|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
Ale z Ciebie głuptasek. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Ty to piszesz poważnie czy sobie jaja robisz? Może to ironia której nie wyczuwam? Tomku - pamiętaj - jak kiedyś (nie życzę Ci tego oczywiście) zachorujesz nie idź czasem po poradę do jakiś tam profesorów, wal na forum onetu! Arapaho - w komentarzach z podanego przeze mnie linka masz wszystko jak na tacy ![]()
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 11.04.2012 o godz. 13:19.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W Polsce i na świecie są tysiące profesorów. Myślisz, że sam tytuł daje mi monopol na prawdę? Wiesz jak w Polsce dostaje się taki tytuł? W większości przypadków na pewno nie za wiedzę... Miałem przez dłuższy czas kontakt środowiskiem naukowym w Krakowie i mógłbym Ci opowiedzieć wiele na ten temat. Zapewniam Cię, że zawsze na świecie znajdzie się kilka osób z tytułem naukowym, które podpiszą swoim nazwiskiem dowolną tezę (dla kasy, rozpoznawalności albo po prostu z głupoty). A w ogóle jestem starszy od Ciebie - niewiele, ale zawsze - więc komentarze typu "14-latek" lub "głuptasek" sobie daruj bo równie dobrze mogę Cię nazwać podobnie lub gorzej.
Ostatnio edytowane przez tomek100 : 11.04.2012 o godz. 13:29.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jeśli dla Ciebie bardziej wiarygodne są komentarze od badań naukowych popartych symulacjami przeprowadzonymi przez profesorów no to co ja Ci poradzę? Głuptas z Ciebie i tyle. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mogę Ci podać co najmniej 50 ekspertów z Polski, dużo bardziej znanych, którzy twierdzą coś dokładnie odwrotnego. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja również poproszę - podobnie jak BBudowniczy - listę co najmniej 50 ekspertów z Polski, którzy twierdzą coś dokładnie odwrotnego.Z wielką chęcią zaznajomię się z ich ekspertyzami, badaniami i symulacjami. Hehe patrzcie - Archi czeka na mieszkania od PiS-u... Od pięciu lat archi PiS już nie rządzi biedaczku. Myślałeś, że mieszkania wybudują w czasie 18 miesięcy? Kolejny głuptasek.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 11.04.2012 o godz. 14:05.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Hehe patrzcie - Archi czeka na mieszkania od PiS-u... Od pięciu lat archi PiS już nie rządzi biedaczku. Myślałeś, że mieszkania wybudują w czasie 18 miesięcy? Kolejny głuptasek.
mogli nie rezygnowac z wladzy zapewne wybudowali by konteneryJakbym czekal na mieszkanie od pisumto bym juz dawno skonczyl w kartonie nr 7. Trzeba było lemingu cudaka nie wybierać to byś miał mieszkania. Teraz to sobie czekaj na cud gospodarczy Reszta tego paranoicznego wpisu mogła by mieć tytuł "Skargi leminga". I być kandydatem do nagrody " brednia dekady" strasznie jestes monotematyczny.kto nie mowi jednym glosem z wami ma 14 lat,kto nie jest za pisiorami glosowal wedle Twojej teori za peło.Jarek powiedzial ze jak jego brat zostanie prezydentem,on nigdy nie bedzie premierem.SLOWA DOTRZYMAL,JEST CZYST NIGDY NIE KLAMIE. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
Z wielką chęcią zapoznam się z tymi ekspertami (z tytułami profesorskimi i doktorskimi ) .Proszę tylko nie podawaj tu byłych pilotów cywilnych awionetek obecnie redaktorów miesięcznika postkomunistycznej Skrzydlatej Polski panów Hypkiego i Białoszewskiego bo to oni wraz z kilkoma kolegami z gazety robia w Polsce za autorytety i przedstawiają raporty : jak walnęło to musiało sie urwać przy okazji robiąc kase na książkach w których "wykryli" naciski Blasika i Kaczyńskiego i wymuszone lądowanie![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
prof Marek Czachor doktor habilitowany nauk fizycznych ze specjalnością fizyka teoretyczna, profesor nadzwyczajny w Katedrze Fizyki Teoretycznej i Informatyki Kwantowej na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej. prof Mirosław Dakowski autor około siedemdziesięciu prac naukowych . Kierownik Zakładu Energii Odnawialnych w Akademii Podlaskiej w Siedlcach. prof. Kazimierz Nowaczyk, fizyk z Uniwersytetu Maryland, prof Wiesław Binienda -profesor i dziekan Wydziału Inżynierii Lądowej(Department of Civil Engineering) w Kolegium Inżynierii University of Akron w Akron w stanie Ohio (od 2003 roku), redaktor naczelny kwartalnika naukowego Journal of Aerospace Engineering wydawanego przez American Society of Civil Engineers (ASCE), kodyrektor Gas and Turbine Research and Testing Laboratory w University of Akron (od 2003 roku) ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|