The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.05.2012, 04:01
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Tylko że żadna mainstreamowa stacja nigdy nie pokaże całej konferencji. Tylko pasujący do narracji fragment okraszony odpowiednim komentarzem "ałtoryteta". Dlatego lemingom się wydaje ze wszystko wiedzą. Mało tego wydaje im się ze powtarzanie za "ałtorytetem" wyjmuje ich z pod krytyki. Bo nie zgadzać się z "ałtorytetem" może tylko oszołom potrzebujący psychiatry. I lezie takie stado otumanione nad brzeg urwiska i topi się w oceanie, w poczuciu własnej wyższości. Czyż to nie jest tragikomiczne
Widzisz niektorzy sa na tyle inteligentni ze wystarczy im uslyszec dwa trzy zdania i juz sa sobie w stanie wyrobic opinie o czlowieku. Inni, moga godzinami siedziec przy odbiorniku radiowym redemporysty z Torunia albo miesiacami sleczec przed telewizorami TV Trwam a i tak niczego nie rozumieja Czyz to nie jest tragikomiczne? A jeszcze bardziej komiczne jest to ze ci ludzie, nie zdajac sobie sprawy ze sa wykorzystywani, nie tylko slecza przed radiem i telewizorem ale potem chwytaja za swiety krzyz, obrazy Matki Boskiej wychodza przed Palac Prezydencki i wyzywaja premiera i prezydenta pod opieka czesci Episkopatu Robi sie weselej, prawda?

Oto pare cytatow po ktorych mozna sobie wyrobic opinie co to ich autora:

Ewa Stankiewicz:

„Panie premierze – zwracam się do Donalda Tuska – to społeczeństwo, a przynajmniej wielka jego część nazywa pana zdrajcą stanu. Jestem przekonana, że przechodzi pan do historii w czołówce polskich zdrajców narodowych, Rzewuski, Potocki mogliby się uczyć od pana technik zdrady własnego narodu. Panie prezydencie – zwracam się do Bronisława Komorowskiego – wstydzę się za pana, ale nie dlatego, że w moich oczach jest pan półanalfabetą, mającym problemy z polską ortografią, na poziomie klasy czwartej szkoły podstawowej, ale za kompromitującą pana złotą myśl, że przyczyny katastrofy są arcboleśnie proste, jeszcze przed wynikiem śledztwa z góry żyrował pan rosyjską wersję zdarzeń, w ślad za kagiebowcem Putinem, który morduje niezależnych dziennikarzy i wysadza budynki z własnymi obywatelami”

Ja nie potrzebuje uslyszec wiecej zeby wiedziec z kim mam do czynienia.

Boski Antoni Macierewicz:

"(..) I ataku na Ojczyzne. Bo czymze innym jest sytuacja jest sytuacja, w ktorej ginie cala elita, w ktorej odcieta zostaje cala glowa narodu? To jest wypowiedzenie wojny. To jest wypowiedzenie wojny. Nawet jezeli kolejny atak bedzie odlozony o rok, dwa, piec to trzeba sobie zdawac sprawe: to jest wypowiedzenie wojny (...) przeciez najwyzszy czas, zeby narod polski zrozumial, ze zostalismy zaatakowani . To nie byl atak niezapowiedziany. To nie byl atak przypadkowy (...)"

Ja nie potrzebuje uslyszec wiecej zeby wiedziec z kim mam do czynienia.

I zobaczcie drodzy Forumowicze: tyle stron na tym forum zostalo napisanych ze to zamach, ze Tusk winny, ze Komorowski winny ze Sikorski winny a tu pstryczek w Wasze nosy ze strony boskiego Antoniego Ze to atak rosyjski Czyli premier, prezydent i minister spraw zagranicznych niewinni!! Uff, odetchnalem z ulga.

A tak na powaznie: ja Ci zycze, panie Drozd, zeby ministrem Twojego dlugo wyczekiwanego rzadu zostal Antoni Macierewicz. Nie wiem ile masz lat, ale jak wygraja wybory w 2015 to moze masz szanse obudzic sie jako zolnierz rezerwy w bronia w reku w pochodzie na Moskwe... Pod dowodztwem dzielnego pania Antoniego hehe

I tylko Polski zal....
Ostatnio edytowane przez RAF : 17.05.2012 o godz. 04:17.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów