|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
troll z onetu prawdopodobnie zgubił się na naszym forum
![]()
WISŁA KRAKOW........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dobry prognostyk przed derbami.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
pare ochlapow na koniec sezonu dobrze ze to juz zmierza do konca... teraz juz tylko DERBY!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ciekawym motywem byłaby sytuacja w której Wiślacy w ostatniej kolejce musieliby wybierać między Europejskimi pucharami, a mistrzostwem dla Śląska...
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A co mają piłkarze Wisły do mistrzostwa Śląska? Na boisku nie ma przyjaźni..
Co do meczu - dzisiaj Ivica na prawdę się popisał. Szkoda, że częściej tego nie pokazuje. Cvetan podciągnął dalej swoją passę, i wcale się nie zdziwię, jak przegoni naszego Dudu na koniec sezonu ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
A to mają piłkarze Wisły, że przecież też wiedzą, co jest na trybunach... ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Śląsk: Lechia R, Zagłębie R, Jagiellonia R Wisła: Górnik Z, Cracovia Z Korona: ŁKS P, GKS X, Widzew X Lech: Polonia X, Podbeskidzie P, Polonia: Lech X, Zagłębie P Wtedy przed ostatnią kolejką: 3. Śląsk - 49 4. Wisła - 46 5. Lech - 46 6. Polonia - 45 W sumie ostatnie dwa sezony pokazały, że to nic niemożliwego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
A po drugie - piłkarz jest profesjonalistą i nie obchodzi go co jest na trybunach (przyjaźń czy nie). Jesli by było tak jak mówisz, powinniśmy przegrywać każdy mecz zgodowy, bo "gramy z przyjaciółmi i te punkty mogą im potem dać utrzymanie/puchary/mistrzostwo" ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
a mam takie pytanie z innej beczki. ile było kibiców Wisły ? i czy faktycznie tak jak słyszałem doping był prowadzony na dwie trybuny ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
;p Może Probierz chciał żeby zagrożeni złapali kartki i nie mogli zagrać w derbach, bo Boss nie pozwala grać młodym niedoświadczonym, bo boi się klęski ![]() ![]()
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Dobra byłą druga połowa, bo pierwsza to typowa kopanina bez ładu i skłądu
Ale nie ma co narzekać w porównaniu z tym co grali parę meczów wstecz widać spory progres, który też ciężko mi racjonalnie wytłumaczyć Teraz pora na derby ale tam muszą zapier*alać jeszcze bardziej, i dobić pasiastych kilkoma brameczkami i po łądnej grze ![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
No tak... parafrazują prezesa PZPN... widzę progres w tym regresie... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No czyli mozna powiedziec, ze zmeczenie mogło dac o sobie w koncowce meczu z ŁKS-em - dzisiaj juz tego zmeczenia nie było wiec nie dalismy sobie wyrwac punktow.
|
|
|
|
Guest
|
|
Jakiejs tam renomy, tytulow no i pieniedzy nie zdobywali przeciez grajac jak np. z Korona, Jaga czy Legia tej wiosny.
Ostatnio edytowane przez arti : 22.04.2012 o godz. 07:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Fajnie, że wygraliśmy. W końcu pierwsze zwycięstwo z PBB.
No i w zasadzie tyle o tym meczu można by napisać. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Widać że 'tylko' wygraliśmy mecz , bo gdyby była porażka to w temacie byłoby 100 więcej postów
![]() dane mi było oglądać tylko I połowę i skrót z drugiej i jestem jak najbardziej zadowolony z wyniku i mnogości sytuacji podbramkowych . Widać też gołym okiem, że Probierz mając tydzień na przygotowanie do meczu , jest w stanie wdrażać powoli swoje założenia. Szkoda tylu straconych punktów z ligową 'szarzyzną' bo dziś powinniśmy bić się o mistrza , a nie o 4 miejsce . O mecz z Cracovią jestem spokojny . Niech dzisiaj jeszcze Lechia wygra to po naszym zwycięstwie z Cracovią możemy zabić już nawet matematyczne szanse Cracovii na utrzymanie. |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Może mi ktoś powiedzieć gdzie mogę oglądnąć powtórkę tego spotkania? Nie chodzi mi o mały skrót tylko pełne 90 minut.
Dzięki |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
canal+sport gdy trafisz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
26.04 (CZWARTEK) godz.13.30 CANAL+GOL
![]()
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
(+) nie wiem ile zarabia Iliev ale chocby mialbyc jokerem to nie wyobrazam sobie zebysmy go nie mieli na nowy sezon
a Kirm i tak jest cienki. Fuksiarska bramka i jeszcze bardziej fuksiarska asysta tego nie zmienią |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Przyzwoita gra ale fajerwerków nie było. Mimo wszystko coś drgnęło i możliwe, że wygramy wszystko do końca. Cieszy powrót Sobola.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie no, chyba po raz pierwszy tak zdominowaliśmy przeciwnika, do tego na wyjeździe. PBB odkąd ma utrzymanie nie gra już z takim zębem, ale z drugiej strony - u nas tez nic godnego uwagi nie pokazało.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|