktycznie zdarzali się zawsze, nawet wtedy, ale to był margines. A teraz jest odwrotnie. Normalni sa marginesem.
Ale skończy się to. Bedzie jak w wielu krajach, gdzie hołotę odsunięto od stadionów.
Ale ogólnie piszesz o nas. Wiadomo do kogo pijesz, Ty jako moderator. Hołoty od stadionów nie odsuniecie ! Poprzez pisanie w internecie wam się to nie uda CIACH BAJERA !
Odpowiedz cytując
elliot_ness
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 08.06.2012, 11:23
Każdy słyszy to co chce i na co jest akurat zapotrzebowanie w zachodniej prasie. Aby się nie ośmieszyć BBC i inne media atakujące Polskę będą widzieć rasizm wszędzie gdzie tylko się da. Moralnośc i rzetelnosc dzisiejszych dziennikarzy jest mocno naciągana. Pamietam jak kilka lat temu konkurencyjna stacja nagrała dziennikarza ,który rozmawiał z protestującymi ludzmi pod ambasadą Rosyjską. Namowił ich aby weszli na teren ambasady bo będzie lepszy efekt i lepsze ujęcia. Dziennikarz wyleciał z pracy.Ksenofobia wobec Polaków jest bardzo mocna w Belgii i Holandii min. wystąpienia polityków nawołujących do niechęci wobec naszych rodaków czy to nie jest naganne ? Wyszukuje się jakieś incyndentalne zdarzenia ,których nigdzie i nikomu jeszcze nie udało sie uniknąć.

p.s. Rozumiem ,ze ci niezadowoleni kibice skandujący f**ck euro nie oglądną żadnego meczu.... bo inaczej byli by hipokrytami.
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 08.06.2012, 13:46
jaro1985r napisał(a):Wyświetl post
Ale ogólnie piszesz o nas. Wiadomo do kogo pijesz, Ty jako moderator. Hołoty od stadionów nie odsuniecie ! Poprzez pisanie w internecie wam się to nie uda CIACH BAJERA !
Cóż za samoświadomość
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
.....
A co do pozostałego zachowania - bo też je potępiasz - może po prostu na innych stadionach byli sami tzw. "normalni kibice", którzy na meczu nigdy nie byli - nie dostali gazem, pałką w twarz, nigdy nie byli traktowani jak bydło przez policjantów, ochroniarzy, rząd ..........
No tak, teraz wiem kto jest kibic, a kto piknik. Rozumiem, że "dostać gazem, pałą w twarz" to taki kibolski "chrzest"
Piszesz, jakby policja biła niewiniątka dla zabawy - rozrywka taka i polityczna nagonka na "prawdziwych Polaków" ceniących tradycję itp.
Nic nie piszesz o "kibicach", którzy np m.in. w trakcie meczu (jeszcze na starym stadionie) postanowili przejść z C na E do sektora gości w taki sposób, że tak długo kilku debili rzucało się (własnym organizmem) na siatkę, aż ją zerwało.
Potem był "chrzest" pałą i gazem i wrócili dumni na C. Już "prawdziwi kibice", kumaci itp
Normalni kibice to ludzie, którzy kibicują KLUBOWI SPORTOWEMU trzymając od sportu z daleka politykę, rasizmy itp.
Inni to hołota, która wykorzysta każdy pretekst, żeby być "niepokorni i hardkorowi".
Jak Dolha przyjechał do nas z Lechem to udało się bez bluzgów, tylko gwizdami, gościowi pokazać nasz stosunek do niego, przez resztę czasu dopingując Wisełkę.
Pomyliły się niektórym rejony - stadion to miejsce sportowe, nie polityczne.
Wiele osób na forum wkleja sobie hasła krytykujące GW, Komorowskiego, Tuska - czemu nie piszecie kogo popieracie. Czemu tylko "anty doping" (czasem chamski). Czym to się różni od śpiewania na Cracovii, na każdym meczu "Wisła to stara ...", obojętnie z kim grają.
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 08.06.2012 o godz. 13:50.
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 08.06.2012, 13:52
jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
C
Normalni kibice to ludzie, którzy kibicują KLUBOWI SPORTOWEMU trzymając od sportu z daleka politykę, rasizmy itp.
Inni to hołota, która wykorzysta każdy pretekst, żeby być "niepokorni i hardkorowi".
Ty jesteś totalnym ignorantem czy tylko udajesz?
Każdy klub ma swoją historię. Często prawdziwych kibiców jakieś wyższe wartości trzymają przy klubie niż tylko przejściowe koniunkturalne sukcesy.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Stary 08.06.2012, 14:12
Don Donson napisał(a):Wyświetl post
Ty jesteś totalnym ignorantem czy tylko udajesz?
Każdy klub ma swoją historię. Często prawdziwych kibiców jakieś wyższe wartości trzymają przy klubie niż tylko przejściowe koniunkturalne sukcesy.
Tak - lojalność wobec klubu, tradycja rodzinna kilku pokoleń. Nie musi być w to zamieszana polityka, nacjonalizm, rasizm itp.
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Piszesz bzdury jakbyś jednak kiedyś dostał.
Byle jaki wyjazd a nawet czasami u siebie można dostać rykoszetem stojąc w samym centrum sektora dla pikników.
mniej internetu polecam!
Wtedy zostaje się kibolem mimo woli
Nie wiem co chciałeś udowodnić tym postem. Jasne, że jak jest jakaś zadyma to i rykoszetem można dostać. Ale po co zadyma na zawodach sportowych
W czasie Mistrzostw Świata we Francji byłem za granicą. Mecz Francja - Włochy oglądałem w knajpie - połowa Francuzów, połowa Włochów. Kibicowali swoim, śpiewali, krzyczeli. Po meczu wspólnie pili piwo i dyskutowali, kłócili się o niesłuszne decyzje sędziego itp.
Nie było policji, gazu, pał, bójek, zadymy, polityki.
Da się.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 08.06.2012, 14:16
W czasie Mistrzostw Świata we Francji byłem za granicą. Mecz Francja - Włochy oglądałem w knajpie - połowa Francuzów, połowa Włochów. Kibicowali swoim, śpiewali, krzyczeli. Po meczu wspólnie pili piwo i dyskutowali, kłócili się o niesłuszne decyzje sędziego itp.
Nie było policji, gazu, pał, bójek, zadymy, polityki.
Da się.

