|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Czyz to nie jest tragikomiczne? A jeszcze bardziej komiczne jest to ze ci ludzie, nie zdajac sobie sprawy ze sa wykorzystywani, nie tylko slecza przed radiem i telewizorem ale potem chwytaja za swiety krzyz, obrazy Matki Boskiej wychodza przed Palac Prezydencki i wyzywaja premiera i prezydenta pod opieka czesci Episkopatu Robi sie weselej, prawda? Oto pare cytatow po ktorych mozna sobie wyrobic opinie co to ich autora: Ewa Stankiewicz: „Panie premierze – zwracam się do Donalda Tuska – to społeczeństwo, a przynajmniej wielka jego część nazywa pana zdrajcą stanu. Jestem przekonana, że przechodzi pan do historii w czołówce polskich zdrajców narodowych, Rzewuski, Potocki mogliby się uczyć od pana technik zdrady własnego narodu. Panie prezydencie – zwracam się do Bronisława Komorowskiego – wstydzę się za pana, ale nie dlatego, że w moich oczach jest pan półanalfabetą, mającym problemy z polską ortografią, na poziomie klasy czwartej szkoły podstawowej, ale za kompromitującą pana złotą myśl, że przyczyny katastrofy są arcboleśnie proste, jeszcze przed wynikiem śledztwa z góry żyrował pan rosyjską wersję zdarzeń, w ślad za kagiebowcem Putinem, który morduje niezależnych dziennikarzy i wysadza budynki z własnymi obywatelami” Ja nie potrzebuje uslyszec wiecej zeby wiedziec z kim mam do czynienia. Boski Antoni Macierewicz: "(..) I ataku na Ojczyzne. Bo czymze innym jest sytuacja jest sytuacja, w ktorej ginie cala elita, w ktorej odcieta zostaje cala glowa narodu? To jest wypowiedzenie wojny. To jest wypowiedzenie wojny. Nawet jezeli kolejny atak bedzie odlozony o rok, dwa, piec to trzeba sobie zdawac sprawe: to jest wypowiedzenie wojny (...) przeciez najwyzszy czas, zeby narod polski zrozumial, ze zostalismy zaatakowani . To nie byl atak niezapowiedziany. To nie byl atak przypadkowy (...)" Ja nie potrzebuje uslyszec wiecej zeby wiedziec z kim mam do czynienia. I zobaczcie drodzy Forumowicze: tyle stron na tym forum zostalo napisanych ze to zamach, ze Tusk winny, ze Komorowski winny ze Sikorski winny a tu pstryczek w Wasze nosy ze strony boskiego Antoniego Ze to atak rosyjski Czyli premier, prezydent i minister spraw zagranicznych niewinni!! Uff, odetchnalem z ulga.A tak na powaznie: ja Ci zycze, panie Drozd, zeby ministrem Twojego dlugo wyczekiwanego rzadu zostal Antoni Macierewicz. Nie wiem ile masz lat, ale jak wygraja wybory w 2015 to moze masz szanse obudzic sie jako zolnierz rezerwy w bronia w reku w pochodzie na Moskwe... Pod dowodztwem dzielnego pania Antoniego heheI tylko Polski zal....
Ostatnio edytowane przez RAF : 17.05.2012 o godz. 04:17.
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|