Szkoda że nie byłeś w Kopenhadze podczas ostatniego meczu między Danią a Szwecją (to było chyba podczas MŚ) - jak kilkaset osób się lało w centrum miasta bo w jednej z knajp jakiś Szwed krzyknął "Dania jest głupia"
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Stary 08.06.2012, 14:19
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Szkoda że nie byłeś w Kopenhadze podczas ostatniego meczu między Danią a Szwecją (to było chyba podczas MŚ) - jak kilkaset osób się lało w centrum miasta bo w jednej z knajp jakiś Szwed krzyknął "Dania jest głupia"
Jak widać wszędzie debile się zdarzają.
Można się oczywiście nimi tłumaczyć, że skoro oni to i my możemy (zaraz potem na meczu z np Śląskiem zaczniemy śpiewać kto jest Legia i co jej trzeba robić - w końcu na Kałuży tak robią).
Możemy też nie równać do głupszych, ale to wymaga ...
Odpowiedz cytując
piotrek06
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 08.06.2012, 15:15
Tak - lojalność wobec klubu, tradycja rodzinna kilku pokoleń. Nie musi być w to zamieszana polityka, nacjonalizm, rasizm itp.
Wtedy zostaje się kibolem mimo woli
Nie wiem co chciałeś udowodnić tym postem. Jasne, że jak jest jakaś zadyma to i rykoszetem można dostać. Ale po co zadyma na zawodach sportowych
Przejedź się choć raz na wyjazd i zobacz jak sie zachowuje policja i skorpionki, bydło się lepiej traktuje niż kibiców gości

Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 08.06.2012, 15:41
piotrek06 napisał(a):Wyświetl post
Przejedź się choć raz na wyjazd i zobacz jak sie zachowuje policja i skorpionki, bydło się lepiej traktuje niż kibiców gości
Traktowało się, traktuje i będzie traktować. I każdy, kto jedzie na wyjazd, musi się z tym liczyć. To nie wycieczka klasowa na Wawel więc nie rozumiem, skąd potem te płacze, że jeden z drugim dostał przez łeb.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 08.06.2012, 20:55
Prawda jest taka, że każdy ma trochę brudu za uszami... i nie mów mi że policja i skorpionki się przypierd@lają bo wychodziłem ze Śląska ta sama bramą co "prawdziwi" i jakoś nic szczególnego według mnie się nie działo! To tak jakbyś się przypieprzył do mnie jakbym Ci morde obił po tym jak zwyzywałeś moją matke i siostrę!! Zdejmij czarne okulary... zanim każesz innym ściągnąc różowe!!

palikot napisał(a):Wyświetl post
Nauczcie się w końcu nie oceniać przez pryzmat własnej moralności, uzasadniając to, tak, jak wam się wydaje.
Stadiony są miejscem jak każdym innym, i można na min robić wiele różnych rzeczy, bo to nam dała .......ona demokracja, i jak piknik sobie chce usiąść to siedzi, jak kibol drzeć ryja to drze ryja.

"Bydło" nie jest przypadkiem frazesem?
Ja oceniam sytuację przez pryzmat własnej moralności i rozumiem wszystko!! Rozumiem demokrację i jej sens. Fakt po to mamy ustrój demokratyczny aby była w Polsce wolnośc słowa, swoboda działań i wypowiedzi, ale z drugiej strony potrafię ocenic czy ktoś z tej wolności korzysta w należyty sposób!! To że jest demokracja nie można krzyczec wszystkiego co Ci na język przyjdzie, bo albo ktoś Ci w ryja przypieprzy, albo będziesz się za swoje słowa tłumaczył przed sądem!! To jak korzystasz z tej wolności świadczy o Tobie czy jesteś człowiekiem czy chamem i prostakiem mogącym conajwyżej zaistniec w hierarchii osiedlowego stada!!
Powód: nie mam "ci"
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 08.06.2012 o godz. 21:08.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 08.06.2012, 13:54

No tak, teraz wiem kto jest kibic, a kto piknik. Rozumiem, że "dostać gazem, pałą w twarz" to taki kibolski "chrzest" .

Piszesz bzdury jakbyś jednak kiedyś dostał.
Byle jaki wyjazd a nawet czasami u siebie można dostać rykoszetem stojąc w samym centrum sektora dla pikników.

mniej internetu polecam!
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 08.06.2012, 14:04
...
Całym wpisem potwierdzasz jedynie, że kompletnie nie masz pojęcia o ruchu kibicowskim. Na stadionach polityka była i będzie, kluby sportowe to nie tylko mecze. Reszty nawet się komentować nie chce...
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Stary 08.06.2012, 14:15
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Całym wpisem potwierdzasz jedynie, że kompletnie nie masz pojęcia o ruchu kibicowskim. Na stadionach polityka była i będzie, kluby sportowe to nie tylko mecze. Reszty nawet się komentować nie chce...
Tylko po co
Wyjaśnij mi, skoro taki niezorientowany jestem.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 08.06.2012, 14:22
Tylko po co
Po to, by można było wyrazić swoje zdanie - stadiony zawsze były oazą wolności słowa... Zapytaj starszych kolegów, może Ci co nieco poopowiadają. Uważasz, że nie powinno być polityki na stadionach? Spoko - szanuje Twoje zdanie. Większość z nas ma jednak inne poglądy na ten temat. Uszanuj to.

Poza tym jesteśmy na tych stadionach trochę dłużej niż "nowa fala kibicowania".
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 08.06.2012, 14:41
Po to, by można było wyrazić swoje zdanie - stadiony zawsze były oazą wolności słowa... Zapytaj starszych kolegów, może Ci co nieco poopowiadają. Uważasz, że nie powinno być polityki na stadionach? Spoko - szanuje Twoje zdanie. Większość z nas ma jednak inne poglądy na ten temat. Uszanuj to.

Większość z kogo?
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Stary 08.06.2012, 15:40
"po to by wyrazić swoje zdanie" - czemu na stadionie przeznaczonym do sportu. Nie możesz wyrażać swojego zdania w polityce Partie od tego są, nie stadiony.
Słuchałeś chyba tylko niektórych "starszych kolegów".
Operujesz domysłami, kolego. "Większość z nas", to znaczy z kogo i skąd wiesz Wyniki badań masz
"trochę dłużej niż ..." - przecież ty nie masz pojęcia ile mam lat, a co dopiero jak długo na Wisłę chodzę itp.
Przestań podpierać się frazesami tylko napisz coś konkretnego.

hunter napisał(a):Wyświetl post
Po to, że jeśli ktoś Ci daje w pysk, to nie przyjmujesz tego ze spokojem i dajesz się bić po mordzie nadal. Po to, że jak ktoś Ci pluje w gębę, to nie udajesz że do deszcz.
A co do tego ma polityka
Cytat:
To nie kibice wprowadzili politykę na stadion. To politycy wpieprzyli się w środowisko kibiców z polityką.
No tak, a kibice, jak te barany muszą zeżreć co im dają. Sznuj się trochę, kolego.

Czasem jak bydło, czasem nie.
Czasem przyjezdni kibice (część) sama prosi o takie traktowanie. Poza tym wśród policji i skorpionków też dużo debili ("prawdziwych fanatyków")
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.06.2012, 14:48
Tylko po co
Po to, że jeśli ktoś Ci daje w pysk, to nie przyjmujesz tego ze spokojem i dajesz się bić po mordzie nadal. Po to, że jak ktoś Ci pluje w gębę, to nie udajesz że do deszcz.

To nie kibice wprowadzili politykę na stadion. To politycy wpieprzyli się w środowisko kibiców z polityką.
Odpowiedz cytując
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 08.06.2012, 15:56
hunter napisał(a):Wyświetl post
Zachowanie kibolskie, różne chamskie hasła i rasizm nie robi nic politykom, praktycznie ich w ogóle nie krzywdzicie. Jedynie co robicie, to sracie we własne gniazdo. Mówiąc twoim językiem, plujecie sobie sami w gębę. Pogarszacie opinię na temat siebie, Wisły, Polski.

Pozdrawiam.
Mialem za duzy podpis. Teraz nie bede mial w ogole.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 08.06.2012, 10:50
Ostrzegałem Cię.
Myślę, że Jotem powinieneś załatwić tą sprawę na "Privie", błędem jest stosowanie Twoich uprawnień administracyjnych w dyskursie (NAWET BURZLIWYM) z innym forumowiczem.
Jeśli ban jest niezbędny to powinien go dać kto inny, a nie Ty. Bo bycie sędzią na własnym procesie zawsze pozostawi NIESMAK.

Zastanów się nad tym.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 08.06.2012, 10:56
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Myślę, że Jotem powinieneś załatwić tą sprawę na "Privie", błędem jest stosowanie Twoich uprawnień administracyjnych w dyskursie (NAWET BURZLIWYM) z innym forumowiczem.
Jeśli ban jest niezbędny to powinien go dać kto inny, a nie Ty. Bo bycie sędzią na własnym procesie zawsze pozostawi NIESMAK.

Zastanów się nad tym.
Zastanowiłem sie.
Jot nie tylko mnie zwyzywał, ale zwracał się do innego użytkownika krkgiba per "smutne piz.dy"
Jesli inny moderator zdejmie mu bana, nie będe miał nic naprzeciwko
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 08.06.2012, 11:11
Zastanowiłem sie.
Jot nie tylko mnie zwyzywał, ale zwracał się do innego użytkownika krkgiba per "smutne piz.dy"
Jesli inny moderator zdejmie mu bana, nie będe miał nic naprzeciwko
na każdego zawsze znajdzie się paragraf. Ile takich jest zwrotów na forum, jeśli za każdy taki zwrot byłby ban to nikt, kto tu się wypowiada nie mógłby pisać - bo miałby ban. Jot był cennym forumowiczem, nie chodzi mi o poglądy, ale że jednak się wypowiadał.

Ja myślę, ale to moje skromne zdanie i mam nadzieję że inni forumowicze to popierają, że jednak BANA powinien dać mu kto inny. Bo wiesz, że inny moderator nie ściągnie mu bana, bo podobno jest u Was taka zasada, że nie podważa się banów innych moderatorów.

To tak jak dać mandat i powiedzieć: załatwiaj sobie jego anulacje.

edit by FraMat:
W przypadku Jot to nie był jednorazowy wyskok.
Nie będe pisał do innych moderatorów ze skargą.
Sam proponuję, że jesli inny moderator uzna, że Jot zachował sie OK, niech mu zdejmie bana
Ostatnio edytowane przez FraMat : 08.06.2012 o godz. 11:20.
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 08.06.2012, 13:25
Jeśli inny moderator zdejmie mu bana, nie będę miał nic naprzeciwko
Framat walcz z chamstwem i nie cofaj się.
Inni moderatorzy powinni cię poprzeć .....
Szacunek.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